Dr.Fe1 píše:Lenny: Takže když si nedokážete obhájit D3 ve Středních čechách tak utíkáte bez souvislosti k Plané nad Lužnicí a k osobním útokům a hrozbám. To je ubohost. Já se tedy přimlouvám za diskuzi k tématu, bez různých podpásových útoků a hrozbou odhalování něčí identity jako nyní předvádí přispěvatel Lenny
Nepotřebuji obhajovat něco, co je o třídu lepší než varianta východní... A navíc, jsem z ustavičného vyvracování a dokazování otrávaný, raději budu diskutovat o něčem jiném, z čeho budu mít potěšení.
Jen ukazuji, jaké varianty v minulosti již obhajoval Juno a jak je za 11 let hrdě zapřel. Takže se můžeme v roce 2022 dočkat toho, že zde Juna bude psát, že variantu východní vidí poprvé a nikdy ji neobhajoval. Jen ukazují Juna v jiném světle, než ho zde znají někteří diskutující.
Nemusím odhalovat odhalené, jak se píše ve vláknu
Hr. Králové
pavel.hrdina píše:Juno píše:Pane Hrdino,
je pěkné, že jste mě tady takhle odhalil či představil (a taky vynadal za nicky, které se Vám bůhví proč nelíbí).
Rado se stalo. Kdyz se neracite predstavit sam a mate potrebu svoje (nekomu mozna zname a dohledatelne) obcanske jmeno zakryvat pod obskurni nicky, tak musite celkem logicky ocekavat, ze Vas sem tam nekdo znaly situace takto predstavi. To je riziko podnikani.
Byla již identita Juna odhalena, dotyčný odhalující příspěvek tu sice není, bo jsem ho tehdá smazal, ale identitu Juna si stále pamatuji.