D11 1108 Jaroměř – Trutnov
-
Honey72
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
Re: D11 1108 Jaroměř – Trutnov
Těžko říct. V tom letáku je staveb jak na pouti. Pokud se vybuduje obchvat Hradiště k tomu kruháku před Zbožím, tak mohou být rádi. Nechápu, proč by měl stát stavět i obchvat Zboží a další. Šlo hlavně o to, aby doprava z dálnice nesjížděla do Dvora před Choustníkáčem. Takhle sjedou a Choustníkáč objedou. A nazdar 
Letos máme výročí 88 let výstavby dálnic na českém území 1938-2026
Za mě je moc i ta přeložka, mělo by to být na kraji. Je spoustu míst, kde by něco takového mohlo / nebo spíš MĚLO / vzniknout spolu s dálnicí a být placeno ŘSD (např. přivaděče tvořící zároveň obchvaty) a nevzniká nic, protože samosprávy málo řvou. Kdežto tady zůstane jako doprovodka současná jednička, která obec sotva štrejchá a ještě budou mít novou přeložku. No jsem zvědav, jak to bude financováno.
Je ale pravdou, že v poslední době se tyto "výsady" sem tam objevují, napadá mě na D52 nový obchvat Nové vsi i na doprovodce.
Za mě těžce nefér vůči desítkám obcí v minulosti a leckteré i v současnosti.
Je ale pravdou, že v poslední době se tyto "výsady" sem tam objevují, napadá mě na D52 nový obchvat Nové vsi i na doprovodce.
-
Honey72
Teď už jen štrejchá, ale komunisti ten kus obce zbourali, aby přes ní protáhli průtah.
Ministerstvo infrastruktury Polska: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4628144973
Video z trasy uklizené po archeolozích jako dokument posledního stavu, než začne stavba.
https://www.youtube.com/watch?v=9ft3xjf0sHo
https://www.youtube.com/watch?v=9ft3xjf0sHo
-
Honey72
Prostor staveniště v místě budoucího nadjezdu přes dálnici pro přeložku silnice do Studence/Hajnice.
V sobotu nad ránem o půl šesté, ještě po tmě sem začali navážet techniku. Ale cestou z práce nikde nikdo.
Za to dnes, když jsem jel z práce, na poli ve Stříteži opravdový koncert od M-Silnice, za velkého přihlížení zdejších krav. Člověk by řekl, že utečou, rambajs, prášilo to, ale ony jen čumí a čumí, jako já
V sobotu nad ránem o půl šesté, ještě po tmě sem začali navážet techniku. Ale cestou z práce nikde nikdo.
Za to dnes, když jsem jel z práce, na poli ve Stříteži opravdový koncert od M-Silnice, za velkého přihlížení zdejších krav. Člověk by řekl, že utečou, rambajs, prášilo to, ale ony jen čumí a čumí, jako já
Diky za infornace Honey.
Dnes mezi Dvorem a Kocberi bylo podobné slozeni stroju. Rikal jsem si, jestli neco jeste dodelavaji archeologové nebo uz kope stavba. Jen proc by začínali zrovna tam
Dnes mezi Dvorem a Kocberi bylo podobné slozeni stroju. Rikal jsem si, jestli neco jeste dodelavaji archeologové nebo uz kope stavba. Jen proc by začínali zrovna tam
Honey72 píše: ↑13.4.2026 19:22:55 Prostor staveniště v místě budoucího nadjezdu přes dálnici pro přeložku silnice do Studence/Hajnice.
IMG_20260411_114449.jpg
IMG_20260413_164724.jpg
Co jsem tak četl v Krkonošském deníku, pracovat na stavbě se začne všude, po celé délce úseku.
Ono asi ještě chvilku potrvá, nežli se navezou stroje, lidi a vše se naplno rozjede.
Ono asi ještě chvilku potrvá, nežli se navezou stroje, lidi a vše se naplno rozjede.
Aby ne ! Kilometrově je to číslo jako hrom. Víte někdo, kolik bude zařízení staveniště ?
-
Honey72
Zahájení stavby MÚK Kocbeře (Dvůr Králové-sever)
Taky pridam jednu průjezdni, tentokrát od Výšinky smer Hajnice. Staveniště pred tunelem Kamenny vrch směr od Trutnova.
Hezky se to rozbiha.
Hezky se to rozbiha.
- Přílohy
-
- 20260415_145758.jpg (91.83 KiB) Zobrazeno 836 x
Tak dnes první bagry také na příjezdu od Dvora Králové k Hradišti po obou stranách č. 299 a dále na kopci buldozér v křížení turistické modré mezi Kuksem a Dolními Vlčkovicemi.