Hádej kde ...
Re: Hádej kde ...
No a nebo to muze byt vjezd do spanelskeho uzemi..Ceuta??
Tak napovim. Je to na výjezdu z francouzského území
Tak potom je to na ostrove St. Martin, pri vjezdu do nizozemske casti. Nikde jinde se z francouzskeho uzemi (mimo kontinentalni Evropy) po silnici vyjet neda. I kdyz na St. Martin je tech prechodu nekolik, tak mi neni jasne, jak to, ze ta cedule je jen jedna.
To nebude ono - podivej do Google Maps, v Ceute a Melille je na hranicnich prechodech vyprahlo, zadna takova zelen.siesa píše:No a nebo to muze byt vjezd do spanelskeho uzemi..Ceuta??
Ty stromy vypadají nějak moc evropsky. Že by to bylo na hranici s Monakem?
Ještě mě napadl hraniční přechod Švýcarsko x Francie
EDIT: a poslední typ: výjezd z nějakého evropského přístavu, kam jezdí trajekty z mimoevropských zemí.
EDIT: a poslední typ: výjezd z nějakého evropského přístavu, kam jezdí trajekty z mimoevropských zemí.
Naposledy upravil(a) mbmat dne 17.12.2011 10:46:44, celkem upraveno 1 x.
Tak už vás nebudu napínat. Je to tady na dálnici A31 těsně před hranicí s Lucemburskem
a proč je tam ta značka když Francie i Lucemburskou jsou v EU ?
Trvalo mi pěkně dlouho, než mi došlo, co mi na té značce nesedí, čím je jiná. Všude na hranicích tam mají jméno státu, jen tady je EUROPE. Není to spíš nějaký místní vtípek?
Nevim jestli to je nějakej vtípek, ale ta značka tam je minimalně 4 roky
I405 v Los Angeles prohnaná Photoshopem. Ve skutečnosti spíš nějak takhle:

Naposledy upravil(a) Bobek dne 19.12.2011 11:48:46, celkem upraveno 1 x.
Království a půl princezny za 511.
To množství aut je nesmysl, prokazatelně fotomontáž - všimněte si některých nakopírovaných aut. Jinak ta dálnice je v Los Angeles.
Bude to asi v těchto místech, kousek na sever od MÚK se Sunset Blvd. (to je tady). Podle té fotomontáže bych to nepoznal (a asi ani podle Bobkovy fotky) a to jsem na tu I-405 kdysi i jel (ze Sunset Blvd. na I-405, ovšem směrem na jih). Provoz byl asi jako na fotce z Googlovy mapy, tedy žádná tragédie, nicméně na nájezdu byl v provozu dávkovací semafor, takže se asi dost často opravdu ucpává.
Aha, to jsem se zas nechal napálit
. Teď koukám že horním okraji fotky to nějak nesedí.
Tak už tu dlouho nic nebylo, schválně ... kdepak to je?
- Přílohy
-
- DSC_5949.jpg (75.96 KiB) Zobrazeno 7863 x
Silnice I/6, Pomezí nad Ohří.
No jo, je to tak... to bylo jednoduchý 
A teď dvě fotky jednoho místa ... je to silnice I. třídy ...
A teď dvě fotky jednoho místa ... je to silnice I. třídy ...
- Přílohy
-
- DSC_1696.jpg (60.5 KiB) Zobrazeno 7858 x
-
- DSC_1695.jpg (75.04 KiB) Zobrazeno 7858 x
pp21: Mně to zas tak jednoduchý nepřišlo, hledal jsem to asi 5 minut. Ale jinak moc pěkné hádanky. 
Hledal jsem, vypada to jako jih Cech, ale I3/4/20 bezvysledne.
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem to tipoval jih Čech, které jsem komplet projel a prd 
Projel jsem skoro celou republiku a nebyl jsem úspěšný, přitom je mi to hodně povědomé.
Projel jsem skoro celou republiku a nebyl jsem úspěšný, přitom je mi to hodně povědomé.
R48 -> D48 se podařilo!
Odbočka z I/35 u Vysokého Mýta na Chrudim I/17
Výborně
Je to tam.
Ještě bych tady dodatečně vysekl pochvalu Petrovi za to jak pěkný letecký fotky fotí
Tak doufám že se podělí o víc 
Ještě bych tady dodatečně vysekl pochvalu Petrovi za to jak pěkný letecký fotky fotí
Ano, je to přesně tak, je to I/17 u Zámrsku. Zajímavé na tom kopečku je to, že pod ním povede R35 ... tunelem ... tuším že kousíček vlevo od toho el. vedení.Pjoter píše:Odbočka z I/35 u Vysokého Mýta na Chrudim I/17
Kdepak se nachází tento pěkný pravidelný kruhový objezd? Nejhezčí kruháč, který jsem zatím viděl.