Jak jezdíme
Re: Jak jezdíme
porad nam to nejde.
jedu po dalnici asi 120 v levym a nechavam dokoncit predjizdeci manevr auto prede mnou s bezpecnym neagresivnim odstupem cca 50-80m. po chvili se za mnou nalepi manik, co si asi mysli, ze zbytecne blokuju levy. auto predemnou predjizdi pomalu, jsem v klidu, manik za mnou cca 5m ve 120. pak jede umyslne chvili vedle mne v pravym, takze evidentne vidi, ze cekam na toho prede mnou. pak mijime dalsi pomale auto v pravo, manik zajizdi za mne do leva a blika a gestikuje. auto prede mnou predjizdi vice aut, proste normalni dalnice s dopoledni vyssi intenzitou. prvni auto dokoncuje manevr, predjedu ho a jedu doprava. manik konecne jede dopredu.
byl jsem nedavno v nemecku, tohle se mi tam nestalo. rozestupy v levym min 30m, spis vice.
jedu po dalnici asi 120 v levym a nechavam dokoncit predjizdeci manevr auto prede mnou s bezpecnym neagresivnim odstupem cca 50-80m. po chvili se za mnou nalepi manik, co si asi mysli, ze zbytecne blokuju levy. auto predemnou predjizdi pomalu, jsem v klidu, manik za mnou cca 5m ve 120. pak jede umyslne chvili vedle mne v pravym, takze evidentne vidi, ze cekam na toho prede mnou. pak mijime dalsi pomale auto v pravo, manik zajizdi za mne do leva a blika a gestikuje. auto prede mnou predjizdi vice aut, proste normalni dalnice s dopoledni vyssi intenzitou. prvni auto dokoncuje manevr, predjedu ho a jedu doprava. manik konecne jede dopredu.
byl jsem nedavno v nemecku, tohle se mi tam nestalo. rozestupy v levym min 30m, spis vice.
Dobře mu tak tomu vybrzďovači z VW, nemá dělat věci, co nepatří na silnice.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Asi se mu moc chtělo a potřeboval na tu pumpu opravdu rychle 
Ten nevypadal, že chce na pumpu...
Další zajímavý případ, který tentokrát spravedlnosti neušel http://zpravy.idnes.cz/ujizdejici-slove ... zpravy_sot
No dá se říct že ušel. Auto mu vrátili, stálo ho to 10 tisíc, nějaké ty body možná, ale slovákovi je to jedno.
Toto udělat Čech v Rakousku,nebo Německu,tak se vrátí možná za měsíc a bez auta!mbmat píše:No dá se říct že ušel. Auto mu vrátili, stálo ho to 10 tisíc, nějaké ty body možná, ale slovákovi je to jedno.
http://youtu.be/T1cgKb3JW0E
Něco z provozu. Byl jsem poslední a za mnou se pouštěl protější směr tak jsem jel rychleji ať nemusí čekat...
Něco z provozu. Byl jsem poslední a za mnou se pouštěl protější směr tak jsem jel rychleji ať nemusí čekat...
No důležitý je si nějak ospravedlnit proč jet rychleji tam kde zaručeně bylo nějkaké to omezení rychlosti. Třeba tam bylo jenom z nějakýho banálního důvodu, třeba že se pohybujou na silnici nějaký dělníci kteří kupodivu neotáčejí hlavu v intervalu 3 sekundy.Warcz píše:http://youtu.be/T1cgKb3JW0E
Male prekvapko na I/14 v Liberci ...
myslim, ze tohle sem take patri.
http://www.novinky.cz/krimi/251152-zach ... radce.html
onehda plakal ten ridic stary avie bez brzd, co nedobrzdil na prechodu a porazil deti.
v podstate jde porad o ten samy cesky (potazmo vychodoevropsky) neduh - podceneni rizika, resp. spatne vyhodnoceni pomeru rizik. tohle se ale projevuje i v ostatnich projevech chovani ve vychodni evrope.
a pak ty vynici placou... v tomto pripade jsou prarodice zrali na blazinec a rodice na obeseni. a placici manik dostane podminku a do roka opet ridi.
http://www.novinky.cz/krimi/251152-zach ... radce.html
onehda plakal ten ridic stary avie bez brzd, co nedobrzdil na prechodu a porazil deti.
v podstate jde porad o ten samy cesky (potazmo vychodoevropsky) neduh - podceneni rizika, resp. spatne vyhodnoceni pomeru rizik. tohle se ale projevuje i v ostatnich projevech chovani ve vychodni evrope.
a pak ty vynici placou... v tomto pripade jsou prarodice zrali na blazinec a rodice na obeseni. a placici manik dostane podminku a do roka opet ridi.
vaclav píše:a pak ty vynici placou...
Podle mne je mimojiné problém v tom, že doktoři si nechtějí udělat mezi pacienty zlou krev a tak umožňují řízení i lidem, kteří pro to nemají zdravotní dispozice.vaclav píše:v podstate jde porad o ten samy cesky (potazmo vychodoevropsky) neduh - podceneni rizika, resp. spatne vyhodnoceni pomeru rizik. tohle se ale projevuje i v ostatnich projevech chovani ve vychodni evrope.
Dopravní značení nesmí být vnímáno pouze jako svévole státních orgánů a místo pro možný postih řidičů, což v daném případě (omezení rychlosti z důvodu snížení hluku v místech, kde není zástavba) nelze jinak vyhodnotit. - ODA KŘ Hl.m.Prahy PČR
V první řadě je každý jednotlivec zodpovědný za své jednání. A pokud vím, že nejsem schopný řídit, tak nebudu jezdit dál, až dokud mi to doktor nezakáže. Ano, měl by fungovat lepší systém, co se týče možností a povinností lékaře zakázat řízení, ale to není podstata problému. V tomhle souhlasím s václavem.
Dneska jsem potkal jednoho exemplárního debila .. na D1 u benzinky v ďolíku před Psářema se mu nechtělo čekat, až najede ten před nim, tak to vzal rovnou do levýho pruhu. Devadesátkou .. s nějakou hnusnou hranatou kraxnou, asi spolejhal na to, že má tlustší traverzu. Jinak stav na třípruhu setrvalej, "pruh pro kamiony" prázdnej, všichni letci ve stovce se tlačej ve střednim. To je pak zbytečný to vůbec rozšiřovat 
Lehci "vychovne" vybrzdeni ...
nedá se nějak zvětšit SPZ? pan školitel by se měl podívat na policii...balance píše:Lehci "vychovne" vybrzdeni ...![]()
mě tam víc zaujal ten mlhovkář
ale jasně jsem viděl, jak se tam zvedl kus igeliu nebo čeho z vozovky, takže brzdil kvůli tomu
ale jasně jsem viděl, jak se tam zvedl kus igeliu nebo čeho z vozovky, takže brzdil kvůli tomu
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
[quote="balance"]Lehci "vychovne" vybrzdeni ...
achjo, kdy se tohodle repackyho chovani zbavime?
Ale no tak, zadne repacke chovani, jen proste nestastna chybicka, kdy se ridic nezvladl spravne zaradit do praveho pruhu. Tentokrat to ani neskoncilo s autem v kotrmelcich mimo dalnici, tak prece nebudeme ridice hned odsuzovat, ne?vaclav píše:balance píše:Lehci "vychovne" vybrzdeni ...![]()
Jo, debilů je furt dost. Třeba to pochopěj až je někdo nabere, že je zbytečný to uměle přivolávat.
Klidně bych mu provedl tuning zadních dveří, on by si to přiště rozmyslel.
Jinak těch mlhovkářů je spousta, to je fakt na ty kladiva
Jinak těch mlhovkářů je spousta, to je fakt na ty kladiva
mlhovky - Prazska magistrala vcera v 1700
v 1715 svitila jen 2 auta zadni mlhovky, Samozrejme mlha nebyla, jen poradna tma, tak proc si nerozsvitit, cizci
Určité ovoce už to přineslo. Pan Trpišovský skončil s nabořeným autem a s firmou v bankrotu a milionovejma dluhama. Nakonec toto řešení je efektivnější, než kdyby dostal zákaz řízení či šel sedět.jonáš píše:Jo, debilů je furt dost. Třeba to pochopěj až je někdo nabere, že je zbytečný to uměle přivolávat.
Heh, jeden s tuningem ode mě už tak skončilLenny píše:Klidně bych mu provedl tuning zadních dveří, on by si to přiště rozmyslel.