377 mil.
To už si ti projektanti fakt dělají srandu... A ŘSD jim na to kývne.
http://www.rsd.cz/catalog/Stavime-pro-v ... ce-muk.pdf
A nám zbyde vysoce užitečná MÚK...Martin z Ostravy píše:Nehledě na to, že jakmile jim skončí ony daňové prázdniny, tak to do pěti let zabalí, ale to už jsem OT.
To si teda pleteš s odprodejem pozemků pod průmyslovou zónu Nošovice, neboli Hyundai ...FlakY` píše:Všichni měli dostat pěkné prachy a sousedi jim pak začali vyhrožovat... Takže se lekli a raději to prodali. Řešila to i policie ale nikoho se jim podařit nevypátralo. Bylo to kdysi v TV.
Já myslím že neplete, protože právě o Hyundai tu pánové diskutují, i když by se mohlo zdát že jde o pozemky pro MÚK, ale tam je trochu jiný problém...Robert píše:To si teda pleteš s odprodejem pozemků pod průmyslovou zónu Nošovice, neboli Hyundai ...
Je to sice OT ale bavil jsem se o průmyslové zóně. Lenny snad měl namysli totéž. Nebo snad nemám pravdu, že každý občan Nošovic dostal finanční kompenzaci? Pište konkrétně...Robert píše: To si teda pleteš s odprodejem pozemků pod průmyslovou zónu Nošovice, neboli Hyundai ...
Lenny píše:To mě překvapuje, když jsem viděl ty některé zatvrzelé obličeje s rozhodným neprodám.
Je dnešní situace bez MUK nějak nepříjemná a nedá se žít bez ní?