Jižní spojka

Odpovědět
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: Jižní spojka

Příspěvek od kasme »

těsně po dvanácté provoz směr P9 převeden do protisměru

http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... 0.JPG.html

omluvte zhoršenou kvalitu - vzhledem k dešti foceno nepromokavým mejdlíčkem Nikon Coolpix S30

největší masakr očekávám od Chodova - připojovací pruh je velmi krátký a končí už pod mostem SJM

foto http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... jm/130601/

videoslepenec :)

od: 01.06.2013 08:00:00 do: 16.06.2013 00:00:00
ulice Jižní spojka, Praha 4, Praha, stavební práce, provoz převeden do protisměru, Od 01.06.2013 08:00 Do 16.06.2013 00:00, výstavba mostu X566, č.a.999613, provoz v protisměru ve zúžených jízdních pruzích, nebezpečí stojící dopravy, Vydal: Magistrát Hl. města Prahy
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

podvečerní deštivý dvojitý průjezd

pokud jsem dobře koukal, na uzavřené půlce se zatím nic neděje
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

komplexní obhlídka mostu Ke Garážím :)

http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... jm/130608/

video: nudný provoz na Jižní spojce od BM

http://www.youtube.com/watch?v=dpovCE7sfKE
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

voda opadla, tak se vrací dopravní omezení...
UPOZORNĚNÍ: dopravní opatření na Jižní spojce
pátek, 14. června 2013
Od 17. do 27. června 2013 bude v rámci 4. etapy výstavby mostu upraven provoz na Jižní spojce v úseku ulic Michelská – Chodovská. Vozovka bude zúžena na dva jízdní pruhy obousměrně, a to tak, že provoz ve směru na Prahu 10 (cíl Hostivař, Spořilov) bude veden v protisměru.
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

už se jezdí pod mostem :jidlo:

kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

Informace o dopravních opatřeních na Jižní spojce

V souvislosti se stavebními pracemi na novém mostě v ulici Ke Garážím – 6. etapa - bude od 7. července 2013 pokračovat dopravní omezení na Jižní spojce v úseku ulic Ke Garážím – Sliačská. Bude uzavřen pravý jízdní pruh ve směru na Prahu 5 a rovněž pravý jízdní pruh na Prahu 10. Toto opatření potrvá do 13. listopadu 2013.

4. červenec 2013
V rámci této etapy bude v noci z 9. července (od 22.00 hodin) na 10. července (do 05.00 hodin) provoz na Jižní spojce veden pouze jedním jízdním pruhem ve směru z Prahy 10 na Prahu 5. V případě potřeby bude platit stejné opatření v noci z 10. července na 11. července.

Investorem stavební akce je Technická správa komunikací hl. m. Prahy, zhotovitelem společnost Porr, a.s.

Z důvodu opravy bude rovněž omezen provoz na nájezdové rampě vedoucí z Jižní spojky do garáží dopravního podniku Kačerov, objektu ZAPA beton a čerpací stanice Shell. Příjezd k těmto objektům bude možný pouze z ulice 5. května.

Nájezdová rampa bude částečně uzavřena od 8. do 9. července 2013. Od 10. července do 2. srpna 2013 bude za směru od Jižní spojky uzavřena.

Investorem opravy je Technická správa komunikací hl. m. Prahy, zhotovitelem společnost Skanska, a.s.
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

Mike

Příspěvek od Mike »

nebyl jsem tu 3 týdny a dost jsem koukal, že už most vlastně stojí
akorát pro změnu něco ryjou na ŠR.
co tam se děje?
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
adamos

Příspěvek od adamos »

Na ŠR jsem se začátkem měsíce zaradoval nad připravovanou uzavírkou, že snad dají dohromady vozovku na hranici své životnosti. K mému úžasu pouze pokládali nové kabely do dělícího pruhu :-(
Vždy aktuální mapy na http://www.openstreetmap.org
Našli jste v mapě chybu? Napište mi o ní.
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

Marooned17

Příspěvek od Marooned17 »

Nechápu, proč ty zelené tabule (nově jen Braník, Krč) vlastně úplně nezrušili. Jejich informační hodnota je nulová :-(
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

tak zatáčka na most moc upravená není...
http://www.youtube.com/watch?v=0v0cDPfD-Ng&t=55s

foto od jihu http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... jm/130824/
odbočení do garáží DP z Jižní spojky v provozu

http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... jm/130821/
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

Informace o dopravních opatřeních na Jižní spojce

V souvislosti se stavebními pracemi na novém mostě v ulici Ke Garážím – stavba portálů – budou pokračovat dopravní omezení na Jižní spojce v úseku ulic Sliačská – Ke Garážím ve směru na Prahu 5.

4. září 2013

O víkendu ze soboty 7. září od 20.00 hodin do neděle 8. září do 7.00 hodin bude provoz omezen na jeden jízdní pruh.

Od neděle 8. září od 7.00 hodin do 19. září bude uzavřen pravý jízdní pruh. A dále až do 29. září bude uzavřen levý a částečně pravý jízdní pruh.
Zvláštní upozornění:

Výškové omezení v tomto úseku Jižní spojky je „4,2 m“ a je stanoveno v obou směrech až do poloviny listopadu 2013.

Investorem stavby je Technická správa komunikací hl. m. Prahy, zhotovitelem společnost Skanska, a.s.

http://www.praha.eu/jnp/cz/home/magistr ... na_13.html
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

most Kačerov: v sobotu se betonovalo na dvě pumpy
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

most Kačerov: autor Pavel Šebor

http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... jm/130915/

jeden portál bude těsně před mostem, kde býval
jeden o kus dřív za odbočkou na centrum
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

Novinky na portále TSK

Nový most přes Jižní spojku uleví obyvatelům Spořilovské ulice
19.09.2013
Se stavem výstavby nového mostu přes Jižní spojku u Kačerova se seznámil náměstek primátora Jiří Nouza. „V tuto chvíli je hotová hrubá konstrukce mostu. To znamená, že jsou postaveny pilíře, opěry a je zabetonovaná mostovka,“ informoval Ladislav Pivec, šéf Technické správy komunikací hl. m. Prahy. Výstavba nové mostu odstartovala začátkem května zbouráním konstrukce starého nevyhovujícího mostního objektu. „Nový most ulehčí obyvatelům Spořilovské ulice, protože na něj bude možné převést část provozu těžkých nákladních automobilů,“ zdůraznil náměstek primátora Nouza. "Systémovým řešením bude však až výstavba jihovýchodní části Pražského okruhu, kterou připravuje ŘSD," doplnil. Akce je financována z prostředků Státního fondu dopravní infrastruktury. Základní údaje: délka přemostění: 72,3 m délka mostu: 85,7 m šířka mostu: 12,1 m výška mostu nad terénem: 7,12 m únosnost mostu: zatížení třídy A

Vytíženou Spořilovskou v Praze má ztišit nový most i asfalt
http://praha.idnes.cz/sporilovskou-ma-z ... zpravy_zuf
Dostavba nového mostu přes Jižní spojku v ulici Ke Garážím by měla skončit do konce roku. Na něj chce TSK přesměrovat kamiony, které jezdí po Spořilovské ve směru z Jižní spojky na D1. Zároveň by tu nově měla platit povinná minimální vzdálenost mezi kamiony.
TSK podle Pivce nyní zvažuje, zda by to bylo třicet či padesát 50 metrů. Vzdálenost má zajistit, že kamiony nevytvoří souvislou kolonu, kvůli které osobní auta neprojedou.
Dusanh

Příspěvek od Dusanh »

Zajímalo by mě, proč se v posledních týdnech ucpává jižní spojka ve směru na Zahradní město. Mluvím o čase 8-9h. Ne že by to dřív byla prázdná silnice, ale taková lepší trojka. Dneska je to ucpané až pomalu do Radlic... Ještě v červnu to bylo v pohodě, přes léto jsem tam moc nejezdil (a taky by to nemělo vypovídací hodnotu).
dvs

Příspěvek od dvs »

Já nevím, ale mám dojem, že trochu přibylo aut po létě. Uzavírky ještě před zimou neskončili. Sem tam nějaký ťukanec a objíždění jinudy. Možná se řidiči zkouší vrátit na jížní spojku místo cesty přes centrum. Těžko říct. Sám toto nejvíc v posledních týdnech pozoruji na Kbelské, která stojí od PHS u Proseka. Snad až přijede Martin na bílém koni, tak to trochu opadne.
caveman

Příspěvek od caveman »

Možná je jedním z důvodů zcela uzavřená Záběhlická, kde to pak na Zahraďáku stojí ze všech stran. Takže je JS objízdnou trasou k původní objízdné trase :-)
Mike

Příspěvek od Mike »

důvodem je oprava povrchu na ŠR, která jedním směrem ucpe JS a druhým D11 včetně VR
dneska jsem udělal tu chybu a 6km po D11 jel hodinu :zvraci:
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
pp21
Autor

Příspěvek od pp21 »

Mike píše:důvodem je oprava povrchu na ŠR, která jedním směrem ucpe JS a druhým D11...
To je zajimava oprava ... hlavne to znaceni v uzavirce je (bylo) strasne. Jedna se o usek mezi MUK D. Pocernice a Bechovice.
Predminuly patek pres den nakreslili zlute cary na 2+1 ve smeru do centra a vecer v tech zluzych carach nechali normalni provoz bez omezeni ... bez znacek ... totalni chaos. O vikendu zahajili prace a provoz v rezimu 2+1+1. Ovsem leve pruhy byly misty tak uzke, ze se tam nedalo vejit a vznikali tam hooodne nebezpecne situace. Coz doslo zak daleko, ze ve ctvrtek vsechny zlute cary odstranily (!) A od te doby se jezdi v rezimu 2+1. Patek byl v pohode, vikend taky, ale zato utery ... v 7:00 uz byla kolona na 14 km D11 ... a jeste ve 20:00 byla kolem 5 km D11. Totalni kolaps v cele oblasti.
Dle dopravnoho infa konci uzavirka 22.11.
milbi

Příspěvek od milbi »

pp21 píše:Ovsem leve pruhy byly misty tak uzke, ze se tam nedalo vejit a vznikali tam hooodne nebezpecne situace.
To jsem rád, že to nebyl jen můj pocit, když jsem tam náhodou v neděli (20.10.) večer za hustého deště jel. Vychytávkou bylo nejvíc to, že na úrovni připojováku od Běchovic chyběly mezi levými pruhy ty malé "kuželky", takže jsem se málem při cestě JS > R10 čelně potkal s nějakým SUV, který se pochopitelně nemohl do levého pruhu vejít...
vit.spinka

Příspěvek od vit.spinka »

Taky souhlasím s mizerným provedením omezení. Ty namalované žluté čáry bez značení jsem tam viděl už večer 17.10., ale to je jedno.

Pokud tam je teď 2+1 a kope se zatím ještě jen směr z centra (nebo už ne?), tak už směrem do centra není žádné omezení? A proč tedy byl včera tímto směrem takový kolaps?
Nějak se v tom ztrácím, už jsem tam týden nebyl.
Odpovědět

Zpět na „Městský okruh“