1106-1107, Hradec Králové - Jaroměř
Re: 1106-1107, Hradec Králové - Jaroměř
Není na této značce z MUK u Semonic ta levá jedenáctka navíc? Přijde mi to pak, jak kdyby to mělo být do Trutnova 11 km, což není 
- Přílohy
-
- IMG_20260403_115322_edit_454512762632726.jpg (212.24 KiB) Zobrazeno 577 x
-
Honey72
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
Jo, už jsem to sem jednou dával, že to mám domů nějak kratší 
Letos máme výročí 88 let výstavby dálnic na českém území 1938-2026
-
Honey72
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
Včera došlo na dálničním obchvatu Jaroměře k velké nehodě. Nejprve odkláněla dopravu od Prahy policie a poté sem bylo navezeno množství světelných šipek. Tolik jsem jich pohromadě nikdy neviděl, což musím pochválit. Ale bylo vidět, jak řidiči světelné šipky a omezení rychlosti ignorují. I já jel na 80 spíš ke stovce, měl jsem však vyřazeno a věděl o co jde. Jenže mě předjížděli i plnou rychlostí, zřejmě předpokládali, že tam je jen ubrán jeden pruh jako obvykle. Přitom pod první šipkou byla umístěna značka "nehoda".
Avšak, co je třeba zlepšit.
1/ jak blikala ta velká šipka, značky pod ní přesvítila a nejsou ve tmě z dálky vidět. Lepší by byla světelná značka nebo alespoň osvětlená.
2/ Objížďka přes Jaroměř nebyla značená. Kdo nemá navigaci, musel mít dost problém. Už aby byly rozmístěny ty nové značky "náhradní trasa".
Avšak, co je třeba zlepšit.
1/ jak blikala ta velká šipka, značky pod ní přesvítila a nejsou ve tmě z dálky vidět. Lepší by byla světelná značka nebo alespoň osvětlená.
2/ Objížďka přes Jaroměř nebyla značená. Kdo nemá navigaci, musel mít dost problém. Už aby byly rozmístěny ty nové značky "náhradní trasa".
Letos máme výročí 88 let výstavby dálnic na českém území 1938-2026
Tak videl jsem fotku, ze Svedska, kde je na te pojizdne sipce rovnou kamera na mereni rychlosti...
Kazdopadne tohle je ta lepsi cast infrastruktury. V sobotu rano planovane zavrena D11 od krizeni s PO. Nejaka varovani na MO? Od Barandaku nic, pokud jsem neco neprehlednul. Styl zavreni sjezdu? Jen rada Z4a (smerova deska) na samotnem sjezdu, aby neslo vjet do odbocavaciho pruhu. A jedna cedule zakaz vjezdu. Popravde, cekal bych vic.
Znaceni objizdky? Nejaka jedna IS11b, podmerecna sipicka na sjezdu na D10. V dobe navigaci se ocividne kvalitni dopravni znaceni stava zbytecnym...
Ze by si dalnice od Prahy davno zaslouzily liniovku, aby nektere horke hlavy ve spicce trochu vychladly, o tom radeji nemluvit.
(Sorry za OT)
Kazdopadne tohle je ta lepsi cast infrastruktury. V sobotu rano planovane zavrena D11 od krizeni s PO. Nejaka varovani na MO? Od Barandaku nic, pokud jsem neco neprehlednul. Styl zavreni sjezdu? Jen rada Z4a (smerova deska) na samotnem sjezdu, aby neslo vjet do odbocavaciho pruhu. A jedna cedule zakaz vjezdu. Popravde, cekal bych vic.
Znaceni objizdky? Nejaka jedna IS11b, podmerecna sipicka na sjezdu na D10. V dobe navigaci se ocividne kvalitni dopravni znaceni stava zbytecnym...
Ze by si dalnice od Prahy davno zaslouzily liniovku, aby nektere horke hlavy ve spicce trochu vychladly, o tom radeji nemluvit.
(Sorry za OT)