[D1] 0135 Kroměříž-východ – Říkovice
Re: 0135 KM-východ - Říkovice
Na nadjezdu Polní cesty Skaštice - Bílany měly postavené lešení pod budoucí skruží. Probíhá ohumusenení náspu. Dokončují most přes Přestavlcký potok.
Možná přespříští týden se tam stavím z fotákem.
Možná přespříští týden se tam stavím z fotákem.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Už jsem potkal jednoho člověka, který mi řekl, že z Fryštáku do Otrokovic, by jen po R49 a R55, kdyby stáli, než se kymácet přes Zlín. Na argument, že si zajede, mi odpověděl, že si sice zajede, ale v Otrokovicích bude dřív. Což je pozitivní zpráva, že se ty rampy tam nestaví zbytečně. 
I já si myslím,že celkový efekt je plusovýLenny píše:Už jsem potkal jednoho člověka, který mi řekl, že z Fryštáku do Otrokovic, by jen po R49 a R55, kdyby stáli, než se kymácet přes Zlín. Na argument, že si zajede, mi odpověděl, že si sice zajede, ale v Otrokovicích bude dřív. Což je pozitivní zpráva, že se ty rampy tam nestaví zbytečně.
Nechystate se nekdo celou stavbu nafotit? Hlavne krizovatku u hulina?
V červenci mám v plánu se tam stavit a nafotit to celé. Poslední fotky jsou z Velikonoc.Kotislaw píše:Nechystate se nekdo celou stavbu nafotit? Hlavne krizovatku u hulina?
to je uplne 100% .. opravdu tech semaforu zlinem az do otrokovic je tuna a nebojim se tvrdit ze objizdka pres Rko na Hulin bude rozhodne rychlejsiLenny píše:Už jsem potkal jednoho člověka, který mi řekl, že z Fryštáku do Otrokovic, by jen po R49 a R55, kdyby stáli, než se kymácet přes Zlín. Na argument, že si zajede, mi odpověděl, že si sice zajede, ale v Otrokovicích bude dřív. Což je pozitivní zpráva, že se ty rampy tam nestaví zbytečně.
To je zase slátanina %)andy píše:Dálnicí D1 až do Hulína? V roce 2010
Ten už je snad v provozu od letošního rokuKoncem září otevřeme čtyřkilometrový úsek mezi Kojetínem a Kroměříží, a to společně s nájezdem na D1 mezi Bojanovicemi a Kojetínem
Dále pak se můžu dočíst, že 0134.1/2 se otevírá v září a na jiném místě pak v listopadu.
A taky, že 0135 byla zahájena letos.
No prostě výkět české žurnalistiky, když už prohledavají archívy, tak by se měli dívat i na datumy.
to je ale rok starej clanek.. pokud se dobre divam..
Díky, toho jsem si nevšimlVeronss píše:to je ale rok starej clanek.. pokud se dobre divam..
Tak to sorry - jsem taky přehlíd, že je to 2008 
Před MÚK Hulín-západ byla postavena mobilní betonárka. Probíhá výstavba všech nadjezdů. Fotky snad nafotím o víkendu.
Měření hustoty provozu v Hulíně
http://www.hulin.cz/aktualne/mereni-hus ... na-namesti
http://www.hulin.cz/aktualne/mereni-hus ... na-namesti
Hotovy jsou všechny mosty na trase kromě mostu přes železniční trať, kde se pokládaly nosníky, u nadjezdů je u následujících hotova mostovka:
- C203 Most na polní cestě Skaštice - Bílany přes D1 v km 65,313
- C205 Most na silnici III/4328 přes D1 v km 66,768
- C207 Most na silnici I/55 přes D1 v km 67,495
- C212 Most na silnici III/4903 Břest-Němčice přes D1 v km 70,862
- C215 Most na silnici II/490 Říkovice-Stará Ves přes D1 v km 74,214
Fotky ze dneška přidám časem.
- C203 Most na polní cestě Skaštice - Bílany přes D1 v km 65,313
- C205 Most na silnici III/4328 přes D1 v km 66,768
- C207 Most na silnici I/55 přes D1 v km 67,495
- C212 Most na silnici III/4903 Břest-Němčice přes D1 v km 70,862
- C215 Most na silnici II/490 Říkovice-Stará Ves přes D1 v km 74,214
Fotky ze dneška přidám časem.
Slibované fotky jsou už přístupné na http://www.dalnice-silnice.cz/galerie/090927-D1-0135/
Chválím tě!Super fotky,jsem moc rád,že jsem v obraze!Lenny píše:Slibované fotky jsou už přístupné na http://www.dalnice-silnice.cz/galerie/090927-D1-0135/
díky, doufám, že popisky jsou dostatečné
Sedim na nejake slepe vetvi internetu, nebo je tu jeste nekdo dalsi, u koho je dalnice-silnice.cz "unknown host"? Ne a ne prijit na to, proc mi to nefunguje... 
klikl jsem ted na odkaz ve foru a normálně mi to funguje, nevím v čem je problem
kdysi mě to upozorňovalo,že se jedná o potencionálně nebezpečné stránky,či co,musel jsem odkliknout,že chci opravdu stránky navštívit.Tak jestli nemáš nastavené příliš vysoké zabezpečení.Stanley píše:Sedim na nejake slepe vetvi internetu, nebo je tu jeste nekdo dalsi, u koho je dalnice-silnice.cz "unknown host"? Ne a ne prijit na to, proc mi to nefunguje...
No jo, UPC ma nejake ujete DNS servery, drobny zasah do /etc/hosts me zachranil. Doufam, ze server dalnice-silnice.cz nemeni IP moc casto... 
Stav přípravy a realizace:
Předání staveniště pro SO s pravomocným stavebním povolením bylo 31.3.2008. V současné době na stavbě probíhají stavební práce v rozsahu 2 mld.Kč pro rok 2009. Práce probíhají v souladu s finančním a časovým harmonogramem stavby. Předpoklad uvedení do provozu je v 11/2010.
Předání staveniště pro SO s pravomocným stavebním povolením bylo 31.3.2008. V současné době na stavbě probíhají stavební práce v rozsahu 2 mld.Kč pro rok 2009. Práce probíhají v souladu s finančním a časovým harmonogramem stavby. Předpoklad uvedení do provozu je v 11/2010.
Na mostě na polní cestě Žalkovice - Stará Ves, je hotová skruž. Víc jsem neviděl. Na připojení na I/55 se stále nic neděje.
To bude tím, že stavební povolení bylo vydáno teprve tento týdenLenny píše:Na připojení na I/55 se stále nic neděje.
SP pro stavbu „Dálnice D1, stavba 0136 Říkovice - Přerov, MÚK Říkovice - připojení stavby 0135 na silnici I/55“
Akorát jsem moc nepochopil to staničení: km 75, 300 - 75, 660 nesedí ani na D1, ani na D47