Jak jezdíme
Re: Jak jezdíme
Se obavam, ze desatero selhava v pripade ze se vinikovi podari multikill, nebot pak neni mozne aplikovat oko za oko, zub za zub. Dalsim problemem jsou pak nehody se smrti vinika. 
Desatero není trestní zákoník a oko za oko v něm nenajdešGeo píše:Se obavam, ze desatero selhava v pripade ze se vinikovi podari multikill, nebot pak neni mozne aplikovat oko za oko, zub za zub. Dalsim problemem jsou pak nehody se smrti vinika.
Máte pravdu. Velmi se stydím.
Nevím, ale tomuhle článku nerozumím. Příliš složitá souvětí s mnoha vsuvkami čitelnosti nepřidají. A nějak mi uniká, co chtěl vlastně pan autor říct.Mike píše:no a další k zamyšlení, nemusí to nutně vygenerovat záplavu příspevků![]()
http://jirihermanek.blog.idnes.cz/c/174 ... draze.html
Tak to se pletete. Ten kdo to má se svym egem srovnaný a v pořádku, může naopak jezdit klidně i velorexem.Mike píše: no vlastník zázraku 1,2HTP má tak malé EGO, že ho to ani nenapadne
řešit podle motorizace nebo modelu auta ego nebo vlastnosti řidiče?! ach jo...jonáš píše:Tak to se pletete. Ten kdo to má se svym egem srovnaný a v pořádku, může naopak jezdit klidně i velorexem.Mike píše: no vlastník zázraku 1,2HTP má tak malé EGO, že ho to ani nenapadne
Dopravní značení nesmí být vnímáno pouze jako svévole státních orgánů a místo pro možný postih řidičů, což v daném případě (omezení rychlosti z důvodu snížení hluku v místech, kde není zástavba) nelze jinak vyhodnotit. - ODA KŘ Hl.m.Prahy PČR
A dokonce může jezdit úplně v klidu i s BMW X6, aniž by přejížděl důchodce na přechodu nebo dělal jako vedlejšák dálniční autoškolu. Jsem optimista, věřím, že i takoví se najdoujonáš píše:Tak to se pletete. Ten kdo to má se svym egem srovnaný a v pořádku, může naopak jezdit klidně i velorexem.Mike píše:no vlastník zázraku 1,2HTP má tak malé EGO, že ho to ani nenapadne
Obávám se, že tady už je optimismus nemístný, jelikož to auto je svojí podstatou úplně k ničemu. Tvaří se jako teréňák, ale terén nezvládne, tváří se jako velké auto, ale ve skutečnosti se do něj skoro nic nevejde, tváří se jako sportovně střižené, ale je těžké až hanba... Ne, to si střízlivě uvažující člověk pořídit nemůžeStanda píše:A dokonce může jezdit úplně v klidu i s BMW X6, aniž by přejížděl důchodce na přechodu nebo dělal jako vedlejšák dálniční autoškolu. Jsem optimista, věřím, že i takoví se najdou!
Nezapomínejte, že ale stojí hóóóódně peněz, a to si určitý typ lidí prostě koupit MUSÍ.Kubajsu píše:Obávám se, že tady už je optimismus nemístný, jelikož to auto je svojí podstatou úplně k ničemu. Tvaří se jako teréňák, ale terén nezvládne, tváří se jako velké auto, ale ve skutečnosti se do něj skoro nic nevejde, tváří se jako sportovně střižené, ale je těžké až hanba... Ne, to si střízlivě uvažující člověk pořídit nemůžeStanda píše:A dokonce může jezdit úplně v klidu i s BMW X6, aniž by přejížděl důchodce na přechodu nebo dělal jako vedlejšák dálniční autoškolu. Jsem optimista, věřím, že i takoví se najdou!
MPMP, Kubajsu: Kdysi to říkali v nějakém pořadu o autech, X6 se nekupuje hlavou, ale srdcem. Nakonec jsem jim musel dát za pravdu, když jsem ho viděl poprvé, koukal jsem na něj naprosto nevěřícně, jak někdo může vymyslet (natož koupit) něco tak nepraktického, ale dneska se za ním vždycky ohlídnu se zalíbením (pokud zrovna někoho nepřejíždí). Kdybych byl opravdu hóóódně bohatý a mohl uživit víc aut, možná bych si ho i pořídil... Teď mě napadlo ještě něco lepšího: X6 cabrio
! Jinak v té reakci na Jonáše jsem uváděl X6 jen jako příklad (inspirován oním hokejistou), taková X5 není o moc levnější (byť výrazně užitečnější), o MB "2222" ani nemluvě.
Tak to už nepochopím asi vůbec - vždyť je to vlastně "univerzál" v nejhorším možném smyslu toho slova... Když bych si mohl dovolit víc aut, tak si pořídím např. MX-5, Imprezu STI, 330d (530d) (touring), Transporter Multivan a Patrola I. Ale určitě ne tohle auto, které se tváří jako všeuměl, ale přitom nic nedělá pořádně...Standa píše:Kdybych byl opravdu hóóódně bohatý a mohl uživit víc aut, možná bych si ho i pořídil...
Edit: Jo, a úplně strašně se mi nelíbí
No je to hlavně o tom srdci. Mně se zase po počáteční averzi strašně zalíbilo... Asi bych si ale nejdřív pořídil pár jiných... Ještě, že to ani řešit nemusíme
! Tedy já doufám, že po zítřejším tahu sportky už bych mohl
!
Tak to já ani tuhle mizernou šanci nemámStanda píše:Tedy já doufám, že po zítřejším tahu sportky už bych mohl!
s X6 ale důchodce prostě přejíždět musíte, jinak by stačilo to HTPStanda píše:A dokonce může jezdit úplně v klidu i s BMW X6, aniž by přejížděl důchodce na přechodu nebo dělal jako vedlejšák dálniční autoškolu. Jsem optimista, věřím, že i takoví se najdoujonáš píše:Tak to se pletete. Ten kdo to má se svym egem srovnaný a v pořádku, může naopak jezdit klidně i velorexem.Mike píše:no vlastník zázraku 1,2HTP má tak malé EGO, že ho to ani nenapadne!
pravdou je, že užitně je to auto opravdu nanic
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
http://auto.idnes.cz/spadla-klec-piraty ... tomoto_fdv
jak rikam, do 5 let standardni vybava aut, spousta uz jich kamery dozadu ma ted (parkovani).
to propojeni s mapama je luxusni.
jak rikam, do 5 let standardni vybava aut, spousta uz jich kamery dozadu ma ted (parkovani).
to propojeni s mapama je luxusni.
ad ten clanek o kamerach: take si myslim, ze je ceka masove rozsireni. ale na iHNED o tom ted byla serie clanku: http://domaci.ihned.cz/c1-49697100-kame ... -do-maleru kde si uz policie chysta pudu pod nohama, ze to nebude tak jednoduche.
co se tyce toho konkretniho modelu: na ceskem trhu jsou mnohem lepsi kamery nez je tato, IMHO nema smysl zadna jina, nez napevno zabudovana v aute. Nikdo se s kamerou nebude vyndavat a nosit ji domu a kazde rano ji zase upevnovat zpet na okno. Tedy reseni je centralni ridici jednotka ukryta nekde pod palubkou s datovou kartou a 1 ci vice malych kamerek, natrvalo umistenych na oknech. Ale takovou kameru tu nabizi zatim jen 1 cesky obchod.
co se tyce toho konkretniho modelu: na ceskem trhu jsou mnohem lepsi kamery nez je tato, IMHO nema smysl zadna jina, nez napevno zabudovana v aute. Nikdo se s kamerou nebude vyndavat a nosit ji domu a kazde rano ji zase upevnovat zpet na okno. Tedy reseni je centralni ridici jednotka ukryta nekde pod palubkou s datovou kartou a 1 ci vice malych kamerek, natrvalo umistenych na oknech. Ale takovou kameru tu nabizi zatim jen 1 cesky obchod.
Ještě k těm X6: http://www.novinky.cz/krimi/224692-na-s ... lionu.html . Pokud se neukáže, že tomu někdo pomohl, tak je to pro BMW pěkná ostuda!
http://www.novinky.cz/krimi/224712-pri- ... itete.html
pomerne dost lidi si tady mysli, ze jakekoliv omezovani rychlosti je buzerace a ze oni nejlepe vedi, jak rychle jet. ano, mozna na okruhu sam ve voze, kde sejmu leda sebe. ale ne na verejnych komunikacich, kdyz mam lidi ve voze a kolem sebe dalsi aura, ktere ridi jenom lide, kteri muzou delat chyby.
tato nehoda se stala na Rku, usekem jsem asi 3x projizdel, vzdy tam jedu pomaleji. ano, nevim co je pricinou nehody, ale dovolim si tipnout, ze na 98% rychlost.
pomerne dost lidi si tady mysli, ze jakekoliv omezovani rychlosti je buzerace a ze oni nejlepe vedi, jak rychle jet. ano, mozna na okruhu sam ve voze, kde sejmu leda sebe. ale ne na verejnych komunikacich, kdyz mam lidi ve voze a kolem sebe dalsi aura, ktere ridi jenom lide, kteri muzou delat chyby.
tato nehoda se stala na Rku, usekem jsem asi 3x projizdel, vzdy tam jedu pomaleji. ano, nevim co je pricinou nehody, ale dovolim si tipnout, ze na 98% rychlost.
S tímhle blogerem se asi hodně z nás může ztotožnit: http://novotnyo.blog.idnes.cz/c/176486/ ... tstvi.html
ja v jednom bode ne, myslim si a vidim v praxi, ze naopak po medializaci si ridici davaji vice pozor na zbytecne zevlovani vlevo.Standa píše:S tímhle blogerem se asi hodně z nás může ztotožnit: http://novotnyo.blog.idnes.cz/c/176486/ ... tstvi.html
jednoznačně doteď nejlepší článekStanda píše:S tímhle blogerem se asi hodně z nás může ztotožnit: http://novotnyo.blog.idnes.cz/c/176486/ ... tstvi.html
nemylil jsem se.
"Očitý svědek, kterého žena předjížděla, uvedl, že řidička jela výrazně vyšší rychlostí, než 130 kilometrů v hodině. Kolik skutečně jela, budeme vědět až podle výsledků znaleckého zkoumání," uvedla mluvčí.
6 zivotu v trapu kvuli dalsimu sebejistemu ridici obklopenemu hi-tech elektronikou, ktery prece nejlip vi, jak rychle muze jet.
a opet se zeptam, kolik by asi usetrili vterin, resp minut do sveho cile? 5-10minut vs 6 zivotu v hajzlu a psychicky zhrouceni desitek lidi z nejblizsiho okoli...
"Očitý svědek, kterého žena předjížděla, uvedl, že řidička jela výrazně vyšší rychlostí, než 130 kilometrů v hodině. Kolik skutečně jela, budeme vědět až podle výsledků znaleckého zkoumání," uvedla mluvčí.
6 zivotu v trapu kvuli dalsimu sebejistemu ridici obklopenemu hi-tech elektronikou, ktery prece nejlip vi, jak rychle muze jet.
a opet se zeptam, kolik by asi usetrili vterin, resp minut do sveho cile? 5-10minut vs 6 zivotu v hajzlu a psychicky zhrouceni desitek lidi z nejblizsiho okoli...
Václave, promiňte, ale co takle přestat dělat rychlé soudy o něčem, o čem nic nevíte? Resp. víte jen to, co vám nějací novináři 3x přežvejkají.
Pěkné, že si tím opět chcete přiživit tu vaši polívčičku, jak jsou silnice plné pirátů, ale nic se nemá přehánět.
Pěkné, že si tím opět chcete přiživit tu vaši polívčičku, jak jsou silnice plné pirátů, ale nic se nemá přehánět.
to jannn - sest zivotu v hajzlu vinou jednoho cloveka, uplne bezduvodne, to neni bezna vec, to leckdy neda ani masovy vrah nebo nejaky pomatenec se strelnou zbrani na ulici! jde o zavaznou vec! to dite mohlo byt vase dite! pripominam, ze uplne bezduvodne.