(Ex)ministr dopravy Bárta

Příprava, výstavba, provoz, dálniční poplatky, známky, elektronické mýto, PPP, legislativa, tunely, mosty
Odpovědět
radiala

Re: Ministr Bárta

Příspěvek od radiala »

Ješte jden příspěvek zjiného fora:
Jistěže mu to veřejnost neuvěří,ale je to důvod, aby se vláda vzájemně podržela a jede se dál.Ale drhnout to bude již do konce volebního období, protože koalice jako taková je již nedůvěryhodná a nebude moci stavět na boji proti korupci,protože jim to nikdo nezbaští ačkoliv se budou snažit sebevíc.
radiala

Příspěvek od radiala »

Co se píše jinde na foru:
Není ani taková tragedie,co nyní ten podvodník tvrdí,protože ztrapňuje sám sebe.Tou největší ovšem je,že pokud se to vůbec dostane k soudu,tak díky Judr.Sokolovi ho naše soudy očistí s tím,že si v tel.dělal pouze legraci a chudák p.Michálek to nepochopil.A to je největší tragédie tohoto bezprávního systému,jehož součástí jsme proti své vůli my všichni.
Mike

Příspěvek od Mike »

když už tu probíráte pana Michálka, tak ÚČOV Praha není jádro pudla
jádro pudla se jmenuje "odstranění staré ekologické zátěže"
tam to je ve 100kách miliard ne 10 :!:
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
radiala

Příspěvek od radiala »

Milý Ježíšku děkuji ti že jsem pochopil Politik ve vládě bude stejný jako ti ostatní kurupníči.Problém je v tom že jsem to tušil teď se to potvrdilo.Pokud strana chce mít čistý umisly nesmí jít do vlády.Zůstat opozici:

VV plivli sami na sebe. Nyní již víme, že ze svého volebního programu nesplní vůbec nic, vše podřídili udržení koryt ve vládě. Všem nám dali na vědomí, koho v příštích volbách nemáme volit. Děkujeme odejděte p. John a celá vaše strana VV! :kladivo:
obr

Příspěvek od obr »

radiálo, vy si myslíte, že když všichni odejdou, objeví se Mesiáš ?
Snad nějaká z těch part tu čističku postaví, stejně jako další dálnice. Vidíte, jak se ty party navzájem hlídají. Což je ok. Ale špatné je, když nakonec vyhraje ta parta, která jen nadává a nestaví vůbec...
radiala

Příspěvek od radiala »

Ne to já nenadávám.Jen se mi potvrdilo není strana co má čistý ruce.Jen se směji j :lol: jak málo stačí aby strana co to myslela dobře se dala snadno koupit.Myslel jsem že veverky jsou více zásadový.Hold jsem je podcenil.Hlasy co dostali veverky mohli voliči dát ODS.Výsledek je stejný.Pěkný svátky přeji všem čistým ,zkorumpovaným věřícím i nevěřícím.Jsou to jen lidi. :jidlo:
Standa

Příspěvek od Standa »

obr

Příspěvek od obr »

standa - ano, vidím to podobně. Proto jsem rád, když kromě toho o čem píše Streit, z nich vypadne třeba i nějaký ten postavený km dálnice.

Přeji také všem hezké svátky !
Bobek

Příspěvek od Bobek »

náš oblíbený ministr píše:Rozhodně to ale neznamená, že by se takto řešily všechny přestupky. Týkalo by se to jen těch nejtěžších, jako je překročení povolené rychlosti v obci o 50 km v hodině, jízda na červenou či přejíždění přes tlustou čáru.
:mrgreen:
Království a půl princezny za 511.
mapman
Autor

Příspěvek od mapman »

Před pár minutami jsem se u té tlusté čáry taky řezal smíchy (obrazně řečeno) :)))
S ním je to těžké, nevyzná se dobře v resortu, dělá chyby a špatná rozhodnutí ... ale s těmi špatnými věcmi přicházejí evidentně i některé dobré, ať už tím, že se o těch věcech hodně mluví nebo že se obměnuje úřednická garnitura... Poslední pozitivum vidím i v tom, že po špatném rozhodnutí zastavit opravy, přichází dlouhodobé ve smyslu zvýšení podílu investic do oprav silniční sítě oproti nové výstavbě... Pod rukama se nám to rozpadnout nemůže ;) A teď je to teda bez těch podzminích oprav opravdu bída.. tak snad dostatečné poučení do budoucna...
martini
VIP

Příspěvek od martini »

mapman píše:tak snad dostatečné poučení do budoucna...
Jestli do dvou dnů nezmění názor a nenechá to změnit...
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
balance

Příspěvek od balance »

Tak ted v OVM probehla informace (rekl to primo Barta), ze MD v pristim tydnu poda poda trestni oznameni na management RSD v Usteckem kraji... (kvuli udajnemu napojeni na kmotry ODS/CSSD ... Bendu a Oulickeho).
Warcz

Příspěvek od Warcz »

Jj taky jsem na to koukal :-) Moravec vůbec nechápal :-)
Dr.Fe1

Příspěvek od Dr.Fe1 »

Mám z toho Bárty velice rozporuplné protichůdné pocity. Na jednu stranu dělá pitomosti se zastavováním staveb a šetřením za každou cenu, které se v budoucnu naopak prodraží. Nelíbí se mi ani "balkánské" způsoby vydírání stavebních firem s odkládáním zaplacení faktur apod. Ale na druhou stranu některé jeho názory zní celkem rozumně (pohříchu většinou ty mimo oblast dopravy) a hlavně má sílu jako jeden z mála alespoň částečně rozbít zločinecký klan kmotrů z ODSČSSD. Věřím mu, že mu nejde ani tak o nějáký majetkový prospěch, ale spíš o snahu něco dokázat. V tom by mohl být pro ČR prospěšný.
Lenny
Autor

Příspěvek od Lenny »

Superťápal opět nezklamal. Teď bez jakéhokoliv důkazu vytahuje z klouboku závažné obviněné vedoucích pracovníků ŘSD, Správa Chomutov, že financovali ODS i ČSSD v kraji skrz dle něj předražené zakázky, které měly dostávat zpřátelené firmy. Je mi z toho špatně. Doufám, že pokud se neprokáže, že měl pravdu, popotuje za křivé obvinění na hezkých pár let do krimu i se svým největším kamarádem, jeho poradcem.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Marty

Příspěvek od Marty »

Lenny píše:Superťápal opět nezklamal. Teď bez jakéhokoliv důkazu vytahuje z klouboku závažné obviněné vedoucích pracovníků ŘSD, Správa Chomutov, že financovali ODS i ČSSD v kraji skrz dle něj předražené zakázky, které měly dostávat zpřátelené firmy. Je mi z toho špatně. Doufám, že pokud se neprokáže, že měl pravdu, popotuje za křivé obvinění na hezkých pár let do krimu i se svým největším kamarádem, jeho poradcem.
Více na odkazu: http://domaci.ihned.cz/c1-49314870-bart ... ky-a-benda
Lenny
Autor

Příspěvek od Lenny »

ihned.cz píše:Renné Komínek, ředitel chomutovské správy ŘSD, která se stará o silnice první třídy v Ústeckém kraji, ČTK řekl, že Bártova slova jsou pro něj novinkou. "Nemám, co bych k tomu řekl. Je na panu ministrovi, aby nyní konal," uvedl.
I šef ŘSD, Správa Chomutov je z toho překvapený a nechápe.

Žádné důkazy nemá, jen ťápe a ťápe, což umí naprosto dokonale. Nebo snad má někde v šuplíků nějaké papíry, které by dokazovali? :crazy:
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Sosa

Příspěvek od Sosa »

Lenny píše:
ihned.cz píše:Renné Komínek, ředitel chomutovské správy ŘSD, která se stará o silnice první třídy v Ústeckém kraji, ČTK řekl, že Bártova slova jsou pro něj novinkou. "Nemám, co bych k tomu řekl. Je na panu ministrovi, aby nyní konal," uvedl.
I šef ŘSD, Správa Chomutov je z toho překvapený a nechápe.

Žádné důkazy nemá, jen ťápe a ťápe, což umí naprosto dokonale. Nebo snad má někde v šuplíků nějaké papíry, které by dokazovali? :crazy:
Zase jenom plácá. Podá trestní oznámení, které seodloží pro nedostatek důkazů. Komedie.
Pavel Q

Příspěvek od Pavel Q »

krásná fotka: http://www.lidovky.cz/barta-vedeni-rsd- ... n_domov_hs :D
Jinak Bártovi fandím, myslím, že se mu opravdu podaří stavby zlevnit.
dd

Příspěvek od dd »

Tomu, že je na ŘSD korupce, zejména ve spojení se severočeskou ODS a ČSSD, bych klidně věřil. Jenomže na korupci musí být dvě strany - uplácející a uplácený. A Bárta sice jmenoval Bendu a Oulického, ale současně řekl, že nechce jít proti koaličním partnerům. Nevím, jak to chce vyřešit. To měl raději méně nápadně vyměnit vedení ŘSD z nějakých "pracovních důvodů" a dosadit lidi, kterým věří.
Marooned17

Příspěvek od Marooned17 »

Já se Bárty nechci nijak zastávat, v rezortu se skutečně moc nevyzná a často tápe, ale řekněme si - kam ministerstvo dovedli odborníci typu Moos, Peltrám, Řebíček (i ten měl ke stavebnictví blízko) či Slamečka? Ti zrovna moc čest odborníkům dle mého laického pohledu neudělali. Vždyť za nich se tam rozkrádalo ve velkém. Bárta alespoň trochu ty stojaté vody rozvířil. Jako kritizovat ho za to, že řekl tlustá čára mě přijde trapné. 99% lidí pochopí, o co se jedná. Nic to nemění na podstatě věci, o kterou se jedná především.
hh
Autor

Příspěvek od hh »

Přátelé, my, co známe situaci oboru i od lidí ze vnitř, tak kroutíme hlavama jak tu ministra chválíte, jaké je o něm veřejné mínění. Ten člověk rozebral leccos na dlouhé roky dopředu, v osobní rovině je to psychopat a pokud důvěřujete radši médiím, tak jsem vám tu jeden článek sehnal:

http://forum.ceskedalnice.cz/viewtopic.php?f=176&t=2542
radiala

Příspěvek od radiala »

:lol: Něvěřím že se to povede dokázat:
http://www.novinky.cz/domaci/221800-bar ... a-ods.html
obr

Příspěvek od obr »

hodnotil bych dle výsledků
- omezil/zastavil novou výstavbu a prohlásil, že se stavělo draze - čekám tedy, že předvede nějaký levný kontrakt. Prohlásil, že by se daly stavět dálnice za polovinu - pak tedy čekám, že těch 6 mld. za které lze dle Bárty postavit 511 (D1-Běchovice) vzhledem k naléhavosti sežene a po 511 se svezeme do konce r. 2013
- avizoval do konce r. 2011 novou legislativu o stavbách - kde je ?
- co Havránková ?
takže souhrn - zatím zastavoval stavby a kritizoval předchůdce. Kolik nového sám vytvořil, bylo postaveno či co předvedl ?
Naposledy upravil(a) obr dne 10.1.2011 10:26:42, celkem upraveno 1 x.
Martin z Ostravy
Autor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin z Ostravy »

Vymyslel si superkoncepci, ale zatím jsem pořád žádnou neviděl.

Zatím systém běží samospádem, kdyby tam místo něho byla figurína, bylo by to stejné.
R48 -> D48 se podařilo!
Odpovědět

Zpět na „Všeobecné“