Správně byste měl uvádět "červených, zelených, či modrých příručkách"jonáš píše:A navíc budeme ještě třeba řešit problém zvýšený nezaměstnanosti a bankrotů stavebních firem .. ono je to vždycky o chlup složitější, než se píše v červených či modrých příručkách pro agitátory
(Ex)ministr dopravy Bárta
Re: Ministr Bárta
Podle loga světle modrou, podle obsahu jakoukoliv, co se hodí, což dnes platí pro většinu stranStanda píše:Zpět k tématu - taková provokativní otázka: jakou barvu má příručka ministra Bárty?
Mimochodem, TOP má logo s plynulým přechodem od rudé k modré a SSO zas celé zelené.
Než začnou stavět čínské firmy.Tak Bárta už ministrem nebude.Jak vím než se něco zásadního změní lobisté už v parlamentu si zajistí o své zakázky nepřišli.Co vím sluneční elektrárny tady skrytě staví čínnani přes nastrčení osoby.Tady už slunce svítí pro čínský byznys.Podotýkám je mi jedno kdo staví dálnice.Jen se bavím jak Bárta vykřikuje do světa.Nic zásadního se nestane.Jak vykřikoval že se co nevidět dohodne z farmářskou Havránkovou.Křičel že znění zákony aby stavby nic nebrzdilo.Nic se neděje.Bártu budu hodnotit podle skutků ne podle huby.Měl by uznat nemám peníze na pokračování výstavby.Budu se snažit aby do parlamentu šli zákony co zabrání Havránkový a ekoteroristům stavbám.Když vytvoří zákonný podmínky ony se nějaký peníze na stavbu dálnic najdou. 
No ono na tý dálnici moc ukrajinských kuliů nenajdete .. s bagrama a tatrovkama tam jezděj i češi. Možná jim budem moct aspoň prodávat know-how, jak si za to říct víc 
JirkaS píše:Podle loga světle modrou, podle obsahu jakoukoliv, co se hodí, což dnes platí pro většinu stranStanda píše:Zpět k tématu - taková provokativní otázka: jakou barvu má příručka ministra Bárty?![]()
Mimochodem, TOP má logo s plynulým přechodem od rudé k modré a SSO zas celé zelené.
V podstatě by většina stran mohla být úspěšným chameleonem
Taky v tom příspěvku byla podstatná ta zjednodušená vševědoucí příručka, ne barva desek, což je snad z uvedených barev na opačných koncích spektra (když pominu fialovou) inteligentnímu čtenáři jasný ..
Prostě pokaždý je dobrý si uvědomit tu nesmrtelnou Grossmanovu větu, že nechceme slevu zadarmo. Angličani zas řikaj, že neexistuje žádnej "free lunch". Jen se to vyvalí jinde a jindy.
Prostě pokaždý je dobrý si uvědomit tu nesmrtelnou Grossmanovu větu, že nechceme slevu zadarmo. Angličani zas řikaj, že neexistuje žádnej "free lunch". Jen se to vyvalí jinde a jindy.
znal jsem několik, kterým se říkalo "muž velkých začátků.." , taky často začínají "který blbec to dělal přede mnou", pak "sice se s tím dá těžko něco dělat, ale pokusím se - bez záruky !". ... a nakonec jak říkal nedávno zesnulý Černomyrdin "záměry jsme měli výborné, ale dopadlo to jako obvykle".
Mně je jedno, jestli staví Němec nebo Číňan - já od ministra čekám aspoň stejně km postavených dálnic, jako stavěli ti, které tak kritizoval.
Mně je jedno, jestli staví Němec nebo Číňan - já od ministra čekám aspoň stejně km postavených dálnic, jako stavěli ti, které tak kritizoval.
Zde si můžete najít poslance napsat mu aby konečně změnily nefunkční zákony co se týká stavebních povolení a vyvlastnění.Mám pocit že v tomto případě je jedno pravice levice.
:
http://www.psp.cz/sqw/organy2.sqw?kr=1
Bárta ten asi má jiný starosti.
Jestli chcete lobovat u Bárty:
http://www.psp.cz/sqw/detail.sqw?id=5893
Je nejvyší čas jít do útoku
http://www.psp.cz/sqw/organy2.sqw?kr=1
Bárta ten asi má jiný starosti.
Jestli chcete lobovat u Bárty:
http://www.psp.cz/sqw/detail.sqw?id=5893
Je nejvyší čas jít do útoku
Přišel o řídičák úplně hloupě. Systém je nastaven tak, že řídit auto s neoriginální značkou je daleko závažnější přečin než jízda na červenou. To je smutné.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Vždyť jako ministr má spoustu způsobů jak to zamést pod koberec, navíc takovou banalitu. Jiní papaláši měli nepoměrně větší průsery a jediné co si vysloužili, bylo několik článků v bulváru. Spíš se domnívám, že to pojal jako teatrální poukaz na nevyváženost postihů. Který však nezískal zamýšlený ohlas, ale mezinárodní ostudu.
Na druhou stranu, jak to že je možné v tuzemsku potažmo EU registrovat k provozu na PK automobil, který nemá řádné prostředky k upevnění RZ.
Na druhou stranu, jak to že je možné v tuzemsku potažmo EU registrovat k provozu na PK automobil, který nemá řádné prostředky k upevnění RZ.
No, půl roku bez papírů vydrží, stejně má šoféra. Připadá mi to ale spíš trochu jako PR zviditelňování se v roli čestmíra. Jen vidím špatně to načasování, mělo to být už před volbamaP_V píše:Vždyť jako ministr má spoustu způsobů jak to zamést pod koberec, navíc takovou banalitu. Jiní papaláši měli nepoměrně větší průsery a jediné co si vysloužili, bylo několik článků v bulváru. Spíš se domnívám, že to pojal jako teatrální poukaz na nevyváženost postihů. Který však nezískal zamýšlený ohlas, ale mezinárodní ostudu...
Nevyvážené to sice je, ale jsme v Čechách, pánové. A pokud bude trest za chybějící RZ malý, tak "správný Čech" ji sundá a pak bude jezdit na červenou, protože tento přestupek nebude dohledatelný a za ten první nehrozí téměř nic.
Neberte to doslova, tak hrozné to u nás není, nicméně netroufl bych si tvrdit, že by se někdo takový nenašel.
Neberte to doslova, tak hrozné to u nás není, nicméně netroufl bych si tvrdit, že by se někdo takový nenašel.
Pravda, na tohle jsem zapomnělMPMP píše:Nevyvážené to sice je, ale jsme v Čechách, pánové. A pokud bude trest za chybějící RZ malý, tak "správný Čech" ji sundá a pak bude jezdit na červenou, protože tento přestupek nebude dohledatelný a za ten první nehrozí téměř nic.![]()
To je jasný, tam by patřil přísný postih. Ale v zákoně (či vyhlášce, v tomhle si nehovím) je přímo napsáno, že nesmíš chybějící či poškozenou značkou zabraňovat identifikaci vozidla. Selský rozum říká, že když mi upadne značka nebo jí ztratím a následně dám nálepku (vytisknu jí, dám za okno apod.), tak jsem učinil všechno pro umožnění identifikace vozidla...MPMP píše:Nevyvážené to sice je, ale jsme v Čechách, pánové. A pokud bude trest za chybějící RZ malý, tak "správný Čech" ji sundá a pak bude jezdit na červenou, protože tento přestupek nebude dohledatelný a za ten první nehrozí téměř nic.![]()
Navíc se u nás ani nedá udělat duplikát, takže při ztrátě jedné RZ se hned musí měnit RZ vozidla, což přináší další komplikace jako nové osvědčení o TP, nové známky na skle (hlavně německou emisní) atd.
Ale to už vážně zavání buzerací - i cvičené opici která se na takové auto podívá je jasné jaká RZ mu náleží. A co motorkáři, budou jezdit s 52cm tabulkou na hledí aby to kamera správně přečetla?Standa píše:protože ji nemusí umět přečíst úsekový radar a nedokáže tedy vyhodnotit rychlost.
Tak ona to samozřejmě buzerace je, ale ten přísný postih svoji logiku má. Na druhou stranu by se měl víc používat zdravý rozum, právě pro ty Vámi popsané případy ztráty nebo krádeže RZ. Ale nesledoval jsem konkrétní případ ministra Bárty natolik, abych věděl, jestli měl nějaký doklad od PČR o ztrátě/krádeži RZ - dost o tom pochybuji.Kubajsu píše:Ale to už vážně zavání buzerací - i cvičené opici která se na takové auto podívá je jasné jaká RZ mu náleží. A co motorkáři, budou jezdit s 52cm tabulkou na hledí aby to kamera správně přečetla?Standa píše:protože ji nemusí umět přečíst úsekový radar a nedokáže tedy vyhodnotit rychlost.
Doklad na ztrátu RZ? No to slyším poprvé a ani by mě nenapadlo si něco takového zařizovat - strávit na nějaké služebně odhadem 3 hodiny, děkuji ne. Nedávno jsem zjistil, že mi na autě přední značka chybí, tak jsem si vyfotil zadní, vymazal známky, vytisknul a polepil fólií aby se nerozmočila... A ty 3 dny než jsem se dokázal dostavit na inspektorát jsem holt jezdil tak (musím se pochválit, že jde o sprostý plagiát hodný popravčí čety bylo poznat až tak z 1mStanda píše:jestli měl nějaký doklad od PČR o ztrátě/krádeži RZ - dost o tom pochybuji.
No jen abyste se nedivil, až Vás navštíví příslušníci s tím, že jste v oněch třech dnech šestkrát tankoval plnou a ani jednou nezaplatil, škoda nad 5.000,-, takže nám to na trestný čin co, stačí, a jako důkaz vytáhnou videozáznamy auta s Vaší RZ. Zbylé čtyři případy čtvrtý, pátý a šestý den po "ztrátě" RZ už vyvrátíte, protože se staly po nahlášení, a budete se pěkně rozčilovat, že jste to nešel hlásit hnedKubajsu píše:Doklad na ztrátu RZ? No to slyším poprvé a ani by mě nenapadlo si něco takového zařizovat - strávit na nějaké služebně odhadem 3 hodiny, děkuji ne. Nedávno jsem zjistil, že mi na autě přední značka chybí, tak jsem si vyfotil zadní, vymazal známky, vytisknul a polepil fólií aby se nerozmočila... A ty 3 dny než jsem se dokázal dostavit na inspektorát jsem holt jezdil tak (musím se pochválit, že jde o sprostý plagiát hodný popravčí čety bylo poznat až tak z 1mStanda píše:jestli měl nějaký doklad od PČR o ztrátě/krádeži RZ - dost o tom pochybuji.)
No na druhou stranu, když jsem někdy před cca 12 lety zjistil, že služebák před firmou je bez značek komplet, hned jsem to chtěl diktovat na 158 .. a voni že je to nezajímá, že prej si mam pěkně pomalu pěšky zajít na obvod. Času dost. Ono asi to auto, co na ně nejspíš ještě v noci vyjelo někam na Ukrajinu, už bylo beztak za čárou .. 
Taky mě to napadlo. Naštěstí nejezdím zrovna nejběžnějším autem, tak by byla zatracená smůla aby si někdo tu značku dal zrovna na to samé... Ale jezdit oktáfkou f metle a f kombíku, tak bych se asi celkem bálStanda píše: a jako důkaz vytáhnou videozáznamy auta s Vaší RZ
On ani Bárta nemá úplně nejběžnější auto, takže hlavní důvod, proč běžet co nejrychleji hlásit ztrátu RZ u něj taky neplatil
. Já bych asi panikařil hned, ovšem "to, že jsem paranoidní, neznamená, že po mně nejdou!"
.
což takhle prostá úvaha o úměře řešitelná prostou trojčlenkou.
Jestliže ministr Bárta dostane o třetinu méně peněz na dálnice a přitom bude stavět za polovinu ceny, o kolik dálnic postaví více ?
Mně vychází že, se bude stavět o 32% více km dálnic.
Jestliže ministr Bárta dostane o třetinu méně peněz na dálnice a přitom bude stavět za polovinu ceny, o kolik dálnic postaví více ?
Mně vychází že, se bude stavět o 32% více km dálnic.