[D1] 0135 Kroměříž-východ – Říkovice
Re: 0135 Kroměříž-východ – Říkovice
Krása, R55 bude pokračovat?
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Balance pro srovnani si to mohl vzit kousek pred Vyškovem v pravym pruhu.. 
Naposledy upravil(a) Veronss dne 14.1.2011 10:32:35, celkem upraveno 1 x.
Třeba to zkoušel a bylo to nepublikovatelné:)
Proti gustu žádný dišputátVeronss píše:Balance pro srovnani si to mohl vzit kousek pred Vyškovem v pravym pruhu..
Chce to zvuk a soustredit se cca na 28. vterinu
(kamera zaznameva zvuk celkem mizerne
balance: Díky za videa, a to za všechny
Teď mě tak napadá, když máš těch vieí tolik, jestli bys je nechtěl někde publikovat a uspořádat podle jednotlivých tahů (třeba i sem na stránky). Myslím, že by o to byl celkem velký zájem
Tak ale je to jen takový návrh.
Teď mě tak napadá, když máš těch vieí tolik, jestli bys je nechtěl někde publikovat a uspořádat podle jednotlivých tahů (třeba i sem na stránky). Myslím, že by o to byl celkem velký zájem
Tak ale je to jen takový návrh.
Z dnešního pozorování a focení D1, mi přijde, že stará silnice je stále hodně využívána. Odhaduji, že se jedná o relaci Kroměříž - Hulín a blízké okolí, kterému se nevyplatí najíždět na dálnici, bo co ušetří na možnosti jet rychleji, to zase ztratí na cestě k a z dálnice.
Závora na MÚK Hulín-západ je zavřená, stejně tak jsou zavřeny nové závory na služebním sjezdu Břest. Na nezprovozněném úseku jsou osazeny 4 návěsti před MÚK Hulín. Kromě jednoho odstaveného nakladače nikde ani noha.
Závora na MÚK Hulín-západ je zavřená, stejně tak jsou zavřeny nové závory na služebním sjezdu Břest. Na nezprovozněném úseku jsou osazeny 4 návěsti před MÚK Hulín. Kromě jednoho odstaveného nakladače nikde ani noha.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Tak lidé,kteří cestují mezi KM a třeba Hulínem,Holešovem,či Bystřicí pH(vše okres KM) a jinak po D a R nejezdí,tak by si kvůli tomto úseku kupovali známku zcela zbytečně.Čistě teoreticky by byla vhodná jedině,kdyby jezdili do části KM u MUK KM-západ,aby minuli centrum KMLenny píše:Z dnešního pozorování a focení D1, mi přijde, že stará silnice je stále hodně využívána. Odhaduji, že se jedná o relaci Kroměříž - Hulín a blízké okolí, kterému se nevyplatí najíždět na dálnici, bo co ušetří na možnosti jet rychleji, to zase ztratí na cestě k a z dálnice.
Přišlo mi to jako na úseku u Vyškova, kde na úseku R46 - Heroltice-Hoštice, je velká intenzita, a za Ivanovicemi, už je naprostý klid.
Po staré I/55 jsem ještě nejel, tak nemůžu posoudit.
Po staré I/55 jsem ještě nejel, tak nemůžu posoudit.
Podle mého to dělá doprava ve směru D1 - I/55 Přerov, která musí sjíždět už na exitu 260 nebo se pletu?
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
Podle mne se pletešmartini píše:Podle mého to dělá doprava ve směru D1 - I/55 Přerov, která musí sjíždět už na exitu 260 nebo se pletu?
Doprava ve směru D1 - I/55 Přerov může sjíždět na MÚK Hulín západ km 263
Kdyby sjížděli na 260km,tak pojedou zbytečně přes světelnou křižovatku ,dva žel.přejezdy a kruháč v Hulíně.
Podle mne to bude opravdu způsobeno tím,že lidé z okolních měst a obcí si kvůli krátkému úseku nebudou kupovat známku.
Jasně, sorry, vždycky zapomenu na existenci tohoto exitu. Pak to tedy asi opravdu musí být místní doprava.viky píše:Doprava ve směru D1 - I/55 Přerov může sjíždět na MÚK Hulín západ km 263
Kdyby sjížděli na 260km,tak pojedou zbytečně přes světelnou křižovatku ,dva žel.přejezdy a kruháč v Hulíně.
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
Zajímavé porovnání by bylo z mýtných bran, kterou jsou jak na D1, tak na I/47.
Zase tak moc se neplete. Exit 260 pak směr Skaštice a Břest je výhodnější než Hulín západ pak přímo Břest. Je to sice dvojka třída, ale myslím si, že v současně době v lepším stavu než I/55, kde je navíc omezení na 60 km/h. Výhodné je to hlavně pro kamióny, protože se vyhnou dvěma zpoplatněným úsekům.viky píše:Podle mne se pletešmartini píše:Podle mého to dělá doprava ve směru D1 - I/55 Přerov, která musí sjíždět už na exitu 260 nebo se pletu?
Podle mne to bude opravdu způsobeno tím,že lidé z okolních měst a obcí si kvůli krátkému úseku nebudou kupovat známku.
To rozhodně ano,ale pokud vím,tady byla řeč o intenzitách na doprovodné trase-tj I/47 a I/55MichalKM píše:Zase tak moc se neplete. Exit 260 pak směr Skaštice a Břest je výhodnější než Hulín západ pak přímo Břest. Je to sice dvojka třída, ale myslím si, že v současně době v lepším stavu než I/55, kde je navíc omezení na 60 km/h. Výhodné je to hlavně pro kamióny, protože se vyhnou dvěma zpoplatněným úsekům.viky píše:Podle mne se pletešmartini píše:Podle mého to dělá doprava ve směru D1 - I/55 Přerov, která musí sjíždět už na exitu 260 nebo se pletu?
Kdyby sjížděli na 260km,tak pojedou zbytečně přes světelnou křižovatku ,dva žel.přejezdy a kruháč v Hulíně.Podle mne to bude opravdu způsobeno tím,že lidé z okolních měst a obcí si kvůli krátkému úseku nebudou kupovat známku.
Varovna tabule pritomna
což začít na trasu 511, D11, R49 atd. atd. umisťovat cedule - Zde nestaví Bárta !
Jenže stavba 0135 začíná trochu blíže k Otrokovicím a tento úsek stavěl Metrostav, Skanska dělala povrch. 
A co je tam za problém? Dnes jsem tam jel a žádný velký průšvih jsem tam neviděl.
asi ty svodidla ne?
Jestli jsou svodidla s takovým certifikátem nebo s jiným, je řidičům ukradené. Jestli je tam dobrý povrch, tak je to spíš pěkná reklama 
ale povrch je tam myslím docela fajn, takže zde je ta cedule použita zcela špatně 
Ukradené jim to není, když je tam díky tomu omezena rychlost.dd píše:Jestli jsou svodidla s takovým certifikátem nebo s jiným, je řidičům ukradené. Jestli je tam dobrý povrch, tak je to spíš pěkná reklama
Někde psali, že by na R55 a D1 měla být opět 130, tuším, že už od tohoto pondělí? Měl jsem vidiny a nebo nějaká změna?