A co je pak tohle ? Nějaká "poloturbína"?MPMP píše:2jonáš: tam ale nepopisují kruhový objezd, ale spíš turbínu...
Jak jezdíme
Re: Jak jezdíme
Tohle je v Brně v Bohunicích. Mužu hodit i video. Docela dobře udělané protože hlavní provoz vede ve 2 směrech. Co je ale na nic jsou ty budovy ! Je to takzvana Green zona = Žadne parkovaci mista ani podzemní garaže...
no že by sis s nim bral servítky se říct nedá 
Borec si ze mě těžkou hlavu nedělal hodil myšku do levého kde ho Felicie taky vytroubila. Chtěl jsem si ho hlavně prohlídnout...
jo dyť já to nemyslim nějak špatně 
Mně by teda nevyprudil, dyť snad nikoho neohrožoval ba ani neomezoval .. asi jako když někdo argumentuje svou nevinnou 150 na dálnici, že prej to má "v paži". A že jsem takovejch rychliků viděl dneska večer na R10 aspoň dvacet -- 
A navíc jsem se ráno dopustil něčeho podobnýho, když jsem u Želivárny projel do Strašnic levym odbočovacim rovně .. prostě mě vůbec nenapadlo, že nějakej broskvoň tam namastí šipky jen doleva, když před křižovatkou i za ní vedou dva pruhy rovně. To je dřív, než na nový gatě ..
A navíc jsem se ráno dopustil něčeho podobnýho, když jsem u Želivárny projel do Strašnic levym odbočovacim rovně .. prostě mě vůbec nenapadlo, že nějakej broskvoň tam namastí šipky jen doleva, když před křižovatkou i za ní vedou dva pruhy rovně. To je dřív, než na nový gatě ..
Jediné co zachránilo od krizovky bylo, že jsem jel na spotřebu, kdybych to více přšlápnul a nadjel si ( dělám to velmi rád ) tak jsme v sobě... Hlavní problém u tohodle je že s tím člověk vůbec nepočítá a dívá se doleva...
Tak tohle je ovšem chuťovka vážení aneb proč dodržovat dostatečný odstup ...
Tak tady se obávám, že by ani rozumný odstup (2s) nepomohl... Fuj to sem se lekmapman píše:Tak tohle je ovšem chuťovka vážení aneb proč dodržovat dostatečný odstup ...
Tady nešlo dělat asi nic.
Ale to podjíždění zprava...

Na hodně místech na silnici po nehodě zůstanou sprejem zakreslené polohy aut, včetně RZ, v okamžiku srážky. Napadlo mě, kdo to tam vlastně sprejuje? Policajti? Ale proč? Přece přijedou, nafoťěj a odkliděj. Nebo sami řidiči? Vozíte s sebou v autě sprej? Nebo někdo jiný?
Kdysi jsem byl u nehody a kreslili to policajti.Důvod chápu tak,že obkreslili auta a pak s nimi řidiči poodjeli,aby nebránili plynulosti provozu(jednalo se o nehodu,kdy obě auta zůstala pojízdná)
Jinak v tom vidím přínos u nehod bez asistence PČR z důvodu dodatečného ověření likvidátorem pojišťovny kvůli podvodům
Jinak v tom vidím přínos u nehod bez asistence PČR z důvodu dodatečného ověření likvidátorem pojišťovny kvůli podvodům
-
Mosquit
Sprej se používá třeba při nehodách gumokolů s TRAM v Praze - když dorazí vyšetřovácí z DPP, obstříkají to a auto odtlačí mimo průjezdný profil tramvaje...
Pozici tramvaje označí pouze krátkou čárou na úrovni první osy, auto obstříknou a většinou opravdu musí odtlačit (pokud neodskočilo samo, nejlépe do jiných poblíž zaparkovaných aut). Pracuji na Sokolovské, vídám to bohužel dost častoMosquit píše:Sprej se používá třeba při nehodách gumokolů s TRAM v Praze - když dorazí vyšetřovácí z DPP, obstříkají to a auto odtlačí mimo průjezdný profil tramvaje...
PČR to dělá běžně a už dost dlouho
a sprej vozím, naštěstí ještě nebyl potřeba
a sprej vozím, naštěstí ještě nebyl potřeba
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Paradoxně největšího zla se ovšem dopustil řidič toho auta.
e: a vůbec je to divná situace.
"Pokud nedojde ke zranění osob, tak trest za ujetí od dopravní nehody není nijak přísný. „Jedná se o dopravní přestupek, který se řeší ve správním řízení pokutou ve výši 2 500 až 5 000 korun,“ vysvětlila policejní mluvčí Martina Hrušková." (nějaký jiný odkaz)
Hypoteticky tedy, pokud někdo činný uvidí to video, tak si sežene majitele auta a hrozí mu pokuta. Větší marast by nastal, kdyby se to ženské rozleželo v té její vygumované šišce a šla k doktorovi a tvrdila, že ji po nehodě bolí noha. Doktor by to musel nahlásit na pčr, pak je tu tohle video, a řidiči - vzhledem asi k tomu, že nějak extra stav oné dámy neřešil, by asi hrozil kriminál.
Jaký je teda relevantní postup ?
e: a vůbec je to divná situace.
"Pokud nedojde ke zranění osob, tak trest za ujetí od dopravní nehody není nijak přísný. „Jedná se o dopravní přestupek, který se řeší ve správním řízení pokutou ve výši 2 500 až 5 000 korun,“ vysvětlila policejní mluvčí Martina Hrušková." (nějaký jiný odkaz)
Hypoteticky tedy, pokud někdo činný uvidí to video, tak si sežene majitele auta a hrozí mu pokuta. Větší marast by nastal, kdyby se to ženské rozleželo v té její vygumované šišce a šla k doktorovi a tvrdila, že ji po nehodě bolí noha. Doktor by to musel nahlásit na pčr, pak je tu tohle video, a řidiči - vzhledem asi k tomu, že nějak extra stav oné dámy neřešil, by asi hrozil kriminál.
Jaký je teda relevantní postup ?
Ale od nehody jako první utekla ta skokanka - do pekárnyflames píše:"Pokud nedojde ke zranění osob, tak trest za ujetí od dopravní nehody není nijak přísný. „Jedná se o dopravní přestupek, který se řeší ve správním řízení pokutou ve výši 2 500 až 5 000 korun,“ vysvětlila policejní mluvčí Martina Hrušková." (nějaký jiný odkaz)
http://www.youtube.com/watch?v=7rqjXWO_8Dk - A v tomto případě také řidič ujel od nehody?
Dopravní značení nesmí být vnímáno pouze jako svévole státních orgánů a místo pro možný postih řidičů, což v daném případě (omezení rychlosti z důvodu snížení hluku v místech, kde není zástavba) nelze jinak vyhodnotit. - ODA KŘ Hl.m.Prahy PČR
wazer.cz
Pište česky, prosím!
Pište česky, prosím!
Naschvály se nedělají.
Na druhou stranu natočené místo neznám a je tam evidentně divné značení (nebo chybí začátek videa), protože jestli se dobře dívám, kamerující vytvoří souběžnou jízdu přejetím plné čáry
Jednalo se o toto místo ve směru na Kuřim http://mapy.cz/#mm=F@dm=138038920+13313 ... 36944@z=17
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Tak na začátku videa je vidět začátek jednosměrky... A plnou čáru v tomhle případě přejet lze, jelikož se jednalo o objíždění překážky...GiuseppeS píše:Naschvály se nedělají.![]()
Na druhou stranu natočené místo neznám a je tam evidentně divné značení (nebo chybí začátek videa), protože jestli se dobře dívám, kamerující vytvoří souběžnou jízdu přejetím plné čáry