Dopravniinfo.cz novinky,připomínky

Příprava, výstavba, provoz, dálniční poplatky, známky, elektronické mýto, PPP, legislativa, tunely, mosty
Odpovědět
Honey72
Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.

Re: Dopravniinfo.cz novinky,připomínky

Příspěvek od Honey72 »

Jojo. Podobný efekt vzniká, když se na videu zdá, že dopravní značky nebo světla auta blikají. A zrovna, když si chci zjistit max.povolenou rychlost, nejde mi to rozeznat :-)
Letos máme výročí 88 let výstavby dálnic na českém území 1938-2026
Diaľničiar
VIP

Příspěvek od Diaľničiar »

Jirka L píše: 17.11.2025 10:35:19
Diaľničiar píše: 16.11.2025 16:55:22 Kdyby jste to nenapsal, tak to nepřečtu. Tam to v reálu šlo číst, je to kvalitou té fotky? (nebo mých očí) :D
Ani jedno (i když kvalita tomu nepomáhá). Led panel bliká ve vysoké frekvenci, a to ne v celé ploše, ale v takových pruzích, které postupně přejíždějí shora dolů. Zdánlivě statický obraz vzniká teprve v našem mozku. Pokud expoziční čas fotky (nebo snímku z videa) je výrazně kratší než frekvence blikání, není nikdy na fotce vidět celý text (zde chybí horní část řádku).
Děkuji za objasnění.
za lepší silnice a dálnice
Historie výstavby v HR
čtěte a hlasujte
kot

Příspěvek od kot »

Jj, Jirko předběhl jsi mě ! :D Proto jsou fotky s vysokou či naopak nízkou teplotou, kterou nám "selfíčkáři" chtějí ukázat jak tam jejich tělo trpí, k ničemu. :lol:
MPMP

Příspěvek od MPMP »

V případě uzavírky mostu na II/101 v Jirnech se informováni veřejnosti nějak nedaří. :roll:
Původní plán uzavírky byl do 10.12. včetně, tento termín prošel všemi možnými úředními deskami a do toho 10.12. se zobrazovala uzavírka i na dopravniinfo.cz.
Tím, jak se podařilo usadit nosníky až na druhý pokus s několikatýdenním zpožděním, nabrala stavba celkem pochopitelně mírný skluz. Čekal jsem, kde se objeví nějaká informace o kolik dní se uzavírka prodlužuje a ono nikde nic. Na dopravniinfo dodnes nic, podle tohoto zdroje se tam už jezdí. :roll:
Na úřední desce Jiren i Brandýska se pouze objevila informace o osazení dočasného dopravního značení "Projíždíte stavbou" s termínem osazení 19.12.2025 - 31.01.2026. Z toho jsem odvodil, že by se mohlo od 19.12. jezdit a o pár dní později to bylo potvrzeno stručnou informaci v novinkách na webu obce Jirny.
Jinak NIKDE NIC. Kdo to tu nezná a spolehne se na veřejné informace, narazí až na uzavírku.
Nebo jsem někde něco zásadního přehlédl já?
MHaslar

Příspěvek od MHaslar »

Před 2 dny se z dopravniinfo.gov.cz odpojily pražské ZPI, nezná k tomu někdo důvod? Už rok zároveň chybí všechna ZPI na D0..
Odpovědět

Zpět na „Všeobecné“