MÚK Rybníčky (zkapacitnění Štěrboholské radiály)
Re: MÚK Rybníčky (zkapacitnění Štěrboholské radiály)
A omezení na 60km/h směr P-9 je zpět. Sice jen "zapíchnuté" do svodidel, ale je tam po obou stranách. Tuší někdo důvod?
Darek k vanocum?
: o )
: o )
Důvod ? - Nenávist k lidstvu. Zneužívání v dětství. Porucha osobnosti. - těch důvodů může být celá řada. Ovšem žádný z nich není založen na racionálním podkladě.MPMP píše:A omezení na 60km/h směr P-9 je zpět. Sice jen "zapíchnuté" do svodidel, ale je tam po obou stranách. Tuší někdo důvod?
Změna je život: včera večer se nám šedesátka o něco posunula a zmodrala. Místo omezení je tam od včerejška jen doporučení. Hezky napevno a po obou stranách. 
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
V návaznosti na události posledních dní mě k tomu napadá pouze klasický výrok o tom, že pravda a láska vítězí nad lží a nenávistí, jen to chce svůj čas 
mapman píše:V návaznosti na události posledních dní mě k tomu napadá pouze klasický výrok o tom, že pravda a láska vítězí nad lží a nenávistí, jen to chce svůj čas
Sakra to jsou změny ... ještě mám v mobilu foto z neděle ... přenosná 60 na obou stranách a hned za tím pevná modrá 60 ve čtverečku, ale jen na pravé straně. Koukám že se situace mění každým dnemMPMP píše:Změna je život: včera večer se nám šedesátka o něco posunula a zmodrala. Místo omezení je tam od včerejška jen doporučení. Hezky napevno a po obou stranách.
Takže důvodem přenosné "tvrdé" 60 byla asi montáž pevné "měkké" 60 i na druhou stranu komunikace. Tak ještě to dotáhnout v protisměru a hned se bude jezdit veseleji.
EDIT: Nějak jsem se v tom zamotal, ale už je to opraveno.
EDIT: Nějak jsem se v tom zamotal, ale už je to opraveno.
Takže zase aspoň malý krůček k lepšímu...

a kdo to ještě neviděl...
v protisměru něco kutil Proznak - provoz jedním pruhem - kolona od Průmyslové
nevím, jestli jen údržba značení, nebo nějaké "vylepšení"
původně jsem se chtěl otočit, ale vzhledem k délce kolony...
nevím, jestli jen údržba značení, nebo nějaké "vylepšení"
původně jsem se chtěl otočit, ale vzhledem k délce kolony...
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Teda, značku doporučené rychlostí s reflexním zvýrazněním, jsem ještě neviděl.
R48 -> D48 se podařilo!
Ale ano, proč ne? Viděl bych ji raději častěji, než nesmyslné 30ky, 50ky, 80ky apod.
Obecne vzato me tam jeste chybi informace, proc je tam ta rychlost doporucena. Abych vedel, na co si teda mam tak moc davat pozor (tj. Treba v kombinaci se znackou pozor zatacka, pozor kolony, zmena poctu jizdnich pruhu - tj dat to na jeden sloup, hrboly). Takhle je to takove neuplne, jako davej pozor ted se muze neco stat... A pritom je vzdy prece nejaka pricina, kvuli ktere se ta znacka umistuje. Kdyz uz mame i pod padesatkou to "omezeni hluku"...
Výborně, díky - tohle hrozně rád slyším/čtu i odjinud. Tady by se typicky měla objevit A2b (pozor dvojitá zatáčka, první vlevo).ElWapp píše:Obecne vzato me tam jeste chybi informace, proc je tam ta rychlost doporucena. Abych vedel, na co si teda mam tak moc davat pozor (tj. Treba v kombinaci se znackou pozor zatacka, pozor kolony, zmena poctu jizdnich pruhu - tj dat to na jeden sloup, hrboly). Takhle je to takove neuplne, jako davej pozor ted se muze neco stat... A pritom je vzdy prece nejaka pricina, kvuli ktere se ta znacka umistuje. Kdyz uz mame i pod padesatkou to "omezeni hluku"...
Chtělo by to nějakou značku "dvojitá zatáčka", ovšem s větším důrazem na tu druhou (doprava). Jinak už jsem si na tuhle ostřejší zatáčku docela zvykl a při posledním průjezdu v sobotu večer jsem už ani nevypínal tempomat z tachometrické 100, ovšem trochu jsem si pomohl změkčením zatáčky přesahem do vnitřního (pravého) pruhu, bylo mokro a nechtěl jsem to moc lámat (za sucha by to šlo bez problémů touhle rychlostí projet i v rámci jednoho pruhu).ElWapp píše:Obecne vzato me tam jeste chybi informace, proc je tam ta rychlost doporucena. Abych vedel, na co si teda mam tak moc davat pozor (tj. Treba v kombinaci se znackou pozor zatacka, pozor kolony, zmena poctu jizdnich pruhu - tj dat to na jeden sloup, hrboly). Takhle je to takove neuplne, jako davej pozor ted se muze neco stat... A pritom je vzdy prece nejaka pricina, kvuli ktere se ta znacka umistuje. Kdyz uz mame i pod padesatkou to "omezeni hluku"...
Máte někdo nějaké informace, zda se v letošní stavební sezoně bude na MÚK Rybníčky něco dít ?
Sluníčko svítí a stavbaři žádní.
Sluníčko svítí a stavbaři žádní.
nemám informace, že by se nic dít nemělo 
v plánu byla oprava povrchu a mostů shora na staré "bobové dráze" - reko PHS je mimo mosty dokončena
v plánu byla oprava povrchu a mostů shora na staré "bobové dráze" - reko PHS je mimo mosty dokončena
Neví někdo, kdy a zda vůbec proběhne rekonstrukce bobové dráhy (směr centrum). Původně se zde psalo, že letos.
asi na to zapoměli

Domnívám se, že vyhrazené finanční prostředky byly použity na rekonstrukci ložisek lanového mostu, takže už nebude za co rekonstruovat. Nebo někdo ví něco konkrétnějšího?
Pro informaci přikládám odpověď z TSK na můj dotaz ohledně rekonstrukce bobové dráhy směr centrum a odstranění každodenního špuntu :
Vážený pane,
opravu Vámi uvedeného úseku předpokládáme v příštím roce. Bude však záležet na přidělení finančních prostředků ze SFDI a od hlavního města Prahy.
hezký den
Bc. Tomáš Mrázek
Vážený pane,
opravu Vámi uvedeného úseku předpokládáme v příštím roce. Bude však záležet na přidělení finančních prostředků ze SFDI a od hlavního města Prahy.
hezký den
Bc. Tomáš Mrázek
No jestli vono nejni pro všechny lepší ten špunt ve směru do města držet víc na periferii, než aby se přesunul samovolně pod Spořilov.