[D7] Kutrovice – Panenský Týnec
Re: [D7] Kutrovice – Panenský Týnec
fuj, hnusná nehoda. Nevím jestli traverza spadla na betonová svodidla a auto do ní narazilo, nebo spadla přímo na něj, každopádně zázrak že nejsou oba po smrti a těžce zraněnému držím palce.
Tedy při vší smůle měli sakra kliku... 
a za 5-6 let se dozvíme, někde vlevo dole, že za to nikdo nemůže 
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Hezky večer pane kolego Hawarde, jelikož stavbu tohoto úseku máš v malíčku, obracím se pro info na tebe. V novinových zprávách viz výše ze začátku loňského podzimu se psalo, že první část stavby se otevře NA JAŘE 2026. Trochu mi vadilo, že se zpravodajové nerozhoupali plebsu sdělit, kterou že první část mají na mysli. Budiž... Jaro je dávno tady a teď pro změnu píší o zprovoznění celého úseku 2027. Bude něco letos ? Alespoň jeden kompletní nový pruh byť 1 + 1 a kdy ? Děkuji 
-
Vikingkiller
Tak MI Roads jede neskutečné bomby tady. Cca na 80% úseku už je asfalt (ve většině případů i obrusná vrstva), mosty se dokončují. Někde se dokonce staví svodidla a je hotové už i oplocení.
Nechci být bezbřehým optimistou, ale stavebně by to do konce prázdnin mohlo být připraveno na převedení provozu na nově zbudovaný půlprofil.
Nechci být bezbřehým optimistou, ale stavebně by to do konce prázdnin mohlo být připraveno na převedení provozu na nově zbudovaný půlprofil.
No , ale PLÁN byl jaro 2026. Díky za upřesnění Vikingkillere 
-
Vikingkiller
Pokud vím, tak o tomto datu se mluvilo pouze v souvislosti s navazujícím úsekem řešící obchvat Lotouše, jehož stavba započala v druhé polovině roku... Jak jsem psal ve vedlějším vlákně, tam je to velký špatný.
-
Vikingkiller
Tak jsem byl přílišný pesimista, jezdit po novém se bude na začátku prázdnin