Turany - Hubová (vyhlášení tendru - přerušeno)
Re: Turany - Hubová (vyhlášení tendru - přerušeno)
Lišácké řešení ! To tu ještě jak v ČR ještě nebylo... Je to vůbec právně OK ?
-
Diaľničiar
- VIP
Pro mě je tohle řešení hodné "kocourkova", tudíž nemá smysl rozpisovat nic víc. Nemám slov. Nejen nad ministerstvem, ale celkově státní moc, úřady, vše je na smích při takových řešeních tohoto typu. AJe to opět pastva pro veřejnost, že se tady něco děje.
ale ať máte co číst: dle Ráže „História síce nepozná takýto postup, ale nie je zákonom zakázaný a je realizovateľný,“ : https://sita.sk/nasadoprava/nds-vyhlasi ... tizakonny/
ale ať máte co číst: dle Ráže „História síce nepozná takýto postup, ale nie je zákonom zakázaný a je realizovateľný,“ : https://sita.sk/nasadoprava/nds-vyhlasi ... tizakonny/
Ať je to jak je to, mně to připadá každopádně jako obcházení zákona... 
-
Tomáš Němec
Každopádně státní moc se přece nemůže řídit tím, co zákon nezakazuje (to platí pro jednotlivce), ale striktně a jen podle toho, co zákon dovoluje!
-
Diaľničiar
- VIP
Tak se možná dočkáme napadení tohoto postupu.
Poněkud mi to připadá, jako když se razil natvrdo nejmenovaný tunel. na který nebylo platné stavební povolení a razilo se pod rouškou průzkumné štoly... 
-
Diaľničiar
- VIP
Tam to ale byl možný postup. Nemusí se předse za každým vyhlašovat nový tendr. Již i ta fáze oopuštěného staveniště způsobila zatečení vody všude možně, což je jeden z důsledků těch dodatečných sesuvů, se kterýma se doposud "bojuje". Protože proč? Protože tunel je báňské dílo, když se to tak vezme, pokud tedy myslíte tohle.