A ještě jednou v kostce můj názor:
Bod 1) dálková návěst - jak už jsem napsal, přijde mi pro řidiče naprosto pochopitelná a přehledná - prostě - blížím se k hranici, měl bych vědět, pod jakým číslem bude dálnice, po které jedu, za hranicemi pokračovat a jakým stylem bude za hranicemi značena. Jediné, co bych jí tedy vytknul je ta "Pilsen" - zapomněli tam dát Plzeň do závorky
Bod 2) cedule v německém stylu, ale s čekým písmem a číslem dálnice - je to těsně před hranicí - ještě na německém území - takže musí být zachován modrý podklad, ale upozorňuje na výjezd na českém území, takže styl je český - tj. pouze velká písmena a české číslo dálnice (dokonce bych si troufl polemizovat o tom, že tato značka byla vyrobena a instalována německou stranou na žádost české strany, která na českém území zprovoznila to parkoviště a prodejnu dálničních známek, ale nemohla si dovolit umístit českou návěst na dálnici, která je v Německu). Jediný důvod, proč to vypadá tak hloupě, jak to vypadá, je, že u nás se názvy cílů uvádějí těmi velkými písmeny - třeba na D/NL nebo D/L hranici tento problém odpadá.
Bod 3) není co dodat