Připomínky k fóru
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Připomínky k fóru
Mně teda dokáží ty jeho přechytralý kecy taky zvednout ze židle, i když ho mam v blokovaných. Chybět mi určitě nebude..
Mapmane, je to na Vás jako autorech, jak chcete, aby to tady vypadalo. A vůbec Vám to nezávidím: tohle fórum je pro spoustu lidí seriózním zdrojem užitečných odkazů a informací, takže striktně technokraticky vzato, tady takové zběsilé výkřiky nemají co dělat. Na druhou stranu je ale taky trochu uvolněnější, takže sem můžou přispívat i amatéři (třeba já bych si asi do striktně odborného fóra ani netroufl přispívat) a trocha legrace občas neuškodí (zejména v těžkých časech, které budování dálnic u nás hrozí). A to už se dostáváme k hodně subjektivnímu vnímání, co ještě je legrace (byť třeba ubohá) a co už jsou urážky, které by se samozřejmě tolerovat neměly, nehledě na to, že neustále opakovaný vtip (byť by byl sebelepší) se stane otravným.
Tak, vzhledem k tomu, že mezi autory taky nevládne jednoznačný názor na jeho ban, tak na něj do dnešního dne ještě stále nedošlo. Svůj názor jsem vyjádřil hlavně proto, že vaclav toho má evidentně taky plné zuby, ale nevidím jinou cestu jak mu vyjít vstříc, kromě totálního banu. Další programátorské zásahy do fóra už žádoucí nejsou, resp. bude to minimum užitku za moc práce zadarmo...
me ne, ja to nectu.mapman píše: většinou mě to opravdu dost vytáčí
resp. ctu akorat bohuzel kdyz nekdo zareaguje. ale urcite se nerozciluju. muj odhad je, ze jde o nejakyho chudaka zakomplexovanyho cecha co umi nemecky, mozna zmateny emigrant (viz pan culik v uk)? takovych blabolu a popichovacich prispevku je na webu (napr idnes) mraky a proto ty diskuze nectu a mam to rad tady, kde muze jit o nazory s kterymi nesouhlasim, ale je to aspon diskuze. radim vsem dat ho do ignore listu a vubec nereagovat. vyreseno.
nemam, jsem uplne v pohode.mapman píše: vaclav toho má evidentně taky plné zuby
myslel jsem jen, ze mi technika pomuze lepe ho ignorovat.
neni treba dalsi akce, budu to resit manualne. ale dik!
Osobně jsem proti banu. Jeho progermánské řeči už mě dávno nenazvedávají ze židle, spíš se dobře pobavím. Chce ho brát z rezervou.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
No já myslím že si jen dělá legraci a nejvíc ho štvou přechody na R4. No i když na Zbraslavi asi není jedinej.
Ale jak byste to chtěl implementovat?! Pokud reakce neobsahuje citaci Dobronínova příspěvku, tak je přece pro jakýkoli skript nebo program zhola nemožné rozpoznat, jestli se jedná o reakci na jeho příspěvek nebo na nějaký jiný.vaclav píše:ja jsem dosel v programovani nejdal k basicu ale tohle by snad mohlo jit, teda aspon jako volba s rizikem, ze pujde i o vami uvadeny priklad, ze jiz reaguje na neco jineho. ban nedoporucuji, ten chudak se objevi zase s jinym nickem a ja budu muset akorat rozsirovat ignore list.
Jinak já jeho příspěvky taky čtu s nadhledem a většinou mě celkem pobaví, ale jeho progermánské překrucování české kultury a historie mě teda ještě ze židle nadzvednout dokáže...
Ten přechod není na R4.Sosa píše:No já myslím že si jen dělá legraci a nejvíc ho štvou přechody na R4. No i když na Zbraslavi asi není jedinej.
Já jsem pro ban. Jeho příspěvky mě už nebaví, furt si stěžuje na to samé dokola. A proněmecké komentáře jsou dost trapné, a někdy i urážlivé.
Toť můj názor.
Toť můj názor.
Já myslím, že nikoho moc neurážel, takže bych nebanoval. Párkrát byly jeho komentáře i vtipné.
A když mě to po něm nebaví číst, tak je to na pár vteřin, abych poznal, co je z diskuze k němu. Spíš to může být výzva pro ostatní, že nemá cenu se dohadovat, o kolik to mají nebo nemají v Německu lepší
A když mě to po něm nebaví číst, tak je to na pár vteřin, abych poznal, co je z diskuze k němu. Spíš to může být výzva pro ostatní, že nemá cenu se dohadovat, o kolik to mají nebo nemají v Německu lepší
mužu jednu věc. Když se přihlasim tak mě to vrati na homegae a ja musim šileně hledat kam jsem chtěl psat. Šlo by udělat aby se to vratilo po přihlašeni tam kde jsem se přihlasil ?
Tohle by myslím šlo celkem jednoduše, nicméně, je tu někdo kdo je schopný to implementovat? Toť otázka
My jsme jaksi v současnosti co se týče fóra programátorsky trochu "neplodní" 
Ano, Karle, ano ...
Z programátorského hlediska by to mělo být jednoduché. Přidá se tam link na tu původní stránku.
(možná je to jen otázka nastavení, zrušit redirect)
tak tu:
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... p=12650555
jeden řádek přidat
(možná je to jen otázka nastavení, zrušit redirect)
tak tu:
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... p=12650555
jeden řádek přidat
máte i nemáte pravdumapman píše:... Být to na jiném fóru, tak už má dávno utrum... ...
ano existují moderovaná fora, kde jediný správný je názor majitele-moderátora a jakýkoli jiný je nepřijatelný, případně trestán (třeba takové milita.....)
a naopak existují i fora, kde mazání neexistuje, za celou dobu byl udělen jediný ban a moderátoři jsou vesměs bez práce - krom obvyklého přerovnání příspěvků v tématech ( třeba offroad.... )
takže já to občas čtu, občas ne, ale že by mne to nějak zvlášť pobuřovalo...
zkuste mne někdo citovat, ať si to přečtou i ti, co mne mají na "ignore list"
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý názorMike píše:máte i nemáte pravdumapman píše:... Být to na jiném fóru, tak už má dávno utrum... ...![]()
ano existují moderovaná fora, kde jediný správný je názor majitele-moderátora a jakýkoli jiný je nepřijatelný, případně trestán (třeba takové milita.....)
a naopak existují i fora, kde mazání neexistuje, za celou dobu byl udělen jediný ban a moderátoři jsou vesměs bez práce - krom obvyklého přerovnání příspěvků v tématech ( třeba offroad.... )
takže já to občas čtu, občas ne, ale že by mne to nějak zvlášť pobuřovalo...
zkuste mne někdo citovat, ať si to přečtou i ti, co mne mají na "ignore list"
R48 -> D48 se podařilo!
Přihlašte se, kdo tady seděl tak dlouho do noci a ještě v tak hojnem počtu.Nejvíce zde současně bylo přítomno 86 uživatelů dne 26.4.2011 1:40:46
To jste si tu něco tajně domlouvali přes soukromé zprávy?
D47 už máme, teď ještě D48
Zabanujte co nejdřív toho Ukrajince, co sem spamuje "ukrajinský kulturní život" v Kyjevě a Oděse"

EDIT: Bude to spíše Rus, neboť píše rusky
EDIT: Bude to spíše Rus, neboť píše rusky
Re: II/150 Želatovice - Komárno
vím že to nepatří sem,ale proč zde není Olomoucký kraj? .(
a Zlínský?Sponik píše:vím že to nepatří sem,ale proč zde není Olomoucký kraj? .(
Přesunuto do připomínek k fóru a vytvořeny subfóra pro zbývající kraje.viky píše:a Zlínský?Sponik píše:vím že to nepatří sem,ale proč zde není Olomoucký kraj? .(