Kde to bylo ...
Re: Kde to je
Cca 16km na mostě Kunice směrem do Mirošovic ke Zlatému potoku
Nápovědí hodně dráty elektrického vedení 
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Tak po nejakem tom lusteni je muj tip nasledujici:
http://www.mapy.cz/?query=#mm=TP@dm=133 ... 69248@z=13

http://www.mapy.cz/?query=#mm=TP@dm=133 ... 69248@z=13
Tak znovu, 13km na mostě Jažlovice - pohled směr Mirošovice.
Lenny...uz nas nenapinej a prozrad spravnou odpoved! 
Tak dobře. Je to cca v těchto místech km 20,5 směr Brno http://mapy.cz/#mm=F@dm=133727136+13534 ... 34656@z=13siesa píše:Lenny...uz nas nenapinej a prozrad spravnou odpoved!
Dneska ty dráty vidět nejsou, tak pěkně jak před tehdá, a rovněž je tam zářez, který tam nebyl a nivelita místa focení je někde na dně náspu
Ještě o kousek dál. Cca v těchto místech plus mínus nějaký ten metr http://maps.google.cz/maps?ie=UTF8&brcu ... .1684&z=13
Tak jsem mám hodit něco dalšího. Tak vytahuji jednu menší brutalitku. Trasu zde ještě neuvidíte, ale zato je zde vidět, jak to vypadalo před tím, než se začalo stavět.
Nápověda: Stavení jsou vidět na letecké mapě. A ještě jedna. Statek čp. 3.
Nápověda: Stavení jsou vidět na letecké mapě. A ještě jedna. Statek čp. 3.
- Přílohy
-
- kz_III_759A.jpg (360.09 KiB) Zobrazeno 5439 x
Ty domy už dávno nestojí, a dneska to místo vypadá jinak, ale kopce zůstávají...
Není to statek pod náspem u Naháče ( konkrétně pod odbočkou na parkoviště ) ?
Já bych si také dovolil po dvoudenním zkoumání tipnout, že je to původní podoba u NaháčeRobert P píše:Není to statek pod náspem u Naháče ( konkrétně pod odbočkou na parkoviště ) ?
Musítobýtčtyřpruhové všech zemí, spojte se!
Výborně hoši, děláte mi radost. Náháč čp. 3, a vlevo Náháč čp. 1. Foceno z tohoto místa http://maps.google.cz/?ie=UTF8&ll=49.86 ... 12.07,,0,5
Cca km 29, 7 směr Praha. Gratuluji.
Cca km 29, 7 směr Praha. Gratuluji.
Louku a na ní dvě cestičky obkloupenou domy jsme mohli vidět kde? 
- Přílohy
-
- K-II-4.jpg (229.13 KiB) Zobrazeno 5111 x
5 května sjezd z centra na Pankrác pohled na usedlost Reitknechtka a v pozadí na Michelskou plynárnu. Dnes jsou všechny plechové garáže z celého okolí nacpané ve statku.
Naposledy upravil(a) Robert P dne 9.3.2011 21:37:14, celkem upraveno 1 x.
To bych spíš už řekl starej Spořilov cca od metra Roztyly 
Jo, to bude ta Reitknechtka, pravda! A na obzoru věžák v Říčanech, už mohl tou dobou stát?
Na Spořilově nejsou tak vysoký činžáky, tam to být nemůže.
Na Spořilově nejsou tak vysoký činžáky, tam to být nemůže.
Starý Spořilov to podle mě není, také tam chybí Geofyzikální ústav. Ale ani na Pankrác mi to moc nesedí, ten věžák v dáli prostě nezařadím ani v jednom směru...
Přijde mi, že - podle stínu garáží - je snímek focen téměř proti sluníčku. Což je v tomhle případě, při pohledu na sever, dost nereálné.
Klobouk dolů tady jsem se vůbec nechytlRobert P píše:5 května sjezd z centra na Pankrác pohled na usedlost Reitknechtka a v pozadí na Michelskou plynárnu. Dnes jsou všechny plechové garáže z celého okolí nacpané ve statku.
Podle pozice Reitknechtky bych tipnul že to bylo foceno zhruba od dnešní ZŠ Sdružení
Musítobýtčtyřpruhové všech zemí, spojte se!
Adamos: Ten dd-ho pohled z Bohdalce je taky směrem na jih. Ale ta zástavba podle mě Bohdalci neodpovídá, navíc tam snad nějaká komunikace byla už dávno... Na Pankráci by zase měla někde vykukovat budova ČKD Polovodiče, jestli se nepletu. Co když to vůbec není Praha
?
Beru zpět, toho sluníčka a hlavně směru záběru jsem si v googlu nevšimlStanda píše:Adamos: Ten dd-ho pohled z Bohdalce je taky směrem na jih. Ale ta zástavba podle mě Bohdalci neodpovídá, navíc tam snad nějaká komunikace byla už dávno... Na Pankráci by zase měla někde vykukovat budova ČKD Polovodiče, jestli se nepletu. Co když to vůbec není Praha?
Ten věžák je ale podle všeho Prague Gate na Chodovci a ten tam stojí od roku 2001
Nedalo mi to a začal jsem projíždět mapu. ČKD Polovodiče být vidět nemohly, to jsem se seknul, ale ty budovy mi na Pankrác stejně nepasují, navíc dole v údolí jsou nějaké věžáky, které u Kačerova nejsou. Orientace budov Reitknechtky mi podle mapy taky přijde jiná, než na fotce (směrem k fotografovi by měla mířit "křídla"). Asi to opravdu není Praha.