jako pragocentrista musím souhlasit, ano z Prahy vede málo čtyřpruhůAram96 píše:Jasně, z Prahy vede málo 4-pruhů, ...
třeba taková I/3...
jako pragocentrista musím souhlasit, ano z Prahy vede málo čtyřpruhůAram96 píše:Jasně, z Prahy vede málo 4-pruhů, ...
Předmětem plnění bude příprava pro instalaci systémů úsekového měření rychlosti (MÚR) v těchto předpokládaných lokalitách:
I/3 obchvat Olbramovice - cca km 28,1 - 28,7 (obousměrně)
I/9 Obec Libiš - začátek - konec obce (obousměrně)
I/9 Obec Zlonín - úsek 1 u ul. Hlavní (obousměrně)
I/9 Obec Zlonín - úsek 2 u ul. Lipová (obousměrně)
I/16 u obce Býkev - úsek omezení na 70 km/h (obousměrně)
Poznámka: Výběr lokalit může být upřesněn na základě dalších projednání s DOSS
Zóna nekončí nejbližší křižovatkou - v případě prostého omezení rychlosti by u každého křížení spadla rychlost na 50 a musela by se dávat další 70 těsně za ním.Mike píše: ↑26.1.2025 21:40:54 tak je to horší, než jsem si myslel...
Libiš má na I/9 značky "Zona 70"
takže na každé odbočce do vsi musí následovat "konec zony" a samozřejmě na tom samém výjezdu i "začátek zony"
nějak jsem to řešení nepobral, kdyby na "hlavní" byly stand. značky 70kmh, tak jich je tam o půlku míň....
Dovolím si nesouhlasit, jedna by byla pro každý směr I/9, Mike... tedy 4*2 na hlavní + zona 30 a případný konec zony 30 ve vedlejší ulici Dlouhé.
Nekdo vyhlasil soutez jak nacpat co nejvic staveb do rozlivoveho uzemi dvou nasich nejvetsich rek? Neco mi uslo?