I/37 Hradec Králové – Pardubice
Re: I/37 Hradec Králové – Pardubice
Takže naprostej ideál .. když se nadělá ve značení dostatečnej bordel, dá se za to postihnout kdykoli kdokoli. 
A jejich nadřízený pokutován za to, že nechá měřit na místě něco, co by se tam ani dle zákona měřit nemělo. Důležité je, že je vlk hladový a z kozy je už jenom půlka.
Přesně, ráj pro státní rozpočet. Že by to byl důvod i obecného bordelu v zákonechjonáš píše:Takže naprostej ideál .. když se nadělá ve značení dostatečnej bordel, dá se za to postihnout kdykoli kdokoli.
Zajímalo by mě , jak to vypadá s rozšířením na MÚK Doubravice - pardubicky řečeno nadjezd Semtín. Je zde potřeba vybudovat odbočovací pruh HK-Globus,Centrum. V současné době zde musí odbočovat auta vlevo a křížit oba pruhy frekventované I/36.
Změnili směr dej přednost v jíszdě. Hlavní je od elektrárny na Hrobice. Když člověk sjíždí od Hradce tak při sjezdu z mostu na něj vykoukne zátaras.Apofis74 píše:Tak po dlouhe dobe jsem opet tady a hned s otazkou. Vite nekdo neco o predelani krizovatky smer Hrobice. Kdyz jedete po stare kolem elektrarny a chcete najet smer pardubice nebo Hrobice. Jak je to dlouho co to bylo udelane a uz to je jinak. Zajimalo by me kdo to zaplati. Kdo udelal chybu. A z jakeho duvodu je to ted tak hrozne vyresene a rozhodne daleko nebezpecnejsi nez drive. Par korun to nestalo
Cílem je asi znepříjemnit ježdění po "staré" do Pardubic přes Hrobice a Staré město. Dokonce jsem viděl v Hrobcích měřit měšťáky s "amerikou". Že by výpomoc z Lázní Bohdaneč?
Pro představu (při otevření se jezdilo v místě vykousnutí):
- Přílohy
-
- Odbocka z I37 na Hrobice.jpg (56.76 KiB) Zobrazeno 9151 x
Jinak místy se už pokládá podklad:
- Přílohy
-
- Hradubicka má podklad.jpg (65.84 KiB) Zobrazeno 9156 x
Nemáte někdo přístup k harmonogramu stavby Ohrazenice - Hrobice? V úseku Hrobice - Stéblová už se pokládá první vrstva asfaltu, zatímco ve směru Stéblová - Ohrazenice se ještě pořádně nekoplo, tak mě napadá, zda třeba nezprovozní tu jednu část dříve, a pak se bude pokračovat dál na Pardubice?
V tý druhý části je snad problém se stavebním povolením kvůli pitomejm pár bilboardům, viz dřívější příspěvky tohohle tématu.
wazer.cz
Pište česky, prosím!
Pište česky, prosím!
Stavební řízení již opět probíhá , řsd se dohodlo s majiteli bilboardů , ale více by mě také zajímalo , proč tam občas nějaký buldozer něco rozhrne a pak týden zase nic.
Tak jasne ze tu krizovatku u Hrobic vim jak projet a jak to je ale kdo myslite ze zaplati jeji predelani. Uz byla nove hotova a za nejakou dobu a nebyl to snad ani mesic se cela nove predelala. To nebylo asi zadarmo. Byl tam ostruvek ktery vyfrezovali. Jinak vypomoc z Bohdance to neni oni maji v Opatovicich taky ameriku. A jsou tak chytri ze kdyz jim praskl chladic tak do opravny dojeli ale odrovnali motor protoze si mysleli ze cim rychleji pojedou tak tim to vice ochladi. To vam byla sranda kdyz prijeli
Zaplatí to daňový poplatník, ale nenapadá mne přes jaké položky (úřady) to prošlo.
Můžeme hádat. je to sjezd ze silnice I. třidy na II, takže kraj nebo ŘSD.
Jenom jsem se musel podívat na staré fotomapy a připomenout si, že ten most tam byl už před rozšířením. Říkal jsem si, že ho nemuseli stavět tak šikmo a mohl být kratší:
fotomapa 2002/03
http://www.mapy.cz/#mm=Fh@x=136205568@y=136050976@z=15
Můžeme hádat. je to sjezd ze silnice I. třidy na II, takže kraj nebo ŘSD.
Jenom jsem se musel podívat na staré fotomapy a připomenout si, že ten most tam byl už před rozšířením. Říkal jsem si, že ho nemuseli stavět tak šikmo a mohl být kratší:
fotomapa 2002/03
http://www.mapy.cz/#mm=Fh@x=136205568@y=136050976@z=15
Silnice 1/37 úsek Pardubice – Hradec Králové (říjen 2010)
Po více jak roce malé srovnání jak pokročily práce na zkapacitnění silnice I/37 od Pardubic do Hradce Králové.
http://www.rychnovinky.cz/18364-silnice ... -2010.html
Po více jak roce malé srovnání jak pokročily práce na zkapacitnění silnice I/37 od Pardubic do Hradce Králové.
http://www.rychnovinky.cz/18364-silnice ... -2010.html
Když tak pozoruji ty fotky, tak mě napadá otázka zda je možnost otevření úseku mezi Hrobicemi a MÚK Stéblová ve dřívějším termínu nežli celý úsek Hrobice - Ohrazenice. Úsek Hrobice- MÚK Stéblová mi připadá ve fázi pokročilé rozpracovanosti zatímco od MÚK Stéblová až do Ohrazenic je zatím skrytá ornice + udělány propůstky. Soudím tak dle fotek a dle toho co vidím z vlaku na pravidelných cestách z PCE do HK. Vzhledem k tomu, že bylo pozastavena výstavba (i když nyní už se opět lehce staví) kvůli těm billboardům v Ohrazenicích, bych předpokládal rozdílné zprovoznění úseků. Nebo se mýlím? 
Silnice 1/37 úsek Pardubice – Hradec Králové 12.11.2010
Sice je konec prosince, ale při úklidu na disku jsem objevil fotografie z výstavby rozšířování stávající silnice 1/37 úsek Pardubice – Hradec Králové. Byla by škoda, kdyby fotografie skončily v "šuplíku". Pohodové vánoční prohlížení.
http://www.rychnovinky.cz/20493-silnice ... -2010.html
Sice je konec prosince, ale při úklidu na disku jsem objevil fotografie z výstavby rozšířování stávající silnice 1/37 úsek Pardubice – Hradec Králové. Byla by škoda, kdyby fotografie skončily v "šuplíku". Pohodové vánoční prohlížení.
http://www.rychnovinky.cz/20493-silnice ... -2010.html
něco z dneška, ten most je nějak moc vysoko
- Přílohy
-
- DSC01126r.JPG (81.43 KiB) Zobrazeno 7198 x
-
- DSC01127r.JPG (89.73 KiB) Zobrazeno 7198 x
-
- DSC01128r.JPG (62.92 KiB) Zobrazeno 7198 x
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Kde toje a co to proboha je?Mike píše:něco z dneška, ten most je nějak moc vysoko
Ba ne, vážně, kde to je? Tady?
Ono by to taky mohlo bejt nějaký výsuvný bednění a most bude pod tím ... těřko říct. V každym případě most přes Opatovická kanál ma mít výšku 11,5 - 12,7 m a délku 222 m.
Ano, trefil jste to. Podle mě je to pro parovod z Opatovic, který v tom místě překračuje I/37. A včera se tam normálně dělalo
)
Octavia 1.6 >>> Octavia 1.4 TSI
Tak ta příšera je chodící bednění, až bude sestavena tak se bude vysouvat na té druhé fotografii doprava. Bude se s ní dělat most přes Opatovický kanál a silnici na Vysokou. Parovod se bude předělávat asi až po topné sezóně a měl by být na tom samém místě co je dnes.
Dnes se již začalo i zdruhé strany t.j. od Ohrazenic , ze silnice to přes protihlukovou stěnu není vidět . Celá část trasy za protihlukovou stěnou je zde od nachodu vykolíkovaná .
v sobotu jsem okoukl i úsek k Pardubicím, na fotkách, které tu jsou od "dvs" už jsou namontovaná i svodidla
jestli nedojde ve zbytku k prudkému zrychlení, uměl bych si představit alespoň částečné otevření
tam by mohl pan ministr slibovač přestříhnout pásku a zvlášť vybraní novináři by mu mohli položit otázky týkající se dalšího termínu
jestli nedojde ve zbytku k prudkému zrychlení, uměl bych si představit alespoň částečné otevření
tam by mohl pan ministr slibovač přestříhnout pásku a zvlášť vybraní novináři by mu mohli položit otázky týkající se dalšího termínu
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
aktuální fotky z výstavby I/37 Pardubice - Hradec Králové
http://www.rychnovinky.cz/21417-silnice ... -2011.html
http://www.rychnovinky.cz/21417-silnice ... -2011.html
13.3.2011 Foto pořízeno ze silnice III/29813 mezi I/37 a Vysokou nad Labem v místě přemostění Opatovického kanálu.

Pro nas co na ZDS spali u zemepisu.
Na co slouzi nebo slouzil Opatovicky kanal.
Na co slouzi nebo slouzil Opatovicky kanal.