Juno píše:MPMP píše:Dr.Fe1 píše:MPMP: Z toho co jsem uvedl výše a co zde už bylo uvedeno mnohokrát vyplývá, že z jedné dálnice na druhou se přejet dá, takže ano - napojuje se D3 na D1 a D1 na D3. Pokud jste to myslel tak jestli D3 končí u D1 - tak ne nekončí, D3 pokračuje dál v samostatném vedení až k R1. ...
Děkuji za odpověď. Váš názor tedy tímto znám. Je to ale jen Váš názor.
Ještě bych to rád viděl takto jasně a zřetelně i od Juna, který tuto diskuzi původně rozpoutal.
Je to tak, jako vám odpověděl Dr.Fe1 (obdivuji jeho trpělivost s vámi).
Sám jste se včera přiznal: "Já to chápu naprosto přesně a vím, jak je to navrženo." Takže si taky přiznejte, že vaše otázka ANO-NE byla špatně položena.
A sledujte taky odpovědi na věcné námitky jiných (martini, jannnn, Kubajsu aj.)
Otázka byla položena dobře, jen jste na ní pořád ještě neodpověděl, jak to je "podle Vašeho mínění".
Jak je to míněno ve skutečnosti vím, nevím ale, jak tomu říkáte Vy a o to jde, protože tím, jak tomu říkáte Vy totiž argumentujete ostatním.
Zkusím to tedy ještě jednou:
1) Pokud byste měl odpovědět na otázku, zda se D3-V A4 napojuje na D1, odpovíte ANO, nebo NE?
2) Která z variant D3-V je ta, kterou Vy prosazujete a je (podle Vás) lepší než D3Z?
Jsou to pořád ty samé otázky a odpovědi na ně vám nezaberou víc než 15 vteřin. Tak co, odpovíte mi?