MÚK Rybníčky (zkapacitnění Štěrboholské radiály)
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Re: MÚK Rybníčky (zkapacitnění Štěrboholské radiály)
A do té doby nic? ani neposunou betony za účelem vytvoření odstavného pruhu? Aby šlo např. bezpečně odstavit nepojízdné auto?mapman píše:Až na jaře.
Jestli posunou betony, to nevim, každopádně ta velká oprava staré bobové dráhy (a převedení na tu provizorní rampu) se chystá až na příští stavební sezónu. Ono to nejspíš nebude jen o posunutí betonu, ale podmínky na místě to úplně nevylučují, nechme se překvapit.
No a koukám že třetí pruh ke křižovatce s Černokosteleckou taky nebude. Ale i tak to vypadá slušně.
Jen nevim jestli "za ty prachy"
Jen nevim jestli "za ty prachy"
Řidiči projedou po pražské Jižní spojce snáz, má nové „rameno“
29. srpna 2011 16:50
Řidiči, kteří se potřebují dostat z dálnice D1 na D11, si oddychnou. V úseku od Lanového mostu k mostu DP- Metro bylo zprovozněno nové rameno Jižní spojky směrem k navazující Štěrboholské radiále. Výstavba kilometrového "ramene" trvala zhruba dva roky.
Zdroj: http://praha.idnes.cz/ridici-projedou-p ... -zpravy_ab
29. srpna 2011 16:50
Řidiči, kteří se potřebují dostat z dálnice D1 na D11, si oddychnou. V úseku od Lanového mostu k mostu DP- Metro bylo zprovozněno nové rameno Jižní spojky směrem k navazující Štěrboholské radiále. Výstavba kilometrového "ramene" trvala zhruba dva roky.
Zdroj: http://praha.idnes.cz/ridici-projedou-p ... -zpravy_ab
Zhruba v 17:15 už tam byla první nehodička http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... /prvni-dn/
Snad se to teď bude ucpávat méně. Jel jsem tam včera nejprve v protisměru krátce před tou nehodou (cca v 16:45) a vypadalo to na dost plynulý provoz. Později (cca v 17:30) jsem se vracel už po novém úseku, díky té nehodě se to malinko cukalo, ale nebylo to až tak zlé a když jsem dorazil na místo činu, tak už byli účastníci odklizeni do odstavného pruhu a kolona se rozjížděla. Jsem poněkud zklamán povrchem, doufám, že se to ještě ojezdí a bude to jako nové (za ty prachy ještě aby ne
!).
a teď už je tam další nehoda
cca ve stejném místě
cca ve stejném místě
-
Ondra O.K.
Nevim jestli kasme nemysli tu samou, ale kolem osme tam byla nehoda (v miste zuzeni 3->2) kdy Favorit narypal zezad do Oktavky...ale na Regine rikali ze se to prave stalo (cca 8:05), takze to bude asi nejaka dalsi...
no radost
no radost
Asi nějaká geopatogenní zóna. 
Království a půl princezny za 511.
Ondra O.K.: to bude ta samá - já to viděl na kameře v ČT24 v 7.59 
obrázek vytáhnu
obrázek vytáhnu
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle nehody tam budou pořád, všichni nasáčkovaní v levém a prostředním a pak se tam na to zúžení nejsou schopni poskládat.
R48 -> D48 se podařilo!
Oni se to naučí. Někdy. Možná. 
vždyť do zúžení tam bylo vždy, ale o kousek blíž...
spíš se kochaj a koukaj kam to vlastně jedou a najednou "bum"
a opticky i skutečně je to v místě zúžení mnohem širší (v budoucnu 5 jízdních pruhů) - to taky udělá své
syndrom široké ulice
spíš se kochaj a koukaj kam to vlastně jedou a najednou "bum"
a opticky i skutečně je to v místě zúžení mnohem širší (v budoucnu 5 jízdních pruhů) - to taky udělá své
syndrom široké ulice
tak jsem si to projel za "klidného" provozu a ta 60 km/h je tam fakt zbytečná...
video http://www.youtube.com/watch?v=Z2UTuMNUNeY
v uzavřené části se začíná něco dít - podívat jsem se zapomněl, snad něco bude vidět na videu
video http://www.youtube.com/watch?v=Z2UTuMNUNeY
v uzavřené části se začíná něco dít - podívat jsem se zapomněl, snad něco bude vidět na videu
Co jsem viděl, tak jenom uklízeli přenosné značení.
-
Ondra O.K.
neuveritelne - dnes kolem 17 hodiny dalsi nehoda...taky v miste zuzeni, kdyz jsem jel kolem tak uz byli v odstavnem pruhu s policii.
to jsme vazne tak spatni ridici? pekne ten usek pokrtili
ve statistikach to vyskoci na nejnehodovejsi usek v Praze 
jinak z dopravniho hlediska prinos opravdu zatim nula, kolona se posunula o 100 m dal...
myslim ze by bylo potreba vymyslet znacky
a) "Nemen jizdni pruh, projedes rychleji" - pro ty co se zarazuji uz 200-300 metru pred zuzenim a prubezny pruh kvuli tomu brzdi
b) "Pouzij pravidlo zipu" = s nazornou ukazkou jak to ma vypadat...
V USA se dokonce na napr, dvoupruhovych najezdovych rampach na dalnice ve spicce pouzivaji semafory, kde preblikava cervena a zelena pro kazdy pruh - tudiz ted jede ten vlevo, ted jede ten vpravo - mozna by stalo za to to nekde vyzkouset
to jsme vazne tak spatni ridici? pekne ten usek pokrtili
jinak z dopravniho hlediska prinos opravdu zatim nula, kolona se posunula o 100 m dal...
myslim ze by bylo potreba vymyslet znacky
a) "Nemen jizdni pruh, projedes rychleji" - pro ty co se zarazuji uz 200-300 metru pred zuzenim a prubezny pruh kvuli tomu brzdi
b) "Pouzij pravidlo zipu" = s nazornou ukazkou jak to ma vypadat...
V USA se dokonce na napr, dvoupruhovych najezdovych rampach na dalnice ve spicce pouzivaji semafory, kde preblikava cervena a zelena pro kazdy pruh - tudiz ted jede ten vlevo, ted jede ten vpravo - mozna by stalo za to to nekde vyzkouset
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Stačí se držet základní poučky - jezdí se vpravo, je jedno, že ve městě je legální jezdit v kterémkoliv jízdním pruhu.
Kdyby to toto praktikovali řidiči u nás, spousta problému odpadne.
Semafor není řešením a les značek je taky k ničemu. Stejně je většina lidí ignoruje, protože jich je všude prostě příliš.
Kdyby to toto praktikovali řidiči u nás, spousta problému odpadne.
Semafor není řešením a les značek je taky k ničemu. Stejně je většina lidí ignoruje, protože jich je všude prostě příliš.
R48 -> D48 se podařilo!
I kdepak ... asi ho jenom porůznu stěhovali.Bobek píše:Co jsem viděl, tak jenom uklízeli přenosné značení.
Odpoledne už se na bobové dráze jezdí protisměrem, proč netuším.
Telegraficky foto z mobilu: http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... 12/110830/
-
Ondra O.K.
Jestli treba nechteji vpravo namalovat odstavny pruh a odstranit betonove panely uz ted...uvidime
Diky Kasme za Tvá videa, jsem na dovolené a přitom jako kdybych si to projel !! Fakt dost dobrý!!!!kasme píše:tak jsem si to projel za "klidného" provozu a ta 60 km/h je tam fakt zbytečná...
video bude dostupné cca po půl dvanácté
http://www.youtube.com/watch?v=Z2UTuMNUNeY
@Martin z Ostravy- ve meste se jezdi vlevo jen vpripade
ze potrebuji odbocit, otocit etc. Bohuzel pri jizde na jizni spojce v Prag ma clovek pocit a asi spravny, ze cesi jsou nejak divny. Levy pruh jede 75kmh prostredni 60kmh a pravy 80kmh. A to je vsude povolena rychlost 80kmh. PRed radarem cizci brzdi az na 40kmh... cool
-
Jakub Šponar
Dneska kolem 16:15 tam (na tom prostředku- kudy bude příští rok objížďka) z tahače vykládali(snad sem se nespletl) silniční frézu. Možná provedou nějakou kvalitnější opravu aby to do příštího roku vydrželo.Petr Pokorný píše:Odpoledne už se na bobové dráze jezdí protisměrem, proč netuším.
Telegraficky foto z mobilu: http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... 12/110830/
-
Ondra O.K.
Vim ze uz to bude znit jako obehrana pisnicka, ale dnes kolem 17:30 opet nehoda, tentokrat tri auta v prostrednim pruhu cca 100 m pred zuzenim...zajimave bylo jak se tam hned hnali "hledaci nehod" z pseudo asistencnich sluzeb...tedy ctyri nehody behem prvnich tri dnu na stejnem miste (a to jen o kterych jsem osobne slysel nebo je videl) - to bude asi rekord jakekoliv nove stavby
ten usek je:
a) zacarovany
b) pred geopatogenni zonu ci geologicky zlom, ktery uspava ridice
c) spatne udelany
d) neprujezdny nezpusobilym ceskym ridicem
zvolte si podle preferenci
ten usek je:
a) zacarovany
b) pred geopatogenni zonu ci geologicky zlom, ktery uspava ridice
c) spatne udelany
d) neprujezdny nezpusobilym ceskym ridicem
zvolte si podle preferenci