Přivaděče k D35 v Pardubickém kraji
Re: Přivaděče k D35 v Pardubickém kraji
Kdyby bylo čistě jen po Netolickým, tak centrem Pk je Třebová. Přijde mi, že tyhle stavby připravují jen z nutnosti s velkým sebezapřením. 
Zvonku to naozaj tak vyzerá... 
spíš Dolní morava...
ale třeba by se pak realizovala D43 jako přivaděč od D35
ale třeba by se pak realizovala D43 jako přivaděč od D35
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Tak coby, sídlo už tam má...teda půlchatu.
No a další přivadeč ať už radši nerealizují, kdo to má furt poslouchat, že Praha nedala peníze. 
Tak se dočkali a my snad s nimi.
- Přílohy
-
- DenikFacebook.jpg (183.2 KiB) Zobrazeno 2566 x
No jó .. volby.
Mohli by takhle také ale přispět v jiných regionech, kde dálnice dávno stojí a dvojky = přivaděče kvůli tomu nestíhají a obce trpí. Obzvláště taková D1.
Mohli by takhle také ale přispět v jiných regionech, kde dálnice dávno stojí a dvojky = přivaděče kvůli tomu nestíhají a obce trpí. Obzvláště taková D1.
Není zač. Jinak lhůta opět prodloužena, nyní do 8. 10. 2025. Zde ještě další článek k tématu přivaděče kolem Mýta: https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/p ... pravy_lati
Kde najdu tu soutěž?
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
naprostý souhlas
obzvlášť, kdyby Praha nedala, ale si nechala
že bych se toho Suchdola ještě dožil
ale ne po Kbelské, ale pěkně po 520 bez tunelů
a samo se 150kmh na 4+4
Stavba má začít 2027- nejsou kolíky nějak moc předčasné? 
Tak on by se mohl rozjet ZAV, u kterého už se hodnotí nabídky. Akorát zatím nevypsali zemní práce pro ZAV, takže to se jim bude hledat blbě. Územko je pravomocné cca měsíc a na katastru ještě nic není. Pochybuji, že mají něco vykoupeno. Ale u kraje je tady běžné, že staví někde, kde to dle katastru ani není rozdělené (viz. Dašice, kde už stavba stojí a je v provozu, ale pořád tam nejsou oddělené všechny pozemky).
s ohledem na zkušenost s PaK, ty kolíky možní i vykvetou 
Vzhledem k tomu, že na podání nabídek na Černá za Bory - Dašice uplynul termín 8.10.2025 a stále probíhá vyhodnocování nabídek (tedy již 3 týdny), je možné, že z kolíků vyroste i rovnou alej...
já jsem vám to co ?
já jsem vám to říkal
já jsem vám to říkal
Netolický neměl ještě čas 
No, zatiaľ beží "príprava" v podobe radaru merajúceho okamžitú rýchlosť na výjazde z Mýta (obojsmerne) a úsekového merania cez Dvořisko. Úsekové meranie pribudlo tiež na II/317 cez Kosořín.
Asi sem .. https://zdopravy.cz/bez-penez-navic-sil ... me-266198/
To si už ten Netolický dělá fakt z lidí pr*el ?
Neposlal bych mu ani korunu.
Až to bude na pořadu dne (nevím jestli tak je každoročně) ať se samozřejmě zvýší počet km silniční sítě kraje, a tím by to mělo končit.
SFDI podojily neskutečně a ještě si to dovolili využít na kdejaké opravy apod.
Jestli v Litomyšli zůstane déle původní silnice, to asi není správně, ale tak nějak mi to fakt vůbec nevadí.
Až to bude na pořadu dne (nevím jestli tak je každoročně) ať se samozřejmě zvýší počet km silniční sítě kraje, a tím by to mělo končit.
SFDI podojily neskutečně a ještě si to dovolili využít na kdejaké opravy apod.
Jestli v Litomyšli zůstane déle původní silnice, to asi není správně, ale tak nějak mi to fakt vůbec nevadí.
To je velice zajímava zápletka, protože Litomyšl už s přestavbou stávající I/35 po dostavbě dálnice počítá... 
-
Tomas 1975
To je zcela běžný stav... S panem Netolickým se nedá bohužel rozumně hovořit a už vůbec ne diskutovat...Aram96 píše: ↑20.11.2025 16:21:26 Asi sem .. https://zdopravy.cz/bez-penez-navic-sil ... me-266198/
SFDI podojily neskutečně a ještě si to dovolili využít na kdejaké opravy apod.![]()
Jestli v Litomyšli zůstane déle původní silnice, to asi není správně, ale tak nějak mi to fakt vůbec nevadí.![]()
Včera jsem se na jednou nejmenovaném zastupitelstvu rozčílil a téma bylo stejné (podobné)...
Pokud potřebuješ nějakou ,,dotaci a pod." a nemáš adresu Dolní Morava tak máš smůlu...plus na nic nejsou peníze...
Omlouvá se za mírné odskočení z tématu...
Není to jen Dolní Morava, v podstatě všude tam, kde 3PK získalo nějakou lepší funkci (Letohrad), případně z obcí, kde mu ochotně lezou do... 
Každopádně z PR hlediska se tiskové oddělení kraje hodně snaží budovat kult "vševědoucího" hejtmana.
Každopádně z PR hlediska se tiskové oddělení kraje hodně snaží budovat kult "vševědoucího" hejtmana.
Brečet a fňukat o peníze tedy umí na jedničku několikrát potrženou. Kupka mu to žral ve velkém. Uvidíme co nový ministr...
Hejtman chtěl po novém ministrovi dopravy peníze. Nevím, o čem mluví, řekl Bednárik
Zdroj: https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/h ... pravy_lati
Zdroj: https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/h ... pravy_lati