[D7] MÚK Slaný-západ – Kutrovice
-
Vikingkiller
Re: [D7] MÚK Slaný-západ – Kutrovice
Tak dnes po poledni začala pokládka prvních asfaltových vrstev.
Suneme se vpřed... 
-
Vikingkiller
https://zatecky.denik.cz/zpravy_region/ ... 60106.html
To, co je evidentně vidět delší dobu, potvrdil teď RM = tento úsek má největší zpoždění: Uvidíme, jak to nakonec časově dopadne. To co mělo být hotové nejdřív, a to obchvat Lotouše, má v současné době největší zpoždění. Problém tam je s technickým založením mostu,“ přiblížil Radek Mátl.
To, co je evidentně vidět delší dobu, potvrdil teď RM = tento úsek má největší zpoždění: Uvidíme, jak to nakonec časově dopadne. To co mělo být hotové nejdřív, a to obchvat Lotouše, má v současné době největší zpoždění. Problém tam je s technickým založením mostu,“ přiblížil Radek Mátl.
-
Vikingkiller
https://zatecky.denik.cz/zpravy_region/ ... ODg0NzEyMA..
Zprovoznění v plném profilu až v příštím roce...
Zprovoznění v plném profilu až v příštím roce...
To je panečku novinář... Opravdu článek oplývající novinkami a zajímavostmi. Něco ve stylu "začal únor následovat bude březen". Navíc jsem nepochopil větu "Stavbaři chtějí už v průběhu jara dokončit jízdní pás na severozápad a směrem k hlavnímu městu se má jezdit po staré silnici I/7". Snad po zprovoznění nového pásu začnou pracovat na přestavbě staré silnice na druhý jízdní pás....
Edit: Aspoň je tam pár fotek, ale podle nich to nevypadá že by k převodu došlo tak brzo
Edit: Aspoň je tam pár fotek, ale podle nich to nevypadá že by k převodu došlo tak brzo
Nejsem stavař, neznám normy, jsem jenom fanoušek 
Fakt dobré bláboly v článku... 
-
mravenecnik
(Nejen) mě by asi nejvíc zajímalo, kdy se alespoň částečně zprovozní MÚK Slaný-západ a konečně zmizí ten provizorní kruhák...
-
Vikingkiller
Tento úsek vypadá spíš na solidní prů.er... Na stavbě dlouhodobě nikdo pořádně nemaká a na to, že se tento úsek začal stavět jako první, to s postupem výstavby moc nekoresponduje. Navazující úsek k PT, co staví MI Roads, tam to vypadá úplně jinak. Mosty v pokročilé části rozestavěnosti a na zbytku úseku se připravují na pokládku asfaltových vrstev.