Dokončení D8

Praha – Ústí nad Labem – Německo
Odpovědět
Jaroslav

Re: Dokončení D8

Příspěvek od Jaroslav »

jonáš píše:Kurňa sem fakt netušil, že tu někdo bude tak (píííp), aby si myslel, že ten zákon stanoví nějakej postup a definitivu bez ohledu na dosahovaný výsledky. Nojo, jsme přece v česku .. může to dopadnout jakkoli. Ale s perspektivou že za tři roky přijde přednosta z jiný partaje, natáhne si všude svoje koně a mě pošle reorganizovat archív, bych se na pořádnou práci taky vyprd rovnou .. ještě že naštěstí ve státní správě nepracuju ;-)
Se furt něčemu divíte, jak malý. Co s tou hlavou už docela shnilý ryby?
to je bohužel pravda... otázka je, jak na to. :| ...ale to je na jiné forum... ;)
dobrenz

Re: Dokončení D8 / D8 je Ruskej model prace

Příspěvek od dobrenz »

neco podobneho jsem videl v Rusku, vsechno rozvrtany, neporadek, furt nekde nekdo ocumuje a pracuje se dost pomalu nebo vubec {dost mi to pripominalo MUK u Lovositz}. Apropo v Rusku je podobnej bordel jako tady - odpadky kam se podivas
Martin z Ostravy
Autor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin z Ostravy »

Podobný bordel je i ve Francii.
Přes víkend se nepracuje, v noci taky, odpadky kam se podíváš.
R48 -> D48 se podařilo!
jakub

Příspěvek od jakub »

Ve Francii že je bordel? Shodou okolní jsem se právě vrátil z 10-denní cesty pro Francii, kde jsem ulej cca 1.000 km po dalnicich a dalsich 500 km po okreskach a po bordelu ani pamatky.

Vsechny dalnice ve 100% stavu, perfektni odpovivadla i se zachody.

A prace?? No, byl jsem svedkem kdy o pulnoci pracovali na dalnici a kdyz jsem se v 8h rano (tedy po 8 hodinach) vracel tim samym smerem, dalnice byla predelana (upravovali kuzelema dopravni smery pri oprave dalnice).

Nerikam, ze to tak je vsude, jsou to jen me velmi cerstve zkusenosti.
Mike

Příspěvek od Mike »

MPMP píše:To se nedivte, tady jsou úředníci už od Rakouska-Uherska utvrzováni v představě, že to mají "od osmi do čtyř" a zodpovědnost žádná. A teď by jim to někdo chtěl vzít? 8-)
nejen že s vámi musím hluboce souhlasit, dokonce je třeba i zatleskat
a to jste ještě neuvedl přestávku na oběd od 10:30 do 14:30
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
martin
Autor

Příspěvek od martin »

jakub píše:Vsechny dalnice ve 100% stavu, perfektni odpovivadla i se zachody.
Hehe, ty turecký záchody? Děkuji, nechci.
Marooned17

Příspěvek od Marooned17 »

Martin: Přesně. Jel jsem před 14 dny z Londýna a čuměl jsem na to jako puk.
Lenny
Autor

Příspěvek od Lenny »

Francie, konkrétně Paříž, neuvěřitelně špinavé město, smard, špína, bezdomovci všude kam jsem vkročil, o metru ani nemluvně. Na jihu v Marseille to bylo ještě horší, jak v osadách na východě Slovenska. Jinak ve Francii si na veřejných záchodcích na prkénko nesednete, prostě tam nikde není apod. Díky, ale jsem civilizovanější než oni.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
jonáš

Příspěvek od jonáš »

Tady si taky nesednete, protože neni ani ten veřejnej záchodek (kterej tam maj v každý vsi jako součást autobusový zastávky. Tureckej, protože se snadno udržuje hadicí .. je to jen o cviku, zvykejte si ;-)
Veronss

Příspěvek od Veronss »

2 symboly Francie... :roll: ... nikdo tu netvrdte ze je tam cisteji nez u nas..

Obrázek
jonáš

Příspěvek od jonáš »

No to nevim, kdo a proč to tady naaranžoval, ale rozhodně mi tam už před desíti lety přišlo, že je tam větší pohoda a všeobecná "obyvatelnost" veřejnýho prostoru. Holt jsou za tim asi léta dřiny ;-)
Mike

Příspěvek od Mike »

tam především ten "esprit" 8-)
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Michal R

Příspěvek od Michal R »

Trochu neaktuální trocha do mlýna, ale přeci....

Přesně před deseti lety (no jo, já vím :-) jsem pobýval na stáži ve Francii čtvrt roku a měl jsem možnost postupně poznat pár koutů Francie (Grenoble - Poitiers - Chatellerault - La Rochelle - Paris) vždy po dvou týdnech.

Myslím, že ve Francii jsou stotisícová města (Poitiers), která jsou naprosto super. Bez turistů, bez nepořádku, bez ženbráků, čisto, polovina centra pěší zóna, přátelští a pohodový frantíci. A stejně má pravdu i Lenny o tom, že do Paříž je špína a mě osobně tam dostane už jenom přímý pokyn nadřízeného.

Osobně se domnívám (a klidně mě označte za rasistu) že platí přímá úměra mezi koncentrací "francouzů arabského původu" a mírou nepořádku v daném místě.....
Standa

Příspěvek od Standa »

Michal R: Koukám, že jste poněkud politicky nekorektní :) ! Ale trefil jste do černého :D :ok: !
Kuba

Příspěvek od Kuba »

Tak pan Patrik tvrdí, že DZ už žádné žaloby na D8 podávat nebudou. A ejhle, ono to není tak úplně pravda...

http://www.ct24.cz/doprava/126036-prazs ... logu-k-d8/
http://www.ceskenoviny.cz/domov/zpravy/ ... -d8/645957
http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/do ... ?id=702382
Naposledy upravil(a) Kuba dne 2.6.2011 14:32:10, celkem upraveno 3 x.
jonáš

Příspěvek od jonáš »

To taky neni žádnej novej spor, ale probíhá dosud pravomocně neukončenej minulej ;-)
Kuba

Příspěvek od Kuba »

To je jasné, že spor je z minulé doby, ale pokud to už DZ nechtěli blokovat, tak měli zaslat na NSS odstoupení od žaloby, ne? Spíš nás p. Patrik trochu oblbuje.
jonáš

Příspěvek od jonáš »

Když se necháte? :-)
mapman
Autor

Příspěvek od mapman »

Stáhnout kasační stížnost která jim přízná procesní práva ve stavebním řízení? :D Mimochodem, je to docela průlom, a pro dálnice ve špatném směru...
martini
VIP

Příspěvek od martini »

mapman píše:Mimochodem, je to docela průlom, a pro dálnice ve špatném směru...
No, dneska ministr něco povídal v OVM, že prý novela stavebního zákona to řeší, že by měly být tyto organizace účastny jen do fáze ÚR... Já si tím ovšem tedy tak úplně jistý nejsem.
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
RACH

Příspěvek od RACH »

Po D8 ke konci roku až nad Bílinku. Potíže jsou u Řehlovic
Důvodem je nejednoznačný správce pozemků v oblouku u Řehlovic, kde se D8 napojí na rychlostní komunikaci do Teplic. Informoval o tom na pracovním jednání k průběhu výstavby D8 ve Velemíně vedoucí stavebního úřadu v Lovosicích Petr Soldon.
Tak snad toho správce u Řehlovic brzy zjistí, když z Řehlovic do Trmic už dálnice stojí přes 20 let a ještě si na to nenašli čas.
odkaz zde: http://litomericky.denik.cz/zpravy_regi ... ovice.html
dubnic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dubnic »

To si snad dělaj ňadra?! Tomu Patrikovci taky bránili, aby si toho správce mohly příslušné instituce zjistit?
dd

Příspěvek od dd »

Celé je to blamáž a ekoaktivisté jsou jen druhotný problém. Kolik už bylo termínů dokončení? Ještě loni byl na letáku rok 2011. A teď se ukazuje, že v polovině tohoto roku ŘSD ani neví s kým má jednat o pozemcích.
„Očekávám, že bude zahájeno územní řízení na nejdelší úsek a v případě optimistické varianty by do deseti dvanácti týdnů mohlo být povolení pravomocné,“ vyřkl prognózu Soldon.
Nevím, jestli se pan Soldon právě nepřistěhoval z ciziny. Jinak by věděl, že v případě D8 nemá smysl vyslovovat žádné optimistické termíny. Z těch optimistických se nenaplnil snad žádný.
siesa

Příspěvek od siesa »

Tak jestli je problem ciste jenom v pozemcich u Rehlovic, tak nevidim duvod, proc by se nemohlo jit cestou stavby az k Habrovanum a zde udelat provizorni sjezd...I pres nutnost zkvalitneni silnice III. tridy z Habrovan do Rehlovic by se to urcite vyplatilo...
http://old.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@dm=132058 ... 12096@z=13
P_V

Příspěvek od P_V »

Litoměřický deník píše:Nyní se připravuje stavba mimoúrovňové křižovatky Dobkovičky.
Cože? :o
Odpovědět

Zpět na „D8“