Ještě to zpětně opravuji u všech dotčených příspěvků, aby se ta chyba "neprokopírovala" skrze citace dál. Za všechny děkuji za pochvalu, byť si ve světle těchto (a jiných) chyb nejsem tou uživatelskou přívětivostí tak docela jist.Standa píše:Tak to jsem rád, že šlo jen o chybičku a hned se to dalo opravit, je to sice drobnost, ale hodně to zjednodušuje práci. Díky moc! Kéž by všechny servery byly takhle user-friendly, jako ten Váš!
Připomínky k fóru
Re: Připomínky k fóru
A není on problém náhodou v tom, že se odkazy přepisují podle špatné šablony ve špatnou chvíli, navíc ještě ke všemu uložené trvale? Pak je chybka samozřejmě u autorů SW, ačkoliv to může být vynuceno cachováním.
Po přidání příspěvku se mi objeví nová stránka-rozcestník s otázkou kam se chci vrátit, pokud nereaguji, tak mi to automaticky vrací do fora. Dříve to bylo, a pak to bylo zrušeno. A teď to zase bude?
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
A jaké chování očekáváš? Úplně ten rozcestník vyřadit? Už si to nepamatuji.Lenny píše:Po přidání příspěvku se mi objeví nová stránka-rozcestník s otázkou kam se chci vrátit, pokud nereaguji, tak mi to automaticky vrací do fora. Dříve to bylo, a pak to bylo zrušeno. A teď to zase bude?
Bylo to bez rozcestníku. Zvykl jsem si, ikdyž jsem proti tomu napřed protestoval. 
Taky bych uvítal kdyby se tato novinka vypařila
po poslední úpravě se při citaci s odkazem pomocí tlačítka "citace" zapíše za tento odkaz i text viz například http://forum.ceskedalnice.cz/viewtopic. ... 172#p40172
Text, který tam nepatří začíná znakem "uvozovky" a vloží se do editačního okna i při stisku tlačítka "Upravit" na příspěvku s odkazem. Řekl bych, že tam někde jsou buď uvozovky navíc, nebo naopak chybějí.
Kód: Vybrat vše
" onclick="window.open(this.href);return false;Text, který tam nepatří začíná znakem "uvozovky" a vloží se do editačního okna i při stisku tlačítka "Upravit" na příspěvku s odkazem. Řekl bych, že tam někde jsou buď uvozovky navíc, nebo naopak chybějí.
No jo na to bych zapoměl. Už nejde citovat označenej text z příspěvku
A není pole pro rychlou odpověď přímo pod příspěvky...
to pole pro rychlou odpověď mi teda silně chybí 
Pole pro rychlou odpověď přidáno, zatím ale pouze ve velice jednoduché verzi, formátování, bbcode a smajlíky se pokusím přidat později. Děkuji za trpělivost!
Jak se prosím vypíná ta zbytečná hláška, která následuje po přidání příspěvku?
Díky!
Tu rychlou odpověď bych takhle nechal, je to rychlé, přehledné a jednoduché pro rychlou odpověď. Když budu chtít smajlíky nebo jiné tagy, jednoduše stisknu "upravit v editoru" a dostanu se k formátování.
K té rychlé odpovědi bych ještě uvítal ono tlačítko pro citaci, která po výběru textu v příspěvku vloží BBcode přímo do okna rychlé odpovědi, do upgradu jsme to tam měli a já osobně to využíval téměř u každé odpovědi
moc moc prosím stando...
To musím ještě doinstalovat/upravit. Nejdřív ale musím zjistit, jak se to dělá.hh píše:Jak se prosím vypíná ta zbytečná hláška, která následuje po přidání příspěvku?
Na tohle se určitě taky dostane, strpení, prosím.mapman píše:K té rychlé odpovědi bych ještě uvítal ono tlačítko pro citaci, která po výběru textu v příspěvku vloží BBcode přímo do okna rychlé odpovědi, do upgradu jsme to tam měli a já osobně to využíval téměř u každé odpovědimoc moc prosím stando...
Jak se vypíná rychlá odpověď, minule šla vypnout, teď už to nemůžu najít.
Ona ta rychlá odpověď, jak jsem dříve psal, je od nějaké verze nedílnou součástí phpBB, takže možná ani uživatelsky vypnout nejde. Pokusím se zjistit víc, nicméně - to ti tak vadí to pole pod příspěvky?Lenny píše:Jak se vypíná rychlá odpověď, minule šla vypnout, teď už to nemůžu najít.
Teď je to dobré, před tím to bylo horší, to mi tam skočil i kurzor automaticky.
Díky moc!Avantime píše:To musím ještě doinstalovat/upravit. Nejdřív ale musím zjistit, jak se to dělá.hh píše:Jak se prosím vypíná ta zbytečná hláška, která následuje po přidání příspěvku?
Jojo, takhle je to super, dřív mi na té rychlé odpovědi vadil právě tento fakt, že jsem nebyl odkázán na nejnovější příspěvek, ale skočilo mi to dolu do pole pro rychlo odpověď. V této verzi to funguje ok. Smajlíky tam ani nepotřebuji, přesně jak již bylo řečeno.Lenny píše:Teď je to dobré, před tím to bylo horší, to mi tam skočil i kurzor automaticky.
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
že by i tento problémek způsobil...Martin z Ostravy píše:Jinak technická, anketka nefunguje.
zkoušel jsem i jiné ankety a také píšou "formulář je neplatný"Avantime píše:upgrade fóra na verzi 3.0.8
Nešlo by, aby když člověk čte vlákno a stiskne Odpovědět se po přihlášení vrátil zpět do toho daného vlákna. Dřive to tak asi bylo.
Opravil jsem to, ankety by už měly opět fungovat.kasme píše:že by i tento problémek způsobil...Martin z Ostravy píše:Jinak technická, anketka nefunguje.zkoušel jsem i jiné ankety a také píšou "formulář je neplatný"Avantime píše:upgrade fóra na verzi 3.0.8