Ale to by dnes S3 a S6 musely vést jinudy
S3 - Świnoujście - Lubawka - CZ
-
Honey72
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
Re: S3 - Legnica-Bolkow - CZ
Zůstat měl, nový německý starosta zahájil odklízení trosek a obnovu města, ale sovětští soudruzi si to měsíc po skončení války rozmysleli a Štětín neplánovaně také zahrnuli pod nové polské území.
Vlastně by tu nevedly vůbec.
Letos máme výročí 88 let výstavby dálnic na českém území 1938-2026
Re: S3 - Legnica-Bolkow - CZ
Teď koukám, že se můj příspěvek o celé S3 byl přesunut do tohoto tématu. Téma o celé S3 bylo zrušeno. A jsou tady i jiné k celé S3, jejímu vedení kolem Štětína a podobně. Chápu že to nechcete drobit, ale potom je na místě, aby bylo toto téma přejmenováno. Tedy aby v názvu bylo, že se týká celé S3 a ne jen úseku Legnica-Bolkow - CZ. Což je jen maličká část celé přes 471 km dlouhé komunikace.
Takže například před Legnica doplnit ještě Svinoústí (Świnoujście)
Takže například před Legnica doplnit ještě Svinoústí (Świnoujście)
-
Diaľničiar
- VIP
Re: S3 - Świnoujście - Lubawka - CZ
Mise splněna, S3 v názvu vlákna tak jak je vedená v trase. 
ML90 uvedl ten fakt dokončení tahu do tohoto tématu ( viewtopic.php?p=323516#p323516 ), ale děkuji za doplnění, že by se to mělo přejměnovat. Tudíž došlo k úpravě v názvu. Faktem je, že nedrobíme "tahy" v této sekci s vícero úsekama. To by si vyžadovalo malinko jiné členění a nemá to kdo provozně dělat, stejně jak nemá kdo extra řešit technickou bázu, nedělejme(te) si iluze o tom, že tady někdo 24/7 sedí a programuje ten systém řazení témat, ačkoliv by to bylo supr, když by to za nás vykonala ta AI. Jednou se bude bavit za nás ... takhle je to o lidech a je to již zátěž navíc, proto to má od dokonalosti daleko.
ML90 uvedl ten fakt dokončení tahu do tohoto tématu ( viewtopic.php?p=323516#p323516 ), ale děkuji za doplnění, že by se to mělo přejměnovat. Tudíž došlo k úpravě v názvu. Faktem je, že nedrobíme "tahy" v této sekci s vícero úsekama. To by si vyžadovalo malinko jiné členění a nemá to kdo provozně dělat, stejně jak nemá kdo extra řešit technickou bázu, nedělejme(te) si iluze o tom, že tady někdo 24/7 sedí a programuje ten systém řazení témat, ačkoliv by to bylo supr, když by to za nás vykonala ta AI. Jednou se bude bavit za nás ... takhle je to o lidech a je to již zátěž navíc, proto to má od dokonalosti daleko.
Děkuji. Výborně.
Já jsem zakládal omylem nové téma pro celou S3, protože jsem si nevšimnul, že všichni už delší dobu píšou všechny příspěvky o S3 a všech jejich úsecích do tématu "S3 - Legnica - Bolkow - CZ". Teď už omyl nevznikne.
Máte pravdu, že je zbytečné to drobit na více témat. Zas tak podrobně se tady polské dálnice neprobírají, aby bylo potřeba to mí rozkouskované.
Já jsem zakládal omylem nové téma pro celou S3, protože jsem si nevšimnul, že všichni už delší dobu píšou všechny příspěvky o S3 a všech jejich úsecích do tématu "S3 - Legnica - Bolkow - CZ". Teď už omyl nevznikne.
Máte pravdu, že je zbytečné to drobit na více témat. Zas tak podrobně se tady polské dálnice neprobírají, aby bylo potřeba to mí rozkouskované.
Tak ono dříve byl úsek Lehnice-ČR určitě pod daleko větším drobnohledem než zbytek S3. Jak příprava tak hlavně následná realizace.
To teď už nebude, proto je sloučení na místě.
Jinak k S3 .. myslím, že vlivem jejího dokončení dojde v následujících letech určitě k malému úbytku dopravy např. rakouské A2, chorvatské A1 atd.atd.
To teď už nebude, proto je sloučení na místě.
Jinak k S3 .. myslím, že vlivem jejího dokončení dojde v následujících letech určitě k malému úbytku dopravy např. rakouské A2, chorvatské A1 atd.atd.
Balt je nyní více dosažitelný, to je fakt, Ale ta oblast u Štětína a Svinoústí byla - alespoň tedy z Prahy a západní části republiky - už dříve dobře dostupná přes Berlín. Autobusové spoje například do Štětína stále jezdí především přes Berlín. Ale možná se to i vlivem S3 časem bude měnit. Hlavně až to bude hotové i z naší části, tedy D11 kompletní.
A D0 a D38 
-
Honey72
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
Koukal jsem, že DK5 už konečně v mapách (některých) namísto do Lubawky/Královce vede do Jakuszyc/Harrachova. Takže v Bolkově neodbočuje, ale pokračuje rovně. V terénu zatím ještě moc ne, protože přeznačování bude složité a zdlouhavé. Vždyť návěsti s Lubawkou jsou i 500 kilometrů od místa 
https://www.google.cz/maps/@53.4613847, ... FQAw%3D%3D
https://www.google.cz/maps/@53.4613847, ... FQAw%3D%3D
Letos máme výročí 88 let výstavby dálnic na českém území 1938-2026