Průmyslový polookruh (PPO)
Re: Průmyslový polookruh (PPO)
Tak to je v pohodě! Já myslel, že chybí politická vůle...

Něco málo je tady:
https://www.satalice.cz/aktualita/6246- ... rezen-2025
Prostě totální kolaps dopravy v tomto segmentu města. Kbelská se bude půl roku provozovat v režimu 1+1 po jednotlivých jízdních pásech a z okolních komunikací se na ni nebude možné nejspíš ani dostat, bude jen pro tranzit od Cínovecké po Novopackou.
Jsem hodně překvapený, jak málo se o tom ví a píše, o to víc díky za informace!
A tohle bude taky boží: Kompletní rekonstrukce ul. Kbelská od roku 2026 do roku 2029
V dalších letech možná i ten přidaný pruh pod železničním mostem.
A tohle bude taky boží: Kompletní rekonstrukce ul. Kbelská od roku 2026 do roku 2029
V dalších letech možná i ten přidaný pruh pod železničním mostem.
Přesněji: prodloužení levého odbočovacího pruhu do Kolbenovy (jak jsem někde četl), ale stále mám pochybnosti, jestli se vejde.
Možná po schválení hloubětínského tunelu už to nikdo neřeší.
Možná po schválení hloubětínského tunelu už to nikdo neřeší.
-
1975
Re: D10 Satalice - Radonice (km 1-3), zkapacitnění na 3+3
Trochu? Pokud to bude půl roku na 1+1, tak to "silně zasáhne" půl Prahy, ne jen Prosek.... mapmane, měl bys větší detail? díky
Je to v tom odkaze od mapmana z 20:17 
Jaká část Kbelské ? Od Poděbradské ? Od Kolbenovy ? A kam až ? K Prosecké ?
Je to vysvětleno ve správném tématu: viewtopic.php?p=323900#p323900
V roce 2026 úsek Novopacká - D8.
V následujících letech, až do 2029, pak i dolů ke Kolbenově.
V roce 2026 úsek Novopacká - D8.
V následujících letech, až do 2029, pak i dolů ke Kolbenově.
Díky hypere, mě to tak zaskočilo v tom jiném tématu, že jsem se ani nepřesunul do správného. Navedl jsi mě skvěle, díky. Ale 1 + 1 na Kbelské si představit nedovedu ani v nejbujnějším snu...
No bude to skoro to samé, jako když se tam stane bouračka. Jen bude odklízení trvat podstatně déle... 
A není třeba chodit pro případy daleko do minulosti, stačí dnešek. Akorát to dnes je jen v jednom směru...
- Přílohy
-
- Maps.jpg (279.93 KiB) Zobrazeno 1098 x
A to jsou ještě prázdniny. Ale podle toho obrázku byla ještě v tu dobu rampa na Novopackou po nehodě uzavřená. Nebo ne?
Ano, nehoda včera, dnes ještě opravovali svodidla. A rampa na Novopackou kvůli tomu byla zavřená. Děsnej brajgl... 
Díky všem za info ke Kbelské, také se mě to dotýká.
Nemohla by ta větší rekonstrukce počkat až bude pražský okruh hotový v úseku 520 Březiněves - Satalice ? Nelze to ještě nějak zvrátit? Protože to bude opravdu dopravní kolaps široko daleko.
Ono přístupů do Prahy od severu moc není, v podstatě jen dva kapacitní. Holešovičky (Liberecká) a Kbelská. A obojí je hodně ucpané i za běžné situace, natož takhle.
Teprve až se podaří vymístit alespoň tranzit z Kbelské na D0, tak by se to mohlo zlepšit.
Nemohla by ta větší rekonstrukce počkat až bude pražský okruh hotový v úseku 520 Březiněves - Satalice ? Nelze to ještě nějak zvrátit? Protože to bude opravdu dopravní kolaps široko daleko.
Ono přístupů do Prahy od severu moc není, v podstatě jen dva kapacitní. Holešovičky (Liberecká) a Kbelská. A obojí je hodně ucpané i za běžné situace, natož takhle.
Teprve až se podaří vymístit alespoň tranzit z Kbelské na D0, tak by se to mohlo zlepšit.
-
1975
No, subjekitvně je ta Kbelská (alespoň v úseku Novopacká/sjezd k tescu) v mnohem horším stavu, než byl v současnosti opravovaný úsek začátku D10...Lynx píše: ↑30.10.2025 0:35:37 Díky všem za info ke Kbelské, také se mě to dotýká.
Nájezd na Novopackou zůstavá stále jen v jednom pruhu, pro ty kolony až k A17... 
Na Kbelské si vždycky říkám: proč neodstranili tu žlutou čáru, co tam zůstala po opravách/omezeních? Tohle mi přijde nevhodné, protože třeba u svého auta jsem si všimnul, že funkce "vedení auta v pruzích" s tím má někdy problémy a vlastně to vypínám hned po nastartování. Dost to nazlobilo i při rekonstrukci D1, tam bylo zdvojených čar taky dost. Čekat na plánovanou rekonstrukci je určitě možné, ale i nezodpovědné.
Ukázka:
https://mapy.com/cs/letecka?pid=1039287 ... z=18&ovl=8
Ukázka:
https://mapy.com/cs/letecka?pid=1039287 ... z=18&ovl=8
Me tohle vadilo asi pul roku na Sokolske. Pak jsem pouzil formular TSK na zavady a do tydne to bylo pryc.
Dík za tip, zkusím.
Dle dopravniinfo má být pravý pruh na rampě uzavřen do konce listopadu. Asi Hřibova závěť,,,
Hřib měl zařídit, aby to zábradlí bylo na skladě? 
Krom toho to taky vypadá, že kamion sejmul i lampu a rozvaděče a technologie pro postřik solanky.
Krom toho to taky vypadá, že kamion sejmul i lampu a rozvaděče a technologie pro postřik solanky.
wazer.cz
Pište česky, prosím!
Pište česky, prosím!
Re: Praha všeobecně
A slušný masakr je to už teď i bez Kbelské...