Trojský most
-
Marooned17
Re: Nový Trojský most
jeni013: Doufám, že to za těch 800 mil. navíc stálo. V Karviné mohli mít za naše krásno 2 obchvaty.
To sice mohli, ale musela by si to Karviná zaplatit... toto šlo z pražských peněz, takže Karviná nebyla ochuzena ani o korunu 
Jen jsem rád, když se dopravní stavba stane i architektonicky hodnotnou a krajinotvornou.
-
Marooned17
O hodnotě architektury toho mostu na rozdíl od ostatních v tomto vláknu velice pochybuji. Mě se ten most nelíbí.
Rozhodně hezčí než Barranďák 
V dnešní tištěné MfD píšou, že se chystá pojmenování toho mostu po V.Havlovi
Což se mi tedy vůbec nelíbí. Řekl bych, že letiště stačí, nemusí se po Havlovi jmenovat úplně všechno
Má o tom rozhodovat jakási magistrátní komise cca za měsíc. Byl bych rád, kdyby zůstalo pojmenování "Trojský most".
Už jsme tu měli most K. Gottwalda, most, A. Zápotockého, teď by měl být ale na řadě A. Novotný a ne V. Havel.
Trojský most je lepší označení, každý hned ví, kde to je.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
most mohl být určitě levnější a za ušetřené prachy se mohl buď udělat další most za zoologickou zahradou směr Sedlec, nebo nechápu proč se nepropojí Podbabská s tímhle novým mostem kolem S tromovky. Dálničního mostu se stejně nikdy nedočkáme.
-
Mosquit
Myslím, že odpověď je "protože by tam pak všichni jezdili".Mikulik píše:... nebo nechápu proč se nepropojí Podbabská s tímhle novým mostem kolem S tromovky...
a už i na netu...
a nebude to první most, co nemá pilíře ve vodě
já bych zůstal u pojmenování Trojský...Praha chce po Havlovi pojmenovat most v Tróji i část Rašínova nábřeží
16. prosince 2012 16:21
V úterý uplyne rok od smrti exprezidenta Václava Havla. Jeho jméno nyní nese například letiště v Ruzyni a o dalších místech se uvažuje. Praha chce podle informací MF DNES po někdejší hlavě státu pojmenovat most přes Vltavu a část nynějšího Rašínova nábřeží, kde Havel podstatnou část života žil.
Zdroj: http://praha.idnes.cz/praha-chce-havluv ... zpravy_brm
a nebude to první most, co nemá pilíře ve vodě
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Havel už má most nad Chotkovou silnicí.
Ja bych po Havlovi pojmenoval pankrackou veznici, kde podstatnou cast zivota zil.kasme píše:kde Havel podstatnou část života žil
Trojsky most nechte trojskym! Mozna by stalo za zvazeni vypsat anketu... .)
Anketa je pod článkem na idnes a výsledky docela jasné 
-
Marooned17
jannnn: Je mi vás líto, jestli výsledky ankety na iDnes berete jako směrodatné. Jinak jsem proti pojmenování Trojského mostu po Havlovi. On by se v hrobě obracel, kdyby tato černá díra na peníze nesla jeho jméno. Asi jako po něm pojmenovat Tunel Blanka.
Jirka S: Barrandovský most je architektonicky velmi nedoceněný most a troufnu si říct velice pěkný. Zkuste se na něj někdy podívat bez prizmatu doby, ve které byl stavěn.
Jirka S: Barrandovský most je architektonicky velmi nedoceněný most a troufnu si říct velice pěkný. Zkuste se na něj někdy podívat bez prizmatu doby, ve které byl stavěn.
Achjo, proč hned osobní útoky? Někde snad něco takového píšu? Někdo se tu ptal na anketu, tak jsem ho jen odkázal na článek na idnes. Nechápu...Marooned17 píše:jannnn: Je mi vás líto, jestli výsledky ankety na iDnes berete jako směrodatné.
-
Marooned17
Jannnn: Máte pravdu, omlouvám se.
-
Milan Křístek
- Kontaktovat uživatele:
Zdá se mi to, anebo se na mostě začínají zavěšovat táhla ? 
http://www.kamito.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
to mi připomnělo, že jsem sem nehodil sobotní fotoStavba Trojského mostu v Praze pokračuje, zcela hotový má být příští rok
Manipulaci s těžkými předměty mají dávno za sebou, teď montéry, kteří stavějí Trojský most, čeká montáž dvou stovek ocelových tyčí, jež vytvoří výplet nové spojnice vltavských břehů. Na něm bude celá konstrukce zavěšena.
zdroj: http://www.novinky.cz/bydleni/reality-a ... i-rok.html
most z Troje http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... st/130105/
Troja http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... ja/130104/
-
Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Novinky.cz: Ať most nese Bémovo jméno, ne Havlovo, navrhuje náměstek primátora.
Jedno lepší než druhé
Jedno lepší než druhé
Škoda Favorit 1.3 MPi (136 GLXi)
VW Golf V. 1.9 TDi - daily car
VW Golf V. 1.9 TDi - daily car
Ano, ano, vskutku trefná polemika, bohužel typicky na úrovni <pražského dolíku>. Proto si jen připomeňme: "Světe, to ale čumíš, jak jsme opět světoví!"Jura_Favorit píše:Novinky.cz: Ať most nese Bémovo jméno, ne Havlovo, navrhuje náměstek primátora.
Jedno lepší než druhé
Proč se objevilo nové téma: "(A) Stavba Trojského mostu v Praze pokračuje,zcela hotový...", které se zabývá Trojským mostem? Jeho obsah zde nepatří? 
to se tak v monitoringu tisku dělá...Vladimír píše:Proč se objevilo nové téma: "(A) Stavba Trojského mostu v Praze pokračuje,zcela hotový...", které se zabývá Trojským mostem? Jeho obsah zde nepatří?
umístění vlákna je: Obsah fóra » Monitoring » Tisk a média online » 2013 Česko
Díky za vysvětlení.kasme píše:to se tak v monitoringu tisku dělá...Vladimír píše:Proč se objevilo nové téma: "(A) Stavba Trojského mostu v Praze pokračuje,zcela hotový...", které se zabývá Trojským mostem? Jeho obsah zde nepatří?
umístění vlákna je: Obsah fóra » Monitoring » Tisk a média online » 2013 Česko