Pelc-Tyrolka - Balabenka - Štěrboholská radiála
-
DálničářMK
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pelc-Tyrolka - Balabenka - Štěrboholská radiála
Flaky:Ano,počkejme si na reálnou situaci. A hlavně na reálné intenzity.
jonáš:No, mi se to líbí. A máte představu, jak by to vypadalo konkrétně s MÚK Pelc-Tyrolka?
jonáš:No, mi se to líbí. A máte představu, jak by to vypadalo konkrétně s MÚK Pelc-Tyrolka?
Ať žijí Dálničáři!!! Kdo by mne chtěl kontaktovat po Skypu, tak můj Skype nick je mikikopas16.
Asi docela stejně, tam jsou přece taky nájezdy jen na "pevninské straně" ulice V Holešovičkách .. asi by to muselo mít stísněnější geometrii, ale na to jsme u nově stavěných nájezdů už celkem zvyklí (Chodov, Hvězdova ..). Rozhodně mi přijde lepší mít pomalej a strmej nájezd, než žádnej ..
-
DálničářMK
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak,musím souhlasit.
Ať žijí Dálničáři!!! Kdo by mne chtěl kontaktovat po Skypu, tak můj Skype nick je mikikopas16.
postavili ji tam proto, aby měli kde natočit Kajínka 
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
-
kentanjack
Díky za info, to mi nějak nedocvaklo.mapman píše:Jedná se o starý projekt tzv. Libeňské spojky, která měla vést po povrchu až nahoru k Vychovatelně (nám. Na Stráži). Dnes je platný projekt už koncipovaný pod zemí, takže pokud se to někdy bude stavět, tak se rampa bude tak či tak ubourávat:
http://foto.ceskedalnice.cz/nase-foto/v ... ka-spojka/
Co se týká Pelc-tyrolky, kde se pohybuji takřka denně, netuší někdo, jak se hodlá řešit tenhle červeně vyznačený sjezd z mostu, resp. odbočka na Povltavskou směr Balabenka, po otevření Blanky?
Už teď je dost problém v ranní špičce tam odbočit, protože auta se hrnou z obou stran náhodně ve všech pruzích. Co jsem se díval na vizualizace, tak např. tady je tahle odbočka úplně zapomenutá...
- Přílohy
-
- pelctyrolka1.jpg (78.2 KiB) Zobrazeno 9717 x
to právě měla řešit Libeňská spojka... ale vypadá to na SSZ....
nebo otočka na MÚK Troja
nebo otočka na MÚK Troja
Můžou povltavskou zakopat v místě pod mostem a tam vystavět KO s rampami. V Ostravě jich máme, tak proč by to nefungovalo i tady? 
Jezdím na plný plyn... brzdy jsem už odmontoval
Centrum dopravních informačních systémů
-
kyk
- Kontaktovat uživatele:
Anebo udělat dočasně něco ve smyslu KO Bystřany I/8xR63, ale na to není bohužel asi dost místa.
Dovolil bych si připomenout, že když se stavěla MÚK Pelc-Tyrolka, tak se vůbec neměla křížit s Městským okruhem. MÚK s okruhem měla být na druhé straně řeky ... ostatně kvůli tomu má ulice Vrbenského tak dlouhý most. Okruh měl vést zhruba takto: http://www.mapy.cz/s/6OdYDálničářMK píše:...Podle mne se měla celá MÚK Pelc-Tyrolka dělat jinak. A to tak,aby byly napojeny všechny směry,jak Bubenečský tunel, Povltavská, SJM, tak D8.
MÚK Pelc-Tyrolka byla stavěná jako křižovatka SJM a obyčejnější sběrné komunikace která měla propojit Povltavskou, Troju a ul. Partyzánskou.
Nicméně v některých verzích ta "obyčejnější" komunikace měla pokračovat od zoo jednak do Bohnic (k Pazderkám), jednak přes Císařský ostrov a Mlýnskou do Jugoslávských partyzánů.pp21 píše:MÚK Pelc-Tyrolka byla stavěná jako křižovatka SJM a obyčejnější sběrné komunikace která měla propojit Povltavskou, Troju a ul. Partyzánskou.
... což by po dokončení a uvedení Blanky do provozu nebyl až zas tak špatnej nápad. Osobně bych to napojil rovnou na přivaděč Rybářka, Hejl-nehejlP_V píše:Nicméně v některých verzích ta "obyčejnější" komunikace měla pokračovat od zoo jednak do Bohnic (k Pazderkám), jednak přes Císařský ostrov a Mlýnskou do Jugoslávských partyzánů.pp21 píše:MÚK Pelc-Tyrolka byla stavěná jako křižovatka SJM a obyčejnější sběrné komunikace která měla propojit Povltavskou, Troju a ul. Partyzánskou.
Nevíte v jakém stádiu je příprava této poslední části okruhu?
Je na to schvalena EIA.
Mesto ale dal nepokracuje.
Mesto ale dal nepokracuje.
-
JohnyRockNRoll
Takže už se na to píchá oficiálně?
Nemohu si vzpomenout na jméno toho náměstka pro dopravu ale ten při otevírání Blanky řekl, že za týden jde na město projednat pokračování... Nevím ale co přesně a jak to dopadlo. Blanka už je, tak se mohou soustředit na pokračování.
To jméno se jmenuje Dolínek. V EIA bylo mnoho připomínek a spousta podmínek aby mohli stavět. V další etapě budou pokračovat zatím na Balabenku, ale musí vyřešit múk s R8 a mostem Barikádníků. Teď je trápí další věci, které se objevili po otevření tun. komplexu Blanka. Větší problémy než samotné pokračování jsou zatím Dejvice a Bar.most.
Jezdím na plný plyn... brzdy jsem už odmontoval
Na tom je nejvetsi traga to, ze tyhle pripravy mely odstartovat cca pred 5-10 lety a ne ted...
Zajímalo by mě někoho, od někoho ze zasvěcených, zda si někdo myslí, jestli se to vůbec někdy hne a dostaví, nebo zda je to úplně ztracené. Jenom taková tipovačka, protože do toho vůbec nevidím. Ale stále doufám, že se někdy kolem dokola po okruhu projedu, ale je mi už 32 a čas tak letí
.
nechci Vám brát iluze, když mě bylo 32 - což není tak dávno, tak se "za chvíli" mělo jezdit po R1 511....
tenkrát jsem si myslel, že se "nějak vyřeší" i 518-519
dneska už si myslím, že já už se po ní nesvezu
tenkrát jsem si myslel, že se "nějak vyřeší" i 518-519
dneska už si myslím, že já už se po ní nesvezu
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
I v 72 se dá sedět za volantem a řídit.Far_Away píše:Zajímalo by mě někoho, od někoho ze zasvěcených, zda si někdo myslí, jestli se to vůbec někdy hne a dostaví, nebo zda je to úplně ztracené. Jenom taková tipovačka, protože do toho vůbec nevidím. Ale stále doufám, že se někdy kolem dokola po okruhu projedu, ale je mi už 32 a čas tak letí.
Vzhledem k tomu, kolik Blanka stála, se do něčeho podobného teď nikomu nebude chtít. Tím spíš, že zakopání Holešoviček je naléhavější. A řešení, jak to propojit, není sledováno.
Řeči o autonomním řízení vozidel přesunuty zde http://forum.ceskedalnice.cz/viewtopic.php?f=194&t=5034 - MzO
Řeči o autonomním řízení vozidel přesunuty zde http://forum.ceskedalnice.cz/viewtopic.php?f=194&t=5034 - MzO
http://zpravy.aktualne.cz/regiony/praha ... 5900fea04/
Zajímavá je ta pasáž na konci článku, Blanka 2 by se mohla zprovoznit ve zkušebním provozu. Auto*Mat už prská.
Jinak tušíte někdo, jak (jestli) se lze po kolaudaci vyhnout tomu zavedení mýtného? Napadá jen stanovit mýtné na 0 Kč, nebo 0,01 Kč/10 let se zaokrouhlením směrem dolů
Zajímavá je ta pasáž na konci článku, Blanka 2 by se mohla zprovoznit ve zkušebním provozu. Auto*Mat už prská.
Jinak tušíte někdo, jak (jestli) se lze po kolaudaci vyhnout tomu zavedení mýtného? Napadá jen stanovit mýtné na 0 Kč, nebo 0,01 Kč/10 let se zaokrouhlením směrem dolů
Potřeba jsou okruhy, radiály, metro i železnice. Kdo tvrdí, že se na něco z toho můžeme vykašlat, je extremista.
To je zajímavé, ten článek z Aktuálně je úplně stejný, jako článek z Hospodářek, co někam sem včera dával tuším Medvid...
asi vychází ze stejných podkladů...Standa píše:To je zajímavé, ten článek z Aktuálně je úplně stejný, jako článek z Hospodářek, co někam sem včera dával tuším Medvid...
že by http://www.praha.eu/jnp/cz/o_meste/magi ... estka.html
jsou tam dvě prezentace
(Medvid dával odkaz do Radlické radiály http://forum.ceskedalnice.cz/viewtopic. ... 84#p119384)
Aktuálně a hospodářky mají stejného majitele, takže to mohli přebrat.Standa píše:To je zajímavé, ten článek z Aktuálně je úplně stejný, jako článek z Hospodářek, co někam sem včera dával tuším Medvid...