Tak už se na Cihelní a na mostě na ul. Hornopolní zase maká.Honda píše:... Prodloužená Místecká a Rudná jsou na tom o něco lépepedros píše:No nevypadá to moc dobře myslím... v nejhorším aspoň udělat nájezd z Místecké na Českobratrskou... v místě bývalého Kotase
Podle náměstka primátora Aleše Boháče se letos za tyto peníze dokončí napojení Místecké na mosty ulice Českobratrské, ale i na ulici Cihelní a Hornopolní. ...
Ostrava, Prodloužená Místecká
Re: Ostrava, Prodloužená Místecká
- Přílohy
-
- 04042012039.jpg (68.02 KiB) Zobrazeno 10012 x
-
- 04042012038.jpg (143.24 KiB) Zobrazeno 10012 x
maká a je to super, ale to nic nemění na faktu, že nájezd z Místecké na Českobratrskou ze strany od FM nebude, protože se s ním počítá až ve tzv. III. stavbě prodl. Místecké.
Ale jak jsem psal, je to super, že to pokračuje aspoň tam.
Ale jak jsem psal, je to super, že to pokračuje aspoň tam.
Ford S-Max MK 2
VW Golf VII variant
VW Golf VII variant
byl zveřejněn podrobnější plánek krukového objezdu nad I/56 + nová Vítkovícká + nová Ruská
http://www.ostrava.cz/cs/o-meste/aktual ... ch-zdroju/
http://www.ostrava.cz/cs/o-meste/aktual ... -model.pdf
http://www.ostrava.cz/cs/o-meste/aktual ... ch-zdroju/
http://www.ostrava.cz/cs/o-meste/aktual ... -model.pdf
To mě potěšilo, že ten kruháč je nakonec nad I/56 a ne v její úrovni.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Tak ještě, že tak.
Zajímalo by mě, kdo to bude financovat? Protože to bude pěkně mastné.
R48 -> D48 se podařilo!
Zhruba 300 milińů a finacovat bude EU a město Ostrava. Údajně z ušetřených peněz za dobře vysoutěžené zakázky.Martin z Ostravy píše:Tak ještě, že tak.
ja to pochopil tak, že za těch 300 mil. je jen to co je fialovou barvou = prodloužená Ruská + prodloužená Vítkovická + napojení na Místeckou přes ten existující sjezd k dolu Hlubina, KO (a vše co je červenou) je jen záměr do budoucna.
aha, já právě myslel, že za to je všechno, dyd je to dost peněz........ 
Toto napojení řeší hned několik vad na Místecké a okolních komunikací: http://www.mapy.cz/s/3E2z
A. Zruší se napojení autoservisu
B. Úprava múk
C. Nové napojení AAA auto
D. Zřejmě zbytečný most, který nebude využit kvůli úpravě napojení okolních ulic na Místeckou. Bylo by vhodné most zdemolovat.
E. Celá ulice s napojením na Místeckou bude zbytečná. Ulice by mohla být zaslepena a připojena jen ke Kauflandu.
F. Vyřešení úrovňové křížení s tramvajovou tratí.
Bude proveden další kus práce k tomu aby tato silnice byla v budoucnu zařazena jako MR. Ještě nevím jak to bude se zastávkou u vlakového nádraží http://www.mapy.cz/s/3E3l , ale mohli by ji zrušit nebo přesunout jinam.
A. Zruší se napojení autoservisu
B. Úprava múk
C. Nové napojení AAA auto
D. Zřejmě zbytečný most, který nebude využit kvůli úpravě napojení okolních ulic na Místeckou. Bylo by vhodné most zdemolovat.
E. Celá ulice s napojením na Místeckou bude zbytečná. Ulice by mohla být zaslepena a připojena jen ke Kauflandu.
F. Vyřešení úrovňové křížení s tramvajovou tratí.
Bude proveden další kus práce k tomu aby tato silnice byla v budoucnu zařazena jako MR. Ještě nevím jak to bude se zastávkou u vlakového nádraží http://www.mapy.cz/s/3E3l , ale mohli by ji zrušit nebo přesunout jinam.
Jezdím na plný plyn... brzdy jsem už odmontoval
Centrum dopravních informačních systémů
v nějbližšších dnech se položí na své místo konstrukce vozovky na sjezdu z centra k D1
dneska dopoledne už poslední přípravy před položením konstrukce............
- Přílohy
-
- 08052012066.jpg (123.88 KiB) Zobrazeno 9321 x
Jo, jo, na sjezdu práce pěkně pokračují, ještě aby takovým tempem pokračovaly na zbytku stavby, aby už to bylo konečně doděláno celé a plnohodnotně. Nebýt slavného Bártova zásahu už zo mohlo být.
Teď by to ještě chtělo pozitivní zprávu i III. stavbě. Neníte někdo zda je nějaký posun. Stále žádné info .....
Teď by to ještě chtělo pozitivní zprávu i III. stavbě. Neníte někdo zda je nějaký posun. Stále žádné info .....
no nevim jak to bude s tim plnohodnotnym zprovoznenim cele stavby, nekde se psalo, ze to letos nebude, ze se dokonci jen sjezd z Ceskobratrske, sjezd, najezd a napojeni na Hornopolni (u Helera) a napojeni Cihelni, coz je zaklad teto faze, ten zbytek zase muze byt pristi rok...a pak uz ta III.
no nevím, spíš se psalo, že to bude celý. Je to jako dokončení toho přivaděče v Bohumíně. Obojí to bylo Bártou stopnutý, pak zprovozněný provizorně a letos má bejt obojí hotový. I když, pokdy by nastal scénář, kterej zde popisuješ, taky by se nic nestalo, aspoň by bylo se na co těšit i příští rokObčan píše:no nevim jak to bude s tim plnohodnotnym zprovoznenim cele stavby, nekde se psalo, ze to letos nebude, ze se dokonci jen sjezd z Ceskobratrske, sjezd, najezd a napojeni na Hornopolni (u Helera) a napojeni Cihelni, coz je zaklad teto faze, ten zbytek zase muze byt pristi rok...a pak uz ta III.
Dneska jsem byl u Helera tak jsem skuknul co tam maji vsechno udelano a byl jsem docela mile prekvapen, ze na nadjezdu se makalo jak o zivot, maji vsude dodelany obruby a pokladaji podkladni (srovnavaci vrstvu, nevim jestli pisu spravne, silnicari mne omluvi) vrstvu finiserem, snad brzy uz prijdou obalovane vrstvy, poradne se to pohlo...to je radost na to koukat jak to roste
Prodloužená Místecká – foto z výstavby
Nedostatek financí zabrzdil dokončení Prodloužené Místecké, která tak dnes slouží řidičům jen v polovičním profilu – a navíc bez potřebných sjezdů a nájezdů. Karta se ale obrátila a důležitá komunikace má být hotova ještě letos.
„Můžeme dokončit všechny objekty, které byly pozastaveny, a stavbu do konce roku předat řidičům do užívání celou, tedy včetně zbývajícího dvoupruhu a napojení na ulici Českobratrskou, Hornopolní a Cihelní. To vše za předpokladu, že nám bude ke konci roku přát počasí, neboť souhlas s pokračováním stavby jsme obdrželi teprve koncem května,“ řekla Deníku mluvčí ŘSD Nina Ledvinová.
„V současné době se pracuje na mostních objektech, odvodnění, opěrné zdi, schodišti a protihlukových opatřeních. Letos bude dokončeno také veřejné osvětlení, veškerá oplocení, chodníky a okolní zeleň,“ dodala Nina Ledvinová.
http://www.msstavby.cz/prodlouzena-mist ... 1-06-2012/
Nedostatek financí zabrzdil dokončení Prodloužené Místecké, která tak dnes slouží řidičům jen v polovičním profilu – a navíc bez potřebných sjezdů a nájezdů. Karta se ale obrátila a důležitá komunikace má být hotova ještě letos.
„Můžeme dokončit všechny objekty, které byly pozastaveny, a stavbu do konce roku předat řidičům do užívání celou, tedy včetně zbývajícího dvoupruhu a napojení na ulici Českobratrskou, Hornopolní a Cihelní. To vše za předpokladu, že nám bude ke konci roku přát počasí, neboť souhlas s pokračováním stavby jsme obdrželi teprve koncem května,“ řekla Deníku mluvčí ŘSD Nina Ledvinová.
„V současné době se pracuje na mostních objektech, odvodnění, opěrné zdi, schodišti a protihlukových opatřeních. Letos bude dokončeno také veřejné osvětlení, veškerá oplocení, chodníky a okolní zeleň,“ dodala Nina Ledvinová.
http://www.msstavby.cz/prodlouzena-mist ... 1-06-2012/
Bez dokončení třetí etapy to stejně nic neřeší. Akorát se zmenší tranzit na křižovatce Hornopolní X českobratská.
BMW E61 530d
Ex. Ford Mondeo 2.0 TDCI
Život je bahno a jen svině v něm umí chodit.
Ex. Ford Mondeo 2.0 TDCI
Řeší... nejezdí se po stavbě a bude větší tlak na dostavbu 3 stavby.
A navíc se uleví jak píšeš té křižovatce a to bude velká pomoc... Aspoň pro směr D1...
Ford S-Max MK 2
VW Golf VII variant
VW Golf VII variant
Klidně bych uvítal tento poloviční profil ještě třeba 3roky (ten tranzit není zatím tak obrovský) a preferoval bych řešení důležitějších tepen. Prodloužená Rudná, spojení Marianskohorské s prodlouženou rudnou a jiné...
Ale tak aspoň něco.
Ale tak aspoň něco.
BMW E61 530d
Ex. Ford Mondeo 2.0 TDCI
Ex. Ford Mondeo 2.0 TDCI
Jak to myslíš?harmonica píše: spojení Marianskohorské s prodlouženou rudnou a jiné...
Ale tak aspoň něco.
Tranzit tam není obrovský. To ale neznamená, že není důležitou spojnicí s centrem města + výpadovkou na Frýdek - Hlučín (do budoucna). 3 stavbu jedině vyřeší tak, že dotyčným lidem změní adresu a přilehlé domy zbourají.
Místa je tam dost, je je problém v hlukovém zatížení... nevidím důvod, proč tam neudělat protihlukový tunel, jako je např. na D8.
Ford S-Max MK 2
VW Golf VII variant
VW Golf VII variant
No, protihlukový tunel... pokud na magistrále dokázali sundat pomocí nízkohlučné asfaltové směsi hluk o 6 dB, tak bych to zkusil dát do projektu i tady, ono by jim to možná při vhodných podmínkách a v kombinaci s pohltivou stěnou mohlo vyjít, jen je potřeba začít tyhle nízkohlučné povrchy víc prosazovat...