Ani to nejsou hodiny na setiny. Je to normální video timekód, vteřina má 25 snímků.mbmat píše:3) policie nemá hodiny s přesností na setiny...
Pro zasmání
Re: Pro zasmání
Ten konec je z I/23 směr Kývalka.Drak píše:Policejní honička cyklisty na dálnici
http://www.youtube.com/watch?v=7ucsY79-ZwA
trošku recese
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Blbci to třeba rozeberou jako fake, ale normálního diváka to docela pobaví. Dobrá práce 
Když vím, že se jedná o podvrh, tak nemám důvod se zasmát.
Já jsem se zasmál i když jsem poznal, že je to fake.
mbmat: a do kina chodíte, na TV hledíte? Tam přece dávaj z hlediska fakticity z 99% podvrhy.
Kdyby to byla realita, s tim cyklistou, tak bych se asi naopak nesmál vůbec
Do kina chodím (dobře, nebyl sem asi půl roku), na TV koukám (výhradně na ČT24).jonáš píše:mbmat: a do kina chodíte, na TV hledíte? Tam přece dávaj z hlediska fakticity z 99% podvrhy.
Mě nejde o to že je to fake, mě vadí obecně že jsou někteří tak hloupí a vubec tomu uvěří (viz facebook, kdo máte).
Můj příspěvek nebyl myšlen proti Vám nebo někomu tady na fóru, prostě mě to jen štve, když dělají z lidí blbce.
Lidí z blbce dělají skoro v každém americkém filmy, viz nekonečné zásobníky, hlavní hrdina trefí vždy aniž by pořádně mířil atd.
Ty hlášky tam byly dobré:
P1: ty vole jede devadesátšet, vod vosumdesati může.
P2: ale cyklista nemuůže vole
P1: K---- slez z toho kola
:D:D:D
Ty hlášky tam byly dobré:
P1: ty vole jede devadesátšet, vod vosumdesati může.
P2: ale cyklista nemuůže vole
P1: K---- slez z toho kola
D47 už máme, teď ještě D48
A to, ze jede 90 kmph vam divny neprislo?mbmat píše:Fake...
1) Policie nemá takto nekvalitní kamery.
2) Je viditelné, že tam šumy a ruchy byly přidány v počítači.
3) policie nemá hodiny s přesností na setiny...
...
Nevím, proč se s tím dělali, když je to trapné. uvěří tomu akorát blbci...
Uveri tomu sice jen blbci, ale udelany je to pekne.
tuhle jsem jel po staré I/11 a za Chlumcem jel cyklista, tak sem se začal připravovat na vyhýbací manévr - proti kamiony, trochu vítr
no a v 70kmh mi tak nějak pořád ujížděl
když jsem ho tedy předjel, měl samo elektrokolo
takže proč by někdo nemohl jet 90, tu chvíli, než mu dojdou baterky
no a v 70kmh mi tak nějak pořád ujížděl
když jsem ho tedy předjel, měl samo elektrokolo
takže proč by někdo nemohl jet 90, tu chvíli, než mu dojdou baterky
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Jo, to jsou ale pirátský doma dělaný stroje nebo aspoň nějaký ilegální tuningy, schválený nejedou (nesměj) přes pětadvacet.
Ovšem ten borec v tom videu nevypadal, že by měl ve výpletu nějaký bago.
V případě, že rychlost nebo výkon elektrokola přesahuje limity stanovené normou EPAC, nejedná se dále o elektrokolo, ale o malý skútr, na nějž se vztahují omezení daná vyhláškou Ministerstva dopravy (tedy povinnost provedení typových zkoušek, registrační značka, pojištění, helma a provoz pouze na komunikacích určených).
Ovšem ten borec v tom videu nevypadal, že by měl ve výpletu nějaký bago.
V případě, že rychlost nebo výkon elektrokola přesahuje limity stanovené normou EPAC, nejedná se dále o elektrokolo, ale o malý skútr, na nějž se vztahují omezení daná vyhláškou Ministerstva dopravy (tedy povinnost provedení typových zkoušek, registrační značka, pojištění, helma a provoz pouze na komunikacích určených).
spíš než tuningem bych to nazval "domácí" stavbou, celkem nedávno jsem se o to zajímal, jedna naše známá rozváží letáky a jako starší paní už ji to v kopcích moc nejede, takže firma postaví i kolo s 1kW a už to nevyjde tak draho
Ty stromy pod mostem, to je opravdu síla a spíš k pláči ...
... dobře jsem se ale zasmál při tomto komentáři:
... dobře jsem se ale zasmál při tomto komentáři:
g.spinoza; SSC píše:Apparently only one man at a time works at the internal "circonvallazione" in Rome:
tak to je v pohode (krome prudkeho zabrzdeni), horsi jsou ty vlaky v asii (hledej google napr overcrowded train in india)
Tak kdo ze zdejších světa znalých jezců má zkušenosti z Číny?
http://cestovani.tiscali.cz/zadatele-o- ... uta-130322
http://cestovani.tiscali.cz/zadatele-o- ... uta-130322
Aktivně bohudík ne, jen z pohledu ze sedadla pazažéra a městskýho chodce. Ale i tak to někdy stojí za to 
Že "při řízení na čínských silnicích musí být člověk připravený skutečně na všechno" bych podepsal i tak.
http://www.youtube.com/watch?v=qvdEFvdW ... e=youtu.be
To je v provincii nedělní slabej provoz. Všední den dopoledne to tam vypadá takhle.
Že "při řízení na čínských silnicích musí být člověk připravený skutečně na všechno" bych podepsal i tak.
http://www.youtube.com/watch?v=qvdEFvdW ... e=youtu.be
To je v provincii nedělní slabej provoz. Všední den dopoledne to tam vypadá takhle.
Kde to je?
Viz diskuze na ropidím facebooku: http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 380&type=1 
Podobný zákaz je i z Horní Lomné na Přelač. Prostě "Nevjížděj, když je nahoře bus, nevyhneš se!"
mimo jiné v podhoří, rsp. zámky, ulice bohnickámbmat píše:Kde to je?
Další perlička z dopravního značení, občas se "zadaří" i v tak pečlivých zemích jako je třeba v tomto případě Švédsko:

Taky bych měl jednu pěknou značku z Chebu
- Přílohy
-
- DSC00876.JPG (228.27 KiB) Zobrazeno 6376 x