A ten podjezd by měl být přesně kde - tady?
A tím kompletním uzavřením myslíte, že bude veškerá doprava v této trase převedena na tu doprovodnou komunikaci (oba směry), a nebo že tudy nepůjde projet vůbec (ani po té doprovodné komunikaci)?
Tipoval jsem to. Na tu doprovodku má být převeden celý provoz z I/48 až se to bude předělávat nebo jen jeden směr?Martin z Ostravy píše:Doprovodka je v kategorii S7,5/60, tedy ten nový úsek a zbytek je v původní kategorii I/48.
Spíš se obávám, že ta šířka, směrové vedení a sklony moc bezproblémový obousměrný provoz neumožní. Necháme se překvapit výsledkem.Martin z Ostravy píše:No, já se tedy domnívám, že komplet provoz, protože přestavba není o doplnění druhé poloviny, ale mění se osa komunikace. No jsem sám zvědavý jak to bude, aby tu doprovodku nemuseli potom hned rekonstruovat
Martin z Ostravy v SZ píše:Teď jsem pořádně koukal do TZ k doprovodce je tam uvedeno toto:
"Konstrukce vozovky odpovídá zvýšenému dopravnímu zatížení po dobu stavby sil. I/48, kdy bude na doprovodnou komunikaci převedena veškerá doprava ze stáv. Silnice I/48."
To asi mluví samo za sebe - bude to masakr.
Někdy je lepší rozdělit SO na více částí, např. jeden pozemek je nevykoupen, majitel umřel, probíhá dědické řízení/ majitel žije neznámo kde apod., je efektivnější začít stavět než čekat na vykoupení tohoto pozemku. To je jen jeden z mnoho důvodů.Mario píše:To je opravdu třeba dělat SP na každých pár metrů? To musí být hrozné papírování. Nejde udělat SP na celek? Pak se vše jen natahuje, prodlužuje a staví jak D8. Povolil bych stavbu jen kompletně připravených silnic..