Připomínky k fóru
-
Diaľničiar
- VIP
Re: Připomínky k fóru
Omlouváme se, ale bylo dosaženo maximální velikosti příloh.
a to zrovna, když jsem chtěl přiložit jediný obrázek v nového 3,5 km úseku jedné dálnice v Kanadě ...
a to zrovna, když jsem chtěl přiložit jediný obrázek v nového 3,5 km úseku jedné dálnice v Kanadě ...
Limit jsem navýšil, děkuji za upozornění.Diaľničiar píše:Omlouváme se, ale bylo dosaženo maximální velikosti příloh.
Velmi rad se zde na foru doctu neco noveho, ktera stavba pokrocila, co se kde chysta, proc to a ono nejde tak a jinak. Ale posledni dobou mam pocit, ze si nekteri novi uzivatele pletou ceskedalnice.cz s xchatem, at uz jde o absenci snahy prispevkem neco sdelit nebo o nutnost namlatit za tri slova dvanact smajliku. Pardon, toto je asi taky takovy bezpointovy prispevek, ale potreboval jsem to rici "nahlas"; behem minulych let jsem byl svedkem podobneho "zasmajlikovani" jineho diskuzniho fora a ono forum to moc neuneslo...
Kdyz uz jsem se rozepsal, panove autori a pravidelni prispevatele, patri vam muj velky dik nejen za snadno dostupne zajimave informace, ale hlavne za ochotu se o danych tematech bavit s laiky i se zastanci jinych nazoru. Dekuji!
Kdyz uz jsem se rozepsal, panove autori a pravidelni prispevatele, patri vam muj velky dik nejen za snadno dostupne zajimave informace, ale hlavne za ochotu se o danych tematech bavit s laiky i se zastanci jinych nazoru. Dekuji!
Děkuji, souhlasím s vámi. Budu se snažit tomuto "zasmajlíkování" bránit. Myslím, že se to nelíbí ani ostatním moderátorům, takže se k obraně tohoto fóra snad také připojí.ElWapp píše:Ale posledni dobou mam pocit, ze si nekteri novi uzivatele pletou ceskedalnice.cz s xchatem, at uz jde o absenci snahy prispevkem neco sdelit nebo o nutnost namlatit za tri slova dvanact smajliku. Pardon, toto je asi taky takovy bezpointovy prispevek, ale potreboval jsem to rici "nahlas"; behem minulych let jsem byl svedkem podobneho "zasmajlikovani" jineho diskuzniho fora a ono forum to moc neuneslo...
Jo, třeba takový uživatel kot ... v posledních 25 příspěvcích dohromady 65 smajlíků, z toho 3 příspěvky pouze smajlíci, vykřičníky jsem ani nepočítal kolik jich je a význam/přínos příspěvků radši nekomentovat..
Sorry, ale už mi to nedalo
Sorry, ale už mi to nedalo
Re: Praha všeobecně
Blijící smajlík přidán. Užívejte prosím s rozumem, nebo ho zase odstraním.michal píše:Poprosil bych adminy, aby nám přidali blijícího smajlíka, své uplatnění bezpochyby najde...
Standardně se u těchto fór nastavuje čas v uživatelském profilu. Takže si letní čas stačí zapnout.
Pak se tam objeví "Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]"
to jsem vůbec netušil, že si to můžu nastavit sám. DíkyJirkaS píše:Standardně se u těchto fór nastavuje čas v uživatelském profilu. Takže si letní čas stačí zapnout.
-
Diaľničiar
- VIP
Omlouváme se, ale bylo dosaženo maximální velikosti příloh.

Děkuji za upozornění, kvóta byla navýšena.Diaľničiar píše:Omlouváme se, ale bylo dosaženo maximální velikosti příloh.
Já bych byl pro to, aby se spíš někteří uživatelé zklidnili, co se velikosti jejich obrázků týče. Nechápu, proč tu mají obrázky přes 900px šířky, když jsou lidi, kterým to (zbytečně) roztahuje stránku (prakticky každý s CRT). A jpeg pak má do 500kB...
Neni to moc drsný omezení? Jak najít témata k R7? A číslovka neni znak?
Následující zadaná slova byla při vyhledávání vynechána, protože jsou příliš obecná: r7
Musíte zadat minimálně jedno slovo, které chcete vyhledat. Každé slovo musí obsahovat nejméně 2 a maximálně 14 znaků (kromě *).
Následující zadaná slova byla při vyhledávání vynechána, protože jsou příliš obecná: r7
Musíte zadat minimálně jedno slovo, které chcete vyhledat. Každé slovo musí obsahovat nejméně 2 a maximálně 14 znaků (kromě *).
No, to nevim proč dělá (dva znaky to jsou), ale prakticky stejný efekt splní požadavek "r7*", takže jen přidat hvězdičku před nebo za a mělo by to být OK...
U některých fotogalerií mi nefunguje prezentace v coolirisu. Nenačítají se fotky.
Dělá mi to jen u nové galerii Svinovských mostů http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... /25-9-2012 a taky u nedávné galerie opravy D1 u Velešovic. http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... 5-6-vpravo
Jsem jediný, komu to nefunguje?
Dělá mi to jen u nové galerii Svinovských mostů http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... /25-9-2012 a taky u nedávné galerie opravy D1 u Velešovic. http://gallery.ceskedalnice.cz/index.ph ... 5-6-vpravo
Jsem jediný, komu to nefunguje?
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Bylo by možné instalovat ve fóru plugin pro Tapatalk (stačí i ta ne-push verze)? Jde o snad nejrozšířenější aplikaci pro prohlížení fór na mobilních telefonech. Trefovat se na mobilu na názvy silnic je občas oříšek a to nemluvím o datové náročnosti na mobilním připojení
.
Díky
Díky
Díky za odkaz! Máte pravdu, že na mobilních telefonech naše fórum není zrovna nejpoužitelnější. Pokusím se dnes večer. Držte mi palce. 
Avantime píše:Díky za odkaz! Máte pravdu, že na mobilních telefonech naše fórum není zrovna nejpoužitelnější. Pokusím se dnes večer. Držte mi palce.
mipol, jeni013: Nainstalováno. Mohli byste to prosím vyzkoušet? Děkuji.
Zatím nic, ve vyhledávání v aplikaci fórum k nalezení není. Nebude nutné to fórum na http://www.tapatalk.com zaregistrovat?
Máte pravdu, děkuji. Zaregistrováno.
Super, už jsem se přihlásil a píšu z mobilu. Díky
.
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Ale ta informace o tom z čeho to bylo odesláno, snad není nezbytná?
Nejde její automatické vkládání nějak zrušit?
Nejde její automatické vkládání nějak zrušit?
R48 -> D48 se podařilo!
Podle mě si to jen musí odesílatel smazat ze zprávy, beru to jako automatický podpis
BTW jak to tak sleduju, tak ČT Ostrava si zprávy z tohoto fóra celkem oblíbila