VMO: Dobrovského B

VMO a jiné
Odpovědět
tanjanek

Re: VMO: Dobrovského B

Příspěvek od tanjanek »

...Podle aktivistů není ani tento nový posudek dostačující a jejich mluvčí Karel Štěpaník ČTK řekl, že vážně zvažují novou žalobu...
Zdroj: http://brno.idnes.cz/stavba-dobrovskeho ... zpravy_bor
MPMP

Příspěvek od MPMP »

Posudek, který nepotvrdí na 100% stanovisko aktivisty, přece z principu "nemůže" být v pořádku. To jste to ještě nepochopili? :lol:
turpos

Příspěvek od turpos »

Tunely Dobrovského chtějí aktivisté napadnout u soudu
Zdroj: http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/ ... -u-so.html
obr

Příspěvek od obr »

"Pokud nedá žalobu opět sdružení Velký městský okruh, podáme ji my,“ potvrdil předseda ekologického hnutí Děti Země Miroslav Patrik. "
To je ten expert Patrik, který je placen ministrem, aby stavby měly všechny náležitosti a nebyly tak žalovány ekoteroristy ?
siesa

Příspěvek od siesa »

S nejvetsi pravdepodobnosti to je prave on....
Myslim, ze by se tady mely uplatnit nejake restrikce kvuli stretu zajmu...Toto uz vazne neni mozne, aby se nekdo nechal platit tim, koho pote napada a okrada...
Veronss

Příspěvek od Veronss »

dnes sem jel po nove otevrenych zabovreskych mostech a jsem zdesen!!! .. pravdepodobne Vitek mezi zavadovymi stavbami v Brne myslel tuto, protoze udelat na novem moste takove hupy.. to chce um a kumst.. neskutecne!
xcav8

Příspěvek od xcav8 »

To se časem srovná. :mrgreen:
ZGHK

Příspěvek od ZGHK »

Jsem zvědav, jestli se nám srovná Štěpaník (blicí smajlík)

http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/ ... 10429.html
Veronss

Příspěvek od Veronss »

mozna by ho srovnalo trochu vic jedna prez drzku...
balance

Příspěvek od balance »

Průjezd stavbou. Z pohledu řidiče žádné výrazné změny ...

Hobr

Příspěvek od Hobr »

z pohledu řidiče opravdu skoro nic.Pokračuje se na výstavbě druhé galerie, druhého mostu přes Královopolskou a byla odbagrována zemina mezi mostem a budoucím kruhovým objezdem
Domis

Příspěvek od Domis »

Já tam vidím jiný problém (už jsem o tom jednom psal): chybějící nájezd z mostu přes Královopolskou na kruháč. Když už se ten most postaví, tak by se měl používat, ne jezdit přes semafory. Podle mě by to výškově šlo, tak jak na obrázku. Pokud se ten přejezd neudělá, ten most bude sloužit jenom pro cestu Řečkovice -> Žabovřesky. Přitom pro tento směr bude především tunel. Naopak ve směru od severu do centra (Veveří) jiná alternativa není.
Přílohy
snad to jde poznat
snad to jde poznat
hradecká5.jpg (71.96 KiB) Zobrazeno 7469 x
siesa

Příspěvek od siesa »

Tak dneska jsem si vsiml, ze druhy most pres Kralovepolskou ma vybetonovany korpus..Tak snad se zacne brzo (tzn. do podzimu) i po nem jezdit :)
Skopek

Příspěvek od Skopek »

Ja dost pochybuju ze se jim podari dokoncit druhou galerii s navaznosti na most. Muj odhad je, ze do konce prazdnin nebo z kraje podzimu rozrisi Kralovopolskou zase na 4 pruhy a maximalne udelaji sjezd od Reckovic na Kralopolskou (takovy pultecko).
Provoz na moste pak nejdriv s prelomem roku. A vubec bych se nedivil kdyby se to vsecko posunulo az ke konci. No uvidime treba nam s tim jeste zamicha mistr Spasitel Stepanik....
Warcz

Příspěvek od Warcz »

Tak to já věřím že jo. Když jsem byl na stavbě minulý tyden tak se zrovna na druhé galerii docela makalo...
xcav8

Příspěvek od xcav8 »

Taky hodně záleží na počasí.
Pokud bude krásné léto a podzim tak se to stihnout dá. :kladivo:
Warcz

Příspěvek od Warcz »

Ja vezmu kameru a skočím se tam podívat ať víme přesně jak to je :-)
Skopek

Příspěvek od Skopek »

Tak urcite se to stihnout da... jenze uz driv jsem si delal u teto stavby svoje soukrome odhady a temer vzdy to pak bylo hotovy pozdeji. Takze jsem trochu skeptik.
Kdyby se rozjelo naplno paralelne vsechno co muze, tak je to hotovy do Vanoc komplet. Ale prijde mi, ze moc nespechaji, nebo nemaji lidi nebo stroje, nebo vsecko dohromady. Treba uz ted by mohli vrtat zapory prave pro tu cast mezi druhym mostem a galerii, stejne tak by mohli neco delat na tom kruhaci, ale tam max cas od casu blbnou se zaporkama pro kanalizaci ale nezda se me, ze by to byla nejaka systematicka cinnost...
Skopek

Příspěvek od Skopek »

Moc hezke video :ok: , hlavne smerem od Purkynove, tam se moc nedostanu. A musim priznat, ze jsem prekontroloval vizualizace, a silnice od Reckovic lezi vicemene na tom naspu. To me zmatlo :oops: , myslel jsem, ze tam budou zdi po cele delce, jako u te hotove casti.
Ale stejne tam musi byt nejake operne zdi, byt male a hlavne kanalizace. No mozna, ze nejaky prelom rijen/listopad by mohl byt realny ;)
Skopek

Příspěvek od Skopek »

Dneska jsem se prosel po lavce na Korejske a pod mostem polozili prvni vrstvu asfaltu smerem do Pisarek. No ale stejne to vede jen na staveniste a jeste rok povede. Kdyz jsem se ale podival do tunelu, tak v tubusu smerem do Zabin jsou s instalovanim techniky uz skoro u konce, vevnitr uz se svitilo. :kladivo: Prekvapilo me, ze je u portalu docela slusne stoupani, takovej "houpak" tam bude :D
siesa

Příspěvek od siesa »

Tak jestli u zabinskyho portalu bude "hrb", tak jsem zvedavej, jak bude pusobit vyjezd na Sportovni..To bude teprve skokanek :D
http://geotech.fce.vutbr.cz/obr/spoluprace/pd3.jpg
multi

Příspěvek od multi »

Se tam bude skákat jak na lyžích. :-D
Odpovědět

Zpět na „Brno“