[D1] 4705 Bělotín – Hladké Životice
Re: 4705 Bělotín - Hladké Životice
Můžeme být rádi aspoň za ten půl profil. V celém to otevřít se nestihne ani kdyby byly peníze.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Poloviční profil je pořád lepší než nic... Nevíte ještě jak je to s obchvatem Hladkých Životic a Fulneka? Podle mě je to také docela zásadní stavba a doufám že ji v listopadu také otevřou. Pochybuji, že by celý ten tranzit z dálnice např. na Opavu vedli přes Hladké Životice a Fulnek to doufám, že nenastane...
-
rumpeak
- Bydliště: Ostrava (předtím Bruntál a předtím Havířov) - když se stěhuji, tak jedině někam, kudy vede I/11 :)
Taky doufám, že tahle stavba bude v listopadu hotova. Pro mě osobně má mnohem větší význam, než celá D47. A už se taky moc těším na obchvaty Vrchů, Kunína, Šenova u NJ, Bludovic.miklo píše:Poloviční profil je pořád lepší než nic... Nevíte ještě jak je to s obchvatem Hladkých Životic a Fulneka? Podle mě je to také docela zásadní stavba a doufám že ji v listopadu také otevřou. Pochybuji, že by celý ten tranzit z dálnice např. na Opavu vedli přes Hladké Životice a Fulnek to doufám, že nenastane...
Osobně se domnívám, že raději celý profil za půl roku, než půl profilu hned a pak dva roky nic, ale je to o prioritách...
Čím jezdím: VW Passat 2,0 BiTDI, Honda CBF 1000F
Já věřím, že varianta "a pak dva roky nic" nenastane a ta druhá půlka se zprovozní na jaře příštího roku
Na jaře je moc brzy, spíše bych to viděl na podzim 2010.
Včera jsem projížděl z Opavy do Brna přes Bělotín a nafotil pár fotek křížení D47 s I/47 u Bělotína, viz galerie Vaše foto. Když jsem tudy projížděl posledně, byla tam jen (laicky řečeno "na pohled") hlína, takže mě aktuální stav příjemně překvapil.
Byly vyčleněny další finanční prostředky jak na 4705, tak i na 4706 a 4709.2, takže výstavba by měla plnule pokračovat dálLenny píše:Na jaře je moc brzy, spíše bych to viděl na podzim 2010.
Tak to je fajn
Už se nemůžu dočkat až se svezu
Snad příští i tu druhou půlku stihnou dodělat co nejdříve
i na Bohumin? podle nedavne reportaze dosahuji dluzne fakury rsd vuci dodavatelum temer pul mld kc .. :] usmevne
Ještě úsměvnější, že o tom ty stavební firmy nechtějí ani mluvit v obavě o další zakázky 
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
Na Bogumin jen o 50 milionů víc. Ale na 4705-6 to je několik stovek milionů.Veronss píše:i na Bohumin? podle nedavne reportaze dosahuji dluzne fakury rsd vuci dodavatelum temer pul mld kc .. :] usmevne
no hlavni je, at uz se to konecne dostavi a penize se mohou zacit pumpovat do potrebnejsich staveb... jako R1 nebo R52
Taky bych byl rád aby už byla postavená celá D1 a R1, D8. Jak kvůli důležitosti, tak i kvůli ceně.
Jezdím na plný plyn... brzdy jsem už odmontoval
Centrum dopravních informačních systémů
Centrum dopravních informačních systémů
Takže to dle ŘSD vypadá takto
Na základě kontroly ministra dopravy bylo rozhodnuto o uvedení do obousměrného provozu po díle zhotovitele pouze po pravé polovině dálnice s tím, že levá polovina by měla být uvedena do provozu v 08/10.
Bohužel nikde ani slovo o organizaci dopravy v jedno pásu. Myslím, že nejlepší by bylo 2+1 na střídačku.
Na základě kontroly ministra dopravy bylo rozhodnuto o uvedení do obousměrného provozu po díle zhotovitele pouze po pravé polovině dálnice s tím, že levá polovina by měla být uvedena do provozu v 08/10.
Bohužel nikde ani slovo o organizaci dopravy v jedno pásu. Myslím, že nejlepší by bylo 2+1 na střídačku.
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Tak kategorie umožňuje 2+2, ale 2+1 je blbost, bylo by to zbytečně zmatečné, to už radši 1+1.
R48 -> D48 se podařilo!
Naše poslední informace byla 2+2, doufejme že to tak zůstane...
V zapadních zemích je běžné 2+2 s tim že ale maji prostřed betonove svodidla... Mě by nevadilo ani 2+1 pořad lepší než 1+1 a táhnout se za kamiony... Uvidíme, už jenom 40 dni jestli počítám dobře
)
No s nástupem tohodle počasí už před půlkou října mám o zprovoznění vobavy....aby to nepadlo až na jaro 2010 
Počasí se má příští týden zlepšit a údajně se má oteplit až na 15°C. A když to neotevřou tak, se taky nic hrozného nestane, aspoň to bude najednou a v lepší kvalitě.
Nene stane. Konečně nebudu jezdit Opava - Bruntal - Rymařov ale Olomouc - Šumperk. A při těch zimách ktere na I/11 jsou se fakt těším jak babka na důchod...
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Já už tu dálnici taky potřebuji, ono jezdit v noci přes Potštát není nic moc 
R48 -> D48 se podařilo!
-
marecek.ch
Dneska jsem jel okolo stavby a pracovalo se tam normálně, myslím, že to stihnou otevřít a s počasím nemusí být vůbec žádný problém. Tady v té lokalitě žádný sníh nebyl, i když z D1 bylo vidět na kopečky okolo, které byly bíléLenny píše:Počasí se má příští týden zlepšit a údajně se má oteplit až na 15°C. A když to neotevřou tak, se taky nic hrozného nestane, aspoň to bude najednou a v lepší kvalitě.
Milí přátelé, dnes jsem prohlédl jedno z nejproblémovějších míst stavby 4705 -most před údolí potoka Luha, a mám pro vás jen dobré zprávy. Vše se radikálně proměnilo a vypadá opravdu na zprovoznění i zde v polovičním profilu v termínu. Přikládám fotky, které vám snad udělají jen radost.
- Přílohy
-
- 30102009(017).jpg (111.81 KiB) Zobrazeno 9152 x
-
- 30102009(009).jpg (103.34 KiB) Zobrazeno 9159 x
-
- 30102009(003).jpg (82.18 KiB) Zobrazeno 9162 x
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
No toto slyším(čtu) jedině rád, a jak se dívám na druhou polovinu tak to vypadá tak na květen-červen příštího roku. 
R48 -> D48 se podařilo!