Přišla prosím odpovědná osoba na něco? Pořád se mi to děje, na mobilu (prohlížeč Chrome) otevřu vláknu a sotva sjedu na první příspěvek, vyskočí reklama přes celou stránku... Je tu ještě někdo, kdo má podobný problém, nebo je to jen nějaké moje prokletí?
Reklama na portálu
Re: Reklama na portálu
Ano, probírali jsme to. Zkoušel to vypnout, ale objevuje se to prý v rámci nějakého experimentálního nastavení google reklam a vypnout mu to nešlo. Mě by taky zajímalo, jestli to dělá i někomu jinému. Já používám kvůli tmavému vzhledu na mobilu prohlížeč Samsung se zapnutým AdBlockem, takže logicky nic nevidím. A na PC mi to nedělá.
Nedělá mi to, běžně používám na mobilu Firefox, ale zkusil jsme i Chorme a reklama se mi ukazuje jen na relativně úzkém pruhu nahoře.
-
Diaľničiar
- VIP
Já mám reklamu na spodní straně, klasická vyjíždějiící. Je to otravné, co se dá dělat, ale že bych nic nepřečetl, to zase ne.
Asi troufalé se ptát ale docela by mě zajímalo kolik z té Google reklamy za měsíc reálně máte a jestli by třeba stavební firma za banner nedala více. Spousta tematických for nabízí reklamní bannery na rok a docela jim to funguje.
Jo, to bohužel nevím, já z toho nemám vůbec nic...
Budu se opakovat, ale já určitě budu rád na provoz portálu přispívat tak, aby tu ty reklamy být nemusely. A podle ankety zjevně nejsem sám. Jen teda v té anketě chybí informace, za jaké období se ten příspěvek myslí. Já to chápal že měsíčně, ale asi by bylo dobré to napsat, ať pak není někdo překvapený.
-
Diaľničiar
- VIP
Zřejmě to není tak jednoduché. Banner (vyskakovací reklama) je jistota, příspěvek nikdy ne. Ale rozumím tomu správně mapmane tak, že vy na portálu nevidíte ani kačku, ale garancí je funkčnost webu? Bez ohledu na výdělek? A na opačném principu by se muselo přímo platit a tudíž vybírat členské, resp. dobrovolné dary?
Banner ve smyslu pronájmu loga nějakého sponzora - je pak ale taky určitým "závazkem". (autoři to možná nechtějí)
Banner ve smyslu pronájmu loga nějakého sponzora - je pak ale taky určitým "závazkem". (autoři to možná nechtějí)