Policejní Passaty a jiné rychlé stroje

Off-topic pokec
Odpovědět
jonáš

Re: Policejní Passaty

Příspěvek od jonáš »

Pojišťovat auta, když jich máte víc jak deset, je čirej nesmysl nebo malá domů .. zaplatíte víc pojišťovně než jednou za čas za totálku.

Pokud jde o ty svodidla, asi už byly srolovaný, viz foto číslo šest. Má to auto ještě docela zachovanej tvar. 8-)
http://praha.idnes.cz/foto.aspx?r=praha ... C00172.jpg
vaclav

Příspěvek od vaclav »

ta skodolibost mi docela vadi. smali byste se stejne, kdyby se vybourala sanitka nebo hasicsky auto?
Web
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Web »

Nesmáli, to je s podivem, že václave :-) Dokonce bych se tak nesmál ani kdyby se vybourala Oktávka z MO...
dd

Příspěvek od dd »

Není to už podruhé, co boural právě ústecký Passat? :-D

vaclav: Kdyby se to stalo někomu jinému, tak jsou hned plné noviny článků o pirátech. A vy byste si ještě přidal komentář o překročení rychlosti. Ale takhle se zranil "chudák policista" ve službě.
Veronss

Příspěvek od Veronss »

kazdej policista ma svou pojistku "na blbost", takze oprava auta se zaplati z toho..
vaclav

Příspěvek od vaclav »

dd píše:Není to už podruhé, co boural právě ústecký Passat? :-D

vaclav: Kdyby se to stalo někomu jinému, tak jsou hned plné noviny článků o pirátech. A vy byste si ještě přidal komentář o překročení rychlosti. Ale takhle se zranil "chudák policista" ve službě.

jak policie tak sanita tak hasici jezdi casto sluzebne pres limit. v novinach se o nich jakoo piratech samozrejme nemluvi. nerikam, ze je nekdo chudak, spis mi prisly ty reakce tady skodolibe. tot vse.
dd

Příspěvek od dd »

Pro to jsou dva důvody:

Zaprvé, u policie se daleko častěji "zneužívá ježdění přes limit" než u sanity nebo hasičů. Odhadem tak čtvrtina policejních aut, které potkám, jede takovým způsobem, že jiný by za to dostal pokutu. (I když podle zákona mohou i bez zapnutých majáků a bez jakéhokoli důvodu jet rychleji, takže de jure to přestupek není)

Zadruhé to jsou ti samí policisté, kteří pak rozdávají pokuty za "nebezpečných" 150 na suchém rovném a přehledném úseku. To se od hasičů nebo sanity nestává. A dále jsem si téměř jistý, že to je nejméně podruhé, co boural tento ústecký Passat. Takoví policisté mohou někoho poučovat o bezpečné jízdě?

Proto to většina lidí vnímá spíše jako zadostiučinění a vyšší spravedlnost než zlomyslnost.
Lenny
Autor

Příspěvek od Lenny »

mbmat píše:Lenny... logika :D když nepude opravit, tak se ze státního koupí novej néasi :D
to je pravda s těma svodidlama, ale je možná že už sou starý a třeba nejsou nerez.. :ko:
Už vidím, jak jim kupují novou hračku na rozbíjení. :kladivo: Tak to nechodí.
vaclav píše:ta skodolibost mi docela vadi. smali byste se stejne, kdyby se vybourala sanitka nebo hasicsky auto?
Hasiči jezdí slušně, o řidíčích sanitek si myslím svoje.
dd píše:Pro to jsou dva důvody:

Zaprvé, u policie se daleko častěji "zneužívá ježdění přes limit" než u sanity nebo hasičů. Odhadem tak čtvrtina policejních aut, které potkám, jede takovým způsobem, že jiný by za to dostal pokutu. (I když podle zákona mohou i bez zapnutých majáků a bez jakéhokoli důvodu jet rychleji, takže de jure to přestupek není)

Zadruhé to jsou ti samí policisté, kteří pak rozdávají pokuty za "nebezpečných" 150 na suchém rovném a přehledném úseku. To se od hasičů nebo sanity nestává. A dále jsem si téměř jistý, že to je nejméně podruhé, co boural tento ústecký Passat. Takoví policisté mohou někoho poučovat o bezpečné jízdě?

Proto to většina lidí vnímá spíše jako zadostiučinění a vyšší spravedlnost než zlomyslnost.
Přesně tak :kladivo:
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Mike

Příspěvek od Mike »

není to náhodou v tom - nebo před tím - usekem, kde se odedávna držela za deště voda, pak to "opravili" vyfrézováním příčných pruhů ?
a stejně mám pocit, že tam značky omezující rychlost - s dodatkovou tabulkou "za deště" jsou pořád
takže můj názor, normálně bych jim tu opravu - včetně poškození majetku třetí osoby - strhával z platu nebo výslužného :ok:
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
dd

Příspěvek od dd »

Mike píše:není to náhodou v tom - nebo před tím - usekem, kde se odedávna držela za deště voda, pak to "opravili" vyfrézováním příčných pruhů ?
a stejně mám pocit, že tam značky omezující rychlost - s dodatkovou tabulkou "za deště" jsou pořád
Bylo to zhruba tady. Žádné omezení tam není. Větších louží jsem si tam nikdy nevšiml, drážky začínají zhruba o 500m dál.
adamos

Příspěvek od adamos »

dd píše: Bylo to zhruba tady. Žádné omezení tam není. Větších louží jsem si tam nikdy nevšiml, drážky začínají zhruba o 500m dál.
Na rohu Černokostelecké a Sazečské v Praze?? Mám pocit, že chlapci z mapy.cz mají přece jen v odkazech trochu hokej :-(
Vždy aktuální mapy na http://www.openstreetmap.org
Našli jste v mapě chybu? Napište mi o ní.
Standa

Příspěvek od Standa »

adamos píše:
dd píše:Bylo to zhruba tady. Žádné omezení tam není. Větších louží jsem si tam nikdy nevšiml, drážky začínají zhruba o 500m dál.
Na rohu Černokostelecké a Sazečské v Praze?? Mám pocit, že chlapci z mapy.cz mají přece jen v odkazech trochu hokej :-(
Tak mně to ukázalo asi správně D8 u Veltrus. A to mívám s připojením v práci obvykle spíš horší výsledky.
mbmat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mbmat »

tedle problém s mapama.cz se tu už někde na foru řešil
dvs

Příspěvek od dvs »

Dnes už byla odpoledne uzavírka směrem do Prahy a opravovali svodidla.

Jinak bylo velké štěstí, že někoho nesmetli.
Ty svodidla byla vstaně v poměrně dlouhém úseku cca 50m vyvrácená

Proražení svodidel osobákem mi připomíná nehodu před Omomoucí (BMW s Felicií).
jannnn

Příspěvek od jannnn »

Včera kolem 10 večer (byla už tma) jsem na D11 minul passata pčr, jak couvá(!) v levém(!) pruhu. Sice diskotéka jela na plno, ale i tak ideální sebevražda. Ty chlapi musí mít vážně koule :crazy:
Lenny
Autor

Příspěvek od Lenny »

A který z těch dvou to byl? Hradecký nebo poříčanský
jannnn

Příspěvek od jannnn »

Předpokládám Poříčany, jelikož to bylo někde mezi exitem Jirny a Poděbrady, přesný místo už nevim.

Pravděpodobně v tom levém pruhu něco bylo, předpokládám že by tak neblbli jen tak. Asi něco malého na zemi, co jsem nezahlédl, havárie nebo tak to nebyla. Ale couvat...
Martin z Ostravy
Autor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin z Ostravy »

jannnn píše:Včera kolem 10 večer (byla už tma) jsem na D11 minul passata pčr, jak couvá(!) v levém(!) pruhu. Sice diskotéka jela na plno, ale i tak ideální sebevražda. Ty chlapi musí mít vážně koule :crazy:
Nevím jestli mají koule, ale spíš nemají mozek. A tito mě chtějí poučovat :kladivo:
R48 -> D48 se podařilo!
Kuba

Příspěvek od Kuba »

Dneska jsem viděl na Jižní spojce u sjezdu na Spořilov červenou oktávku s SPZ 5A6.... jak kasírovala řidiče. Úplně podobné jako mají na Moravě. To policie pořídila pro Prahu i Oktávky? Nejdnalo se o dálnici, tedy předpokládám, že to je akce hl.m. Prahy?
vaclav

Příspěvek od vaclav »

jannnn píše:Včera kolem 10 večer (byla už tma) jsem na D11 minul passata pčr, jak couvá(!) v levém(!) pruhu. Sice diskotéka jela na plno, ale i tak ideální sebevražda. Ty chlapi musí mít vážně koule :crazy:
jaky je rozdil, jestli to auto stoji nebo couva rekneme 10km/h?
Lenny
Autor

Příspěvek od Lenny »

+ 10 km/h při srážce
jannnn

Příspěvek od jannnn »

Jak píše Lenny, plus když je tma, kdy jde vidět pouze diskotéku a svítící bílé světlo (zpátečku) ve svém pruhu, tak jsem v první chvíli měl za to, že je to další idiot v protisměru a oni jedou za ním. Což člověka docela vyděsí, někdo by mohl zazmatkovat, atd.

Ale já vím, pro vás je Policie modla, která chyby nedělá a její počínání je vždy správné :kladivo:
vaclav

Příspěvek od vaclav »

prave ze vim, ze KAZDY dela chyby, tedy ja, lenny, jannnn.
pokud ta policie mela zaple majaky, nemam problem s tim, ze couvali.
Lenny
Autor

Příspěvek od Lenny »

Taky se mi něco podobného stalo, ale na normální cestě, jedu v noci a v dálce v mém pruhu světla, a nikde jinde nic. Zvláštní bylo, že se nepřibližovaly tak rychle, jak bych čekal, až za chvíli jsem zjistil, že favoušovi to svítí bíle místo červeně. Ale pocit to nebyl dobrý.

Tak jinak, pokud by policie měla zaplé majáky a projela před školou ráno, když je tam plno dětí, 150 km/h, tak je to taky ok?

Schválně dávám až tak nereálný případ.
vaclav

Příspěvek od vaclav »

nechapu pointu otazky - jde o flame?
Odpovědět

Zpět na „Odpočívka Na České dálnici“