trvalá nebo přenosná?egelebege píše:Teď jsem si všiml, že asi kilometr a půl před cholupickým tunelem je ve směru D1-D5 pro NA nad 6t šedesátka. Co to?
a není to v místě měření výšky?
trvalá nebo přenosná?egelebege píše:Teď jsem si všiml, že asi kilometr a půl před cholupickým tunelem je ve směru D1-D5 pro NA nad 6t šedesátka. Co to?
Vodorovné značení se na nový AB povrch dává provizorní, definitivní zhruba po roce, když AB vyzraje.dobrenz píše:na I/4 a R1 Zbraslav uz je lak na spouste mist futsch *pravdepodobne nekvalitni farba prodana za high quality a nebo jen ceskej slendrian
V tomhle prispevku ti chybi jakakoliv zminka o Rusku.dobrenz píše:na I/4 a R1 Zbraslav uz je lak na spouste mist futsch *pravdepodobne nekvalitni farba prodana za high quality a nebo jen ceskej slendrian
Asi viděl nějaký budovatelský sovětský film, proto tady všude cpe Rusko. Anebo už Germánia netáhne tolik, co dřívepinus píše:V tomhle prispevku ti chybi jakakoliv zminka o Rusku.dobrenz píše:na I/4 a R1 Zbraslav uz je lak na spouste mist futsch *pravdepodobne nekvalitni farba prodana za high quality a nebo jen ceskej slendrian
takže to bude (asi) kvůli tomu měření...egelebege píše:V opačnén směru je před Lochkovským mostem
Tohle mě vážně drtí!
Mike píše:no do nástupu fýrera tomu tak nebylo
v těch počátečních kilometrech bude asi nějaký překlepMHMP píše:Od 18. 07.2011 do 21. 08.2011 bude probíhat na Pražském okruhu v oblasti mimoúrovňové křižovatky MÚK Třebonice (km 19,800 - km 25,900) rekonstrukce komunikace. Podle postupu prací dojde k uzavírce jízdních pruhů ve směru Barrandov (západní část komunikace), doprava bude vedena v jednom jízdním pruhu v západní části komunikace. Na východní části komunikace budou zřízeny 3 jízdní pruhy v uspořádání dva jízdní pruhy v šířkách 3,50 a 3,00 metrů ve směru Ruzyň a jeden jízdní pruh v šířce 3,50 metrů ve směru Barrandov 2 + 2 jízdní pruhy v každém směru zachovány.
Investorem je Ředitelství silnic a dálnic ČR, zhotovitelem Dálniční stavby Praha, a.s.
jak už jsme před časem psali, zřejmě je to kvůli měření výškydobrenz píše:copak je tam neco nebezpecny?