Provoz na jižní části D0 (D1-D5)
Re: Provoz na jižní části R1 (D1-D5)
A jeden expresný prejazd:
http://www.stream.cz/video/516996-prazs ... -sekundach
Tak na trase na Říčany od D1 značky Zákaz nad 12t mimo dopravní obsluhy už visí, ale přeškrtlé!
, ale je jich údajně málo. Od D11 chybí údajně rozhodnutí dopravního úřadu. Prý zítra. Tak kam se ty kamiony a po nich značky přestěhují teď?? Pánové, vraťte je na JS nebo se ta Spořilovská x D1 ukáže jako další mina pro p. ministra!!
Tentokrát ne pro pana ministra, ale pro pány radní. Nebude jich škoda.Nystrom píše:Pánové, vraťte je na JS nebo se ta Spořilovská x D1 ukáže jako další mina pro p. ministra!!
Ta Spořilovská x D1 se ukáže jako mina především pro spořilovslé obyvatele !!!Nystrom píše:Tak na trase na Říčany od D1 značky Zákaz nad 12t mimo dopravní obsluhy už visí, ale přeškrtlé!, ale je jich údajně málo. Od D11 chybí údajně rozhodnutí dopravního úřadu. Prý zítra. Tak kam se ty kamiony a po nich značky přestěhují teď?? Pánové, vraťte je na JS nebo se ta Spořilovská x D1 ukáže jako další mina pro p. ministra!!
panové remcalové, myslíte, že skuteční dopravní odborníci tuhle situaci nesledují a nevyhodnocují ? a že potřebují aspoň pár dní, aby udělali na základě reality rozhodnutí, které nebudou muset každých pár dní měnit ? nebo si snad myslíte, že to tam osobně vyhodnocuje radní Steiner ?
Ano, myslím si, že to přijaté rozhodnutí je výhradně politické. Kdyby to bylo na dopravních odbornících, tak by se nechal nějakou dobu stav, kdy bude možné jezdit po R1 i JS, a pak by se podle naměřených intenzit teprve rozhodovalo. A ne, že se to zbastlilo 2 dny před otevřením a teď se sleduje, kde se to po...obr píše:panové remcalové, myslíte, že skuteční dopravní odborníci tuhle situaci nesledují a nevyhodnocují ? a že potřebují aspoň pár dní, aby udělali na základě reality rozhodnutí, které nebudou muset každých pár dní měnit ? nebo si snad myslíte, že to tam osobně vyhodnocuje radní Steiner ?
Tak jsem si dal "kochací" kolečko. Roztyly-JS-Barrandovský most, Slivenec a dále po R1 až do Jesenice. Cele za cca 20-25 minut a to v 18:00. Projel jsem celou Jižní Spojku a Barrandovský most bez jediného zastavení! NEUVĚŘITELNÉ!!! Zastavil mě semafor až nahoře na Barrandově.
-
pavel.hrdina
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Ovsem z tohoto videa je videt nekolik veci:Pišta píše:A jeden expresný prejazd:
1) hustota provozu je tam znacna
2) levy pruh je temer trvale blokovan auty jedoucimi jen o malo rychleji nez kamiony v pravem
3) nekteri strelci (vcetne toho kdo tocil ono video) absolutne nerespektuji rychlostni limity ci bezpecne vzdalenosti, predevsim v tunelech se chovaji jako hovada!
Z toho mi vyplyva, ze nebude trvat dlouho a nekdo to tam nezvladne a nepekne se vykrosi...
Náhodou, to video nám podává velmi přesnou představu o tom, jak vypadají zadní partie VW Touareg. 
V tom tunelu to byla prasárna. Naštěstí ty tunely jsou v celku rovné...
Náhodou, ten střelec uhýbal, což se o těch co jeli před ním, říct bohužel nedá. A že je v tunelu podjel zprava, co měl dělat, když nechtěli uhnout. Jeho jízda byla až na záčátek pěkná.
Provoz je docela hustý, zajímalo by mě, kolik je ještě návštěvníků a kolik normálů. A taky kdy bude první vyhodnocení provozu a případné změny vedoucí k částečnému šestipruhu.
Provoz je docela hustý, zajímalo by mě, kolik je ještě návštěvníků a kolik normálů. A taky kdy bude první vyhodnocení provozu a případné změny vedoucí k částečnému šestipruhu.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Je tam hezky vidět, jak jsou někteří neskutečně líní střídat pruhy, protože mezi těmi kamiony bylo místa habaděj.pavel.hrdina píše: Ovsem z tohoto videa je videt nekolik veci:
1) hustota provozu je tam znacna
2) levy pruh je temer trvale blokovan auty jedoucimi jen o malo rychleji nez kamiony v pravem
3) nekteri strelci (vcetne toho kdo tocil ono video) absolutne nerespektuji rychlostni limity ci bezpecne vzdalenosti, predevsim v tunelech se chovaji jako hovada!
Z toho mi vyplyva, ze nebude trvat dlouho a nekdo to tam nezvladne a nepekne se vykrosi...
Oni si prostě jedou svých 110-120 tacho a nezájem.
To v tom tunelu byla prasárna neskutečného kalibru, já jsem obecně proti podjíždění (zvlášť pak v tunelu) a snažím se i ve městě předjíždět spíše zleva.
Nedodržení bezpečně vzdálenosti je klasický nešvar, který jsem ale zaznamenal jak ve F, tak v D.
Jízdu ve videu nelze označit za plynulou a bezpečnou.
R48 -> D48 se podařilo!
-
pavel.hrdina
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Jsem na tom stejne. Uplne jsem si vybavil, jak jsem Borkovi vysvetloval v sobotu po ceste do Prahy nekde kolem 68. km na D1 jaky rozdil je mezi podjizdenim a predjizdenim.Martin z Ostravy píše:To v tom tunelu byla prasárna neskutečného kalibru, já jsem obecně proti podjíždění (zvlášť pak v tunelu) a snažím se i ve městě předjíždět spíše zleva.
Presne tak!Martin z Ostravy píše:Jízdy ve videu nelze označit za plynulou a bezpečnou.
Pro orientaci o zátěži za včerejšek, tedy první den provozu, součet obou směrů na km 5,3:
Osobní: 31620
Nákladní: 10691
Dodávka: 4176
Nákl. s přívěsem: 1641
Motorka: 775
Autobus: 58
Osobní: 31620
Nákladní: 10691
Dodávka: 4176
Nákl. s přívěsem: 1641
Motorka: 775
Autobus: 58
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Z jakého časového rozmezí jsou ty hodnoty?
Od těch cca 12:31 do 00:00?
Od těch cca 12:31 do 00:00?
R48 -> D48 se podařilo!
To je ze včerejška. Koukám že mi tam vypadlo slovíčko, první celý den provozu
Je to už samozřejmě 00:00 až 23:59
Je to už samozřejmě 00:00 až 23:59
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Jo, včera 
To je teda solidní nášup 48961voz/24h.
R48 -> D48 se podařilo!
Že by se něco dělo? Aktualní příspěvek z jiného fóra, odesláno přes mobil:
sparrow75 píše:Tak jsem to vzal tím slavným okruhem na podnik a dojel jsem přesně kilák před tunely a ted tady z neznámých důvodu trčím už 2Ominut a nic se neděje to bych se po....
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Na dopravninfo.cz nic, není to nějaká kachna?
ZPI zatím pořád prázdné, ani kamery nejsou ještě v provozu.
Docela by mě zajímalo kdy to rozjedou.
ZPI zatím pořád prázdné, ani kamery nejsou ještě v provozu.
Docela by mě zajímalo kdy to rozjedou.
R48 -> D48 se podařilo!
Přesně tak. Jestli počítám dobře tak je tam 11 tabulí ale bude na nich tak dodržujte bezpečnou rychlost 
Třeba se jen zjančil ŘST a zavřel tunel
Zkusim juknout co se děje...
Zkusim juknout co se děje...
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Budou tam tyto tři klasické hlášky:
Dodržujte dovolenou rychlost.
Dodržujte bezpečné rozestupy.
Dopravní info
ČRo 1 xx,x FM.
Ale zásadní Rechts Fahren! - Jezděte vpravo!, tam nebude
EDIT: Toxy, nevíš kdy budou v provozu kamery?
Dodržujte dovolenou rychlost.
Dodržujte bezpečné rozestupy.
Dopravní info
ČRo 1 xx,x FM.
Ale zásadní Rechts Fahren! - Jezděte vpravo!, tam nebude
EDIT: Toxy, nevíš kdy budou v provozu kamery?
R48 -> D48 se podařilo!
Nový ZPI na D1 km 14,4 směr Praha již na dopravniinfo.cz v provozu a zobrazuje "Pražský okruh směr Plzeň otevřen"
přesuňte toto číslo prosím do vlákna kde si nějací joudové stěžují o nevyváženosti investic mezi moravou a bohémií (prahou); když ty dvě dálnice na severu moravy jsou tak strašně nutné.... (kumulovaná intenzita dvou souběžných dálnic cca 30 tis)Martin z Ostravy píše:Jo, včera
omlouvám se za ten tón
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Proč bych to měl přesouvat? Si to tam napiš sám.Jaroslav píše:přesuňte toto číslo prosím do vlákna kde si nějací joudové stěžují o nevyváženosti investic mezi moravou a bohémií (prahou); když ty dvě dálnice na severu moravy jsou tak strašně nutné.... (kumulovaná intenzita dvou souběžných dálnic cca 30 tis)Martin z Ostravy píše:Jo, včera
To je teda solidní nášup 48961voz/24h.![]()
omlouvám se za ten tón
R48 -> D48 se podařilo!