Mapy.com
Re: Mapy.cz
Doporučuji vyzkoušet: http://maps.ovi.com/3d/
Moooc hezký, ale nějak mi to nefunguje ve Firefoxu 4. Má někdo taky takový problém?
wazer.cz
Pište česky, prosím!
Pište česky, prosím!
to Majkii: Ten Firefox by to měl za pár dní vyřešit si myslim, protože já přešel na novej Explorer a asi 2 tejdny mi nešel Google Earth normálně na netu, šla jenom ta stáhnutá verze.
to vaclav: Nedávno to bylo v televizi ve zprávách (cca 2 tejdny) takže kdyby se Ti to chtěo hledat na ivysílání tak bys to možná našel. (ale nepamatuj si, jestli to bylo na Nově nebo na ČT, spíš bych řekl že na Nově).
to vaclav: Nedávno to bylo v televizi ve zprávách (cca 2 tejdny) takže kdyby se Ti to chtěo hledat na ivysílání tak bys to možná našel. (ale nepamatuj si, jestli to bylo na Nově nebo na ČT, spíš bych řekl že na Nově).
Opravdu pekne, uz se tesim na celou republiku
Dokaze nekdo odhadnout, ze ktere doby jsou fotky?
Dokaze nekdo odhadnout, ze ktere doby jsou fotky?
- Přílohy
-
- rybnicky.jpg (135.74 KiB) Zobrazeno 9811 x
-
- r1.jpg (119.93 KiB) Zobrazeno 9811 x
-
- letna.jpg (150.54 KiB) Zobrazeno 9811 x
Laickým okem to vypadá na jaro/léto 2010, spíš to léto. Ale jiní (Kasme?
) to jistě určí s přesností na týden
To je podzim 2010, na jiznim okruhu uz jsou auta, tj. tipuju tak rijen 2010
Tak to vypadá, že už jedem po novu. Grrr.
Ještě že používám i OSM, ač jim dost podstatných věcí zatím chybí (ale ne, že by nebyly v knihovnách, na kterých to jede).
Ještě že používám i OSM, ač jim dost podstatných věcí zatím chybí (ale ne, že by nebyly v knihovnách, na kterých to jede).
Je to hrůza. Na Opeře fakticky nepoužitelné. V IE mi nešly tisknout mapy (díky čemuž jsem dnes krapet bloudil).
Nevím no, přijde mi to teda hodně beta.
Nevím no, přijde mi to teda hodně beta.
Kdo rád mapy.cz a stejně jako já považuje tu novou verzi za nepoužitelnou, tak ta původní je na adrese: old.mapy.cz
Paráda, díkes! Jen doufám, že to tam nějaký čas vydrží..jannnn píše:Kdo rád mapy.cz a stejně jako já považuje tu novou verzi za nepoužitelnou, tak ta původní je na adrese: old.mapy.cz
2 dotaz nevite co si mam aktualizovat at mi funguje mapa na RSD.
rozestavene stavby mam novy Explorer a Windows 7.
Dik
rozestavene stavby mam novy Explorer a Windows 7.
Dik
Mě se nové mapy.cz nezobrazují vůbec, jen bílá stránka. Jak ve Firefoxu 3.6 tak v IE8. Asi mi chybí nějaký nový Flash nebo něco, nesetkal jste se s tím někdo? Ale žádnou chybu to nenahlásí, jen se zobrazí bílá stránka s dvěma lomítky
//
Ten problem s mapou RSD mam stejny a nevim, co s tim..
Tak jsem zjistil, že vyhledávání trasy v nových mapách.cz má v databázi chyby, které v databázi původních map nebyly.
Třeba cestu z Dolních Marklovic do Zebrzydowic vyhledají old.mapy.cz správně takto, zatímco nové mapy.cz ji vyhledají takto
Zajímavé je že stejně špatně trasu vyhledají i google maps
Třeba cestu z Dolních Marklovic do Zebrzydowic vyhledají old.mapy.cz správně takto, zatímco nové mapy.cz ji vyhledají takto
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.mapy.cz/#x=14.093214&y=50.11 ... 0Opava&u=m
Mohl by mi někdo osvětlit proč v odkazu na Velkou Dobrou se vyskytují Ostrava, Opava, Ludgeřovice?
Mohl by mi někdo osvětlit proč v odkazu na Velkou Dobrou se vyskytují Ostrava, Opava, Ludgeřovice?
R48 -> D48 se podařilo!
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Pro odlehčení:
1) choď na www.mapy.cz
2) Až sa ti všetko načíta, tak napíš na klávesnici: iddqd
3) objavií sa ti lietadlo
4) potom napíš: idkfa
5) pomocou klávesy CTRL hádžeš bomby a šípkami ovládaš lietadlo
Jo je to pěkná kravina, ale už mám vymazanou celou Evropu. 
Tak nám definitivně snesli staré mapy.
Nové jsou přepínací hnus!
Nové jsou přepínací hnus!
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
No a zkuste si tam zadat nějaký GPS souřadnice, nastaví se to úplně jinam. Výdobytek posledních dnů 
Já už si na ty nový zvyknul. A souřadnice mi jdou normálně. 
Království a půl princezny za 511.