banjo píše:chaos vznika uz ted, kdyz se v tomhle vlakne debatuje o zrizeni sekce "mesta"

Ano, ano

Vesele se tu diskutuje a má původní otázka zůstala nezodpovězena
Je to celkem legrace - jak nějaká otázka dokáže vyvolat diskuzi úplně o něčem jiném
Jinak s těmi městy souhlasím s martinem - v sekci Praha se diskutuje celkem dost - ta byla určitě na místě, ale třeba v sekci Brno jsou pouhá dvě témata, takže zřizovat další sekce pro další města smysl opravdu moc nemá. Většinou každým městem (nebo dneska už spíše okolo) prochází nějaká ta silnice první či druhé třídy, takže se dá případné téma přidat do sekce Silnice.
Kdyby existovaly sekce a podsekce pro všechna města - okresní a krajská - tak by to fórum jenom znepřehlednilo, protože dejme tomu hypotetický příspěvek "I/58 - obchvat Příbora" by se dal umístit jak do sekce Silnice, tak do hypotetické sekce Města/Příbor a navíc by většina podsekcí zela dlouho prázdnotou.
Jediné, o čem by podle mě snad stálo za to uvažovat, je založit sekci "Dopravní situace ve městech" nebo s podobným názvem, ale bez subfór a počkat, co se tam objeví za příspěvky...
A ještě abych nezapomněl:
Michel píše:Jenom mám právě obavu, že cizinec může být zmatený z toho, že z anglické nebo německé verze stránek se dostane na fórum, které je, až na název sekce, v češtině.
Otázka na administrátory - nešlo by s tím něco provést, jak jsem se ptal hned na začátku?

Vím, že je to možná trochu podružný dotaz vzhledem k návštěvnosti cizojazyčné verze stránek, ale přece...