Úkazy na českých silnicích

Off-topic pokec
Mike

Re: Úkazy na českých silnicích

Post by Mike »

o kousek vedle to udělali takhle
taky ideální řešení :zvraci:
https://mapy.com/s/kevavamohe
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
ElWapp

Post by ElWapp »

To je ale spravne reseni...
Trupman

Post by Trupman »

ElWapp wrote: Mon Mar 30, 2026 6:41 pm Psal jsem loni na PCR zrovna kvuli te Hrenske. Tohle je odpoved:

1) Ďáblice, ul. Hřenská Platnost zákazu stání, vyznačeného dopravní značkou B29 je upřesněna dodatkovou tabulkou E13 dobou platnosti. Dle našeho názoru mimo tuto dobu nelze řidiče parkujícího v tomto místě postihnout za porušení obecné úpravy provozu, neboť ve smyslu znění §76, zákona č. 361/2000 Sb., jež upřesňuje vztahy mezi místní, přechodnou a obecnou úpravou provozu, je stanovená místní úprava v podobě umístěné dopravní značky v daném úseku obecné úpravě nadřazena.
Zeptej se deseti policajtů a dostaneš deset výkladů (na dopravních inspektorátech i víc).
Jsem chodec, řidič, cyklista, cestující VHD. Get over it.
jozka

Post by jozka »

Vcera vecer jsem jel tudy a co nevidim... kam az nevidim zaparkovane kamiony "Odpocivka ex I/16" :-)

Jako to bylo v tom hollywoodskem trhaku? Zivot s cestu vzdycky najde.
ElWapp

Post by ElWapp »

Mám opět jednu "sběratelskou" prosbu. Chtěl bych dát dohromady seznam pár vzorových řešení autobusové zastávky typu "zátka". Zatím jich moc nemám, vlastně jen pár, na které jsem narazil a většina z nich ani zatím není nasnímkovaná na mapy.cz.
Jde o úpravu, kdy je fyzicky znemožněno vozidlům objíždět autobus stojící v zastávce.
Prosím o tipy na místa, kde taková úprava je a funguje.
https://www.pavelhosek.cz/index.php/zas ... ypu-zatka/

Return to “Odpočívka Na České dálnici”