I/37 Hradec Králové – Pardubice

[1. úsek] Trutnov (I/14, I/16) – Jaroměř (I/33)
[2. úsek] Hradec Králové (I/31) – Opatovice (D35) – Pardubice (I/36) – Chrudim (I/17) – Ždírec nad Doubravou (I/34) – Žďár nad Sázavou (I/19) – Velká Bíteš (D1)
Odpovědět
Avantime
Autor
Kontaktovat uživatele:

Re: I/37 Hradec Králové – Pardubice

Příspěvek od Avantime »

Diskuse ke zpoplatnění přesunuta do vlákna Dálniční poplatky.
Marooned17

Příspěvek od Marooned17 »

Již zprovozněný úsek mezi Pardubicemi a Opatovicemi je ohromné zlepšení. Akorát je škoda, že se nevyměnila obrusná vrstva vozovky v té původní polovině, je to tam místy téměř nepřemalované, pruhy ještě nejsou ve stejné poloze, jako v nové polovině a v místě, kde se má přestavět ta MÚK je to tedy hodně provizorně vyřešené, ale alespoň už chápu, proč se to musí přestavět. Jinak povrch na nové polovině mě přijde docela dobrý.
dvs

Příspěvek od dvs »

Marooned17 píše:Akorát je škoda, že se nevyměnila obrusná vrstva vozovky v té původní polovině
K výměne dojde. Podle letáku a informací v tisku by po dokončení napojení směru Pardubice->HK v MÚK Ohrazenice (cca 100m úsek, kde se nyní staví) by mělo dojít k převedení dopravy na tuto polovinu a výměnu obrusné vrstvy mezi Stéblovou a Ohrazenicemi včetně VDZ. Termín toho všeho je červen 2012 a není proč by se to nestihlo.
dvs

Příspěvek od dvs »

Dnes rozebírali s jeřáby betonové svodidlo na přejezdu SDP u MUK Stéblová. Připravuje se tedy převedení provozu. Jenom my není jasné proč to dělali až na přejezdu jižně od MUK Stéblová , když musí doufám dodělat i připojováky na Stéblovou. Necháme se překvapit.
hovi

Příspěvek od hovi »

dvs píše:Dnes rozebírali s jeřáby betonové svodidlo na přejezdu SDP u MUK Stéblová. Připravuje se tedy převedení provozu. Jenom my není jasné proč to dělali až na přejezdu jižně od MUK Stéblová , když musí doufám dodělat i připojováky na Stéblovou. Necháme se překvapit.
MÚK Stéblová je samostatná akce...
http://www.rsd.cz/rsd/rsdcat.nsf/0/5715 ... eblova.pdf
dvs

Příspěvek od dvs »

hovi píše:
dvs píše:Dnes rozebírali s jeřáby betonové svodidlo na přejezdu SDP u MUK Stéblová. Připravuje se tedy převedení provozu. Jenom my není jasné proč to dělali až na přejezdu jižně od MUK Stéblová , když musí doufám dodělat i připojováky na Stéblovou. Necháme se překvapit.
MÚK Stéblová je samostatná akce...
http://www.rsd.cz/rsd/rsdcat.nsf/0/5715 ... eblova.pdf
Já jsem pochopil, že tato jiná akce spočívá ve výstavbě náhradních sjezdů ve směru na HK, které jsou nyní zaslepeny. Ty já nemyslel.

Já měl na mysli připojovák a odbočovací v opačném směru na Pardubice, tj. zrušení šikany v podobě žlutého vodorovného značení. V tomto se nechám překvapit.
mapman
Autor

Příspěvek od mapman »

MÚK Stéblová se bude letos nebo příští rok kompletně přestavovat (obě strany), takže připojováky se dělat nebudou, větve budou posunuty totiž jinam.
dvs

Příspěvek od dvs »

mapman píše:MÚK Stéblová se bude letos nebo příští rok kompletně přestavovat (obě strany), takže připojováky se dělat nebudou, větve budou posunuty totiž jinam.
Výměna obrusné vrstvy ve směru na Pardubice je ale součástí rozšíření na čtyřpruh.
Nebo tomu mám rozumět tak, že v MUK Stéblová zůstane ten starý asfalt? Ve směru na HK je patrné rozšíření odstavného v místech budoucího sjezdu nyní. Při nejhorším zmizne ve směru na Pce šikana levého pruhu (levý se posune ke SDP) a budou trochu zúženy pruhy na úkor odbočovacího než se vybuduje nový sjezd na Stéblovou..
mapman
Autor

Příspěvek od mapman »

To už je i na mě příliš detailní, zkus ŘSD Správa Pardubice, měli by umět popsat aktuální stav v této věci...
dvs

Příspěvek od dvs »

To nestojí za to. Prostě se nechám překvapit. Za dva měsíce bude jasno.

Každopádně ta MUK Stéblová má od března nový leták a běží VZ a zahájení je červen a ukončení 08/2013, což jsem vůbec nečekal.
hovi

Příspěvek od hovi »

Nevíte někdo z místních, jestli už se po novém úseku jezdí? Dnes aktualizovaný leták má datum zprovoznění 3. úseku u Pradubic 4.5.!

http://www.rsd.cz/rsd/rsdcat.nsf/0/45BC ... zenice.pdf
balance

Příspěvek od balance »

Přílohy
i37.jpg
i37.jpg (46.15 KiB) Zobrazeno 8128 x
Majkii
Administrátor

Příspěvek od Majkii »

Ale na čtyřpruh od nádraží k Opatovicím si stejně nejspíš ještě počkáme, ještě se opravuje druhá půlka...

Aspoň to píšou na dopravniinfo.cz.
I když uzavírka nájezdu na Hradec odtamtud zmizela už 30. dubna, tak nevím, jak moc se tomu dá věřit...
Přílohy
screenshot z mapa.dopravniinfo.cz
screenshot z mapa.dopravniinfo.cz
Schránka01.jpg (27.75 KiB) Zobrazeno 8071 x
wazer.cz
Pište česky, prosím!
kolja

Příspěvek od kolja »

A opět to značení. Když jedete od Hradce nic Vás neupozorní , že u Globusu nevyjedete, to samé u Stéblové. Směrem od nádraží je stále třicítka i když se už dělící pás nepřejíždí. Už jsem tam málem i boural , když jsem u Globusu najížděl směr nádraží napralo to do mě málem auto vracející se od Hradce přes dělící pás a mířící si to hned do pravého pruhu , kde jsem jel já. Možná, že by to tyto auta chtělo upozornit, že v pravém pruhu je provoz.
Apofis74

Příspěvek od Apofis74 »

Žádné nové fotky žádné nové info??
kolja

Příspěvek od kolja »

Ve středu bude slavnostní střihání pásky.
balance

Příspěvek od balance »

Tak prý se jezdí bez omezení ode dneška a slavnostní otevření ve čtvrtek 31.5.2012.
viz http://forum.ceskedalnice.cz/viewtopic.php?f=188&t=3546
adamos

Příspěvek od adamos »

Jak se krásně dokáže pracovat s fakty. Nejdřív dokončení posuneme na další rok, pak termín zkrátíme o 4 dny a výsledkem je:
ŘSD píše:Práce se podařilo dokončit v předstihu, proto k samotnému zprovoznění této důležité komunikace dojde již v pondělí 28. května 2012 odpoledne, tedy čtyři dny před plánovaným datem.
Vždy aktuální mapy na http://www.openstreetmap.org
Našli jste v mapě chybu? Napište mi o ní.
dvs

Příspěvek od dvs »

:jidlo: Hlavně, že už to je. Zdržení nebylo na stavbě, ale pokud se pamatuji tak v tom bylo rušení bilboardů a odvolání při schvalování SP. Tak to zkusím, uvidím co myslí termínem odpoledne?
O dostavbě MUK Stéblová se moc nemluví (teď tam jsou pruhy v žluté barvě a s tím se to asi zprovozní).
O značce autíčka na modrém pozadí také ani slovo :(
dvs

Příspěvek od dvs »

V 15:00 už byl provoz převeden zpět na svoje poloviny. Pouze v MUK Stéblová byl uzavřen levý pruh, protože jeřáb usazoval betonová svodildla. Oceňuji, že se nečekalo na "papaláše".
Mike

Příspěvek od Mike »

adamos píše:Jak se krásně dokáže pracovat s fakty. Nejdřív dokončení posuneme na další rok, pak termín zkrátíme o 4 dny a výsledkem je:
ŘSD píše:Práce se podařilo dokončit v předstihu, proto k samotnému zprovoznění této důležité komunikace dojde již v pondělí 28. května 2012 odpoledne, tedy čtyři dny před plánovaným datem.
neboli ono bolševické
nepište tam, že jsme utrpěli porážku, napište, že vítězství nebylo zvlášť vyrazné
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
kik

Příspěvek od kik »

Konecne se zacalo pracovat na useku od Opatovic k MUK Brezhrad. Pomalu pokracuje vystavba mostu pres Placicky potok ve smeru na Opatovice, jsou polozeny zakladni vrstvy pod pokracovanim naspu od Opatovic a pak v budoucim pravem pruhu ve smeru na HK. Vcera behem dne byl zprovoznen kratky usek pred budovanym mostem pres Placicky potok vcetne prevedeni provozu ve smeru na HK. Co se tam chysta zatim nevim. Pokud se nekde neco nezadrhne tak by se opravdu pristi rok mohlo jezdit po novem ctyrpruhu po celem useku mezi HK a Pardubicemi.
kolja

Příspěvek od kolja »

Na konci protihlukové stěny v Ohrazenicích vyrostli dva dloupky vlevo a v pravo , že by pro značku omezující rychlost na 110 ???
dvs

Příspěvek od dvs »

kolja píše:Na konci protihlukové stěny v Ohrazenicích vyrostli dva dloupky vlevo a v pravo , že by pro značku omezující rychlost na 110 ???
Sloupky vypadaly slibně, ale osadili je cedulí konec zóny stání. :(
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

podvečerní fotoprůjezd HK => Opatovice

http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... 37/120805/
Odpovědět

Zpět na „I/37“