I/33 Náchod - obchvat
Re: I/33 Náchod - obchvat
Přijde mi, že teď není snad žádná důležitá dopravní stavba, aby se nepikovalo alespoň na její části kamenné podloží....
Hawarde jako NONfacebočista tam mám pouze jednu stavební fotku. Máš jich pod palcem více ?
Fotka tam byla jen jedna. Šlo spíš o to info u fotky:
Informace k obchvatu Náchoda:
Trhací práce na SO 122 a SO 102 v oblasti sjezdu Kramolna - probíhá vrtání pro odstřel, Střelba bude provedena 21.4.2026 jednorázově v době od 14.00 do 16.00 hodin (stejný proces jako v minulém roce).
Předpokládá se, že do 18.5.2026 budou dokončeny zemní práce v 1. části tunelu, které jsou prováděny bouracími kladivy.
-
Honey72
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
U budoucího kruhového objezdu 14/33 se konečně už bagry zjevily na obzoru. Pořád byly schované v zářezu, každý si hrabal svou díru a nyní už probagrovávají "zeď" směrem k silnici 33. Už dlouho jsem je vyhlížel 
Letos máme výročí 88 let výstavby dálnic na českém území 1938-2026
Potvrzení Honeyho slov, že se už pracuje na spodní hrázce směrem k silnici 33.
Masakr to bude mnohonásobně větší než "běžný" průjezd Náchodem, který rovněž není procházka růžovým sadem...
-
Honey72
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
Náš řidič už pomalu odmítá jezdit se zbožím do míst, kudy musí projet Náchodem
Dnes strávil v zácpách třetinu pracovní doby. Takže si neumím představit, až to 4. května vypukne. Nejen, že rozvozy zboží se budou muset naplánovat s větším rozestupem, ale polovina zaměstnanců nedorazí včas do práce. Hlavně na odpolední. To abych byl v práci celý den, abych na dopolední nemusel trčte v zácpě
A to jezdím od Skalice. Bohužel naší zkratku stavbaři zabrali a budují na ní pilíř mostu přes trať.
Letos máme výročí 88 let výstavby dálnic na českém území 1938-2026
estakáda před tunelem 22.4.2026