Pokud jde o ty svodidla, asi už byly srolovaný, viz foto číslo šest. Má to auto ještě docela zachovanej tvar.
http://praha.idnes.cz/foto.aspx?r=praha ... C00172.jpg
dd píše:Není to už podruhé, co boural právě ústecký Passat?
vaclav: Kdyby se to stalo někomu jinému, tak jsou hned plné noviny článků o pirátech. A vy byste si ještě přidal komentář o překročení rychlosti. Ale takhle se zranil "chudák policista" ve službě.
Už vidím, jak jim kupují novou hračku na rozbíjení.mbmat píše:Lenny... logikakdyž nepude opravit, tak se ze státního koupí novej néasi
to je pravda s těma svodidlama, ale je možná že už sou starý a třeba nejsou nerez..
Hasiči jezdí slušně, o řidíčích sanitek si myslím svoje.vaclav píše:ta skodolibost mi docela vadi. smali byste se stejne, kdyby se vybourala sanitka nebo hasicsky auto?
Přesně takdd píše:Pro to jsou dva důvody:
Zaprvé, u policie se daleko častěji "zneužívá ježdění přes limit" než u sanity nebo hasičů. Odhadem tak čtvrtina policejních aut, které potkám, jede takovým způsobem, že jiný by za to dostal pokutu. (I když podle zákona mohou i bez zapnutých majáků a bez jakéhokoli důvodu jet rychleji, takže de jure to přestupek není)
Zadruhé to jsou ti samí policisté, kteří pak rozdávají pokuty za "nebezpečných" 150 na suchém rovném a přehledném úseku. To se od hasičů nebo sanity nestává. A dále jsem si téměř jistý, že to je nejméně podruhé, co boural tento ústecký Passat. Takoví policisté mohou někoho poučovat o bezpečné jízdě?
Proto to většina lidí vnímá spíše jako zadostiučinění a vyšší spravedlnost než zlomyslnost.
Bylo to zhruba tady. Žádné omezení tam není. Větších louží jsem si tam nikdy nevšiml, drážky začínají zhruba o 500m dál.Mike píše:není to náhodou v tom - nebo před tím - usekem, kde se odedávna držela za deště voda, pak to "opravili" vyfrézováním příčných pruhů ?
a stejně mám pocit, že tam značky omezující rychlost - s dodatkovou tabulkou "za deště" jsou pořád
Na rohu Černokostelecké a Sazečské v Praze?? Mám pocit, že chlapci z mapy.cz mají přece jen v odkazech trochu hokejdd píše: Bylo to zhruba tady. Žádné omezení tam není. Větších louží jsem si tam nikdy nevšiml, drážky začínají zhruba o 500m dál.
Tak mně to ukázalo asi správně D8 u Veltrus. A to mívám s připojením v práci obvykle spíš horší výsledky.adamos píše:Na rohu Černokostelecké a Sazečské v Praze?? Mám pocit, že chlapci z mapy.cz mají přece jen v odkazech trochu hokejdd píše:Bylo to zhruba tady. Žádné omezení tam není. Větších louží jsem si tam nikdy nevšiml, drážky začínají zhruba o 500m dál.
Nevím jestli mají koule, ale spíš nemají mozek. A tito mě chtějí poučovatjannnn píše:Včera kolem 10 večer (byla už tma) jsem na D11 minul passata pčr, jak couvá(!) v levém(!) pruhu. Sice diskotéka jela na plno, ale i tak ideální sebevražda. Ty chlapi musí mít vážně koule
jaky je rozdil, jestli to auto stoji nebo couva rekneme 10km/h?jannnn píše:Včera kolem 10 večer (byla už tma) jsem na D11 minul passata pčr, jak couvá(!) v levém(!) pruhu. Sice diskotéka jela na plno, ale i tak ideální sebevražda. Ty chlapi musí mít vážně koule