[D3] 0307 a 0308AB Tábor – Veselí n.L.
Re: 0307 a 0308AB Tábor – Veselí n.L.
Máme na to předpisy o oceňování majetku, podle nichž se musí postupovat. Do ceny samozřejmě pak mluví i to, v jaké lokalitě pozemek je, protože pozemek u dálnice u Prahy je násobně dražší než u Tábora. A pozor, bavíme se o cenách tržních, nikoliv tabulkových...
A jak velkou roli v tom hrají daňová přiznání za uplynulé roky?
Kdyztak o tom stale uvazuji, tak mi zacina pripadat jako nejrychlejsi, nejschudnejsi a nejlevnejsi varianta, tam ten sjezd nechat
Stale jako docasny! Chapu, ze neni "normovany", ale uvedomme si jaky bude generovat provoz ... nula nula nic !!! Ten najezd od motocentra by mohl jit prubezne az ke sjezdu na I/19, je to tam cca 0.5km ... to by na pripadne "vykrizovani" tech co chteji sjet vs. tech co chteji najet od motocentra, melo stacit. Normy nejsou dogma. Zvlaste, kdyz ten provoz z toho motocentra bude minimalni, takze neni co resit. A tim, ze by se zachovala docasnost toho sjezdu, tak by se zabranilo dalsi vystavbe. A az by to jednou chteli prodat, stat by to koupil za babku a sjezd zrusil 
Obávám se, že normy neznají "dočasný sjezd" z dálnice. Zatím je sjezd na silnici I. třídy...
Z normy se dá udělat vždycky výjimka.kot píše:Obávám se, že normy neznají "dočasný sjezd" z dálnice. Zatím je sjezd na silnici I. třídy...
Jirko taky bych do ní v tomto případě šel, ať už funguje ucelená část. Ale KAŽDÁ vyjímka je cesta do pekel! Takže čekat pár let na rozhodnutí všech možných soudů? Mě osobně by se líbilo, kdyby "vinu" nesl stavební úřad a o výši "výpalného" by /po opětovném vydaní stavebního povolení/ klidně pár let rozhodoval soud. Rozhodně minimálně částečnou spoluúčast u bratrů vidím. Takže tak.
Po dobu používání nového úseku jsem čekal, že se bude makat například na dostavbě oplocení. Skoro vůbec se na něm ale nedělalo, zato je okolo dálnice hodně těžké techniky. Upravuje se terén, bagrují se ty velké zemníky a dělají se různé cesty.
Toť můj postřeh z dvou měsíců provozu dálnice.
Toť můj postřeh z dvou měsíců provozu dálnice.
včera se tam ještě pracovalo
)
Jedno mi není jasné. Tvrdí, že nelze dohledat viníka. Na tom stavebním povolení přece musí být podpis úředníka. A pohádka o tom, že si nevšiml, že je sjezd dočasný, je fakt směšná.
Ale dohledaný úředník bude určitě v důchodu! A navíc těžko ho "honit" za jeho "opomenutí". Jednoznačně je to ale chyba stavebního úřadu. 
OT: prosím adminy, zda by nešlo tuto diskusi přesunout do vlákna daného úseku tj. D3 0306/II Rekonstrukce
-
DálničářMK
- Kontaktovat uživatele:
V každém případě to je průšvih, kterej se stát neměl, ale hoši z Motocentra si měli vybojovat jinou příjezdovou cestu.
Ať žijí Dálničáři!!! Kdo by mne chtěl kontaktovat po Skypu, tak můj Skype nick je mikikopas16.
Je to sice OT, ale chtěl bych se zeptat, zda někdo nemáte info o důvodu výměny povrchu v ulici Chýnovská v P.n.L, která dočasně přivádí dopravu k D3? Nyní je tam vyfrézováno. http://mapy.cz/s/8ulA
Povrch tam byl naprosto v pohodě, bez výmolů a podobně.
Stav před frézováním je vidět na SV sice snímky staré 2 roky, ale povrch se za tu dobu nijak nezměnil. Jezdím tam pravidelně. http://goo.gl/maps/4xIMi
Povrch tam byl naprosto v pohodě, bez výmolů a podobně.
Stav před frézováním je vidět na SV sice snímky staré 2 roky, ale povrch se za tu dobu nijak nezměnil. Jezdím tam pravidelně. http://goo.gl/maps/4xIMi
Mezi km 83,95 a 82,49 je dopravní omezení, od MÚK Planá nad Lužnicí směr Praha, doprava směr Praha převedena do druhého pásu, režim 1+1. Jel jsem tam za tmy, ale periferně jsem zahlédl zaparkovanou techniku, že by nějaká oprava?
Veselí dumá, proč po otevření dálnice neubylo náklaďáků v centru
Zdroj: http://budejovice.idnes.cz/kamiony-neje ... zpravy_khr
Zdroj: http://budejovice.idnes.cz/kamiony-neje ... zpravy_khr
Článek za všechny prachy.
Tak jo, střední škola to spočítá.... To fakt nemá rozum!
kot:
Stačí pár brček a průzkum ve stylu "dělej pí.., připiš tam dalších deset čárek, ať ve středu nemáme školu!". A na MD mohou ihned po takovém průzkumu zřídit speciální tým, který bude mít jako jediný úkol, zjistit příčiny a důsledky otevření D3 na obrovský nárust tranzitu ve Veselí/L. Tým po půl roce zjistí, že nemá dostatek objektivních možností jak tento stav analyzovat a bude tak vyhlášeno výběrové řízení, které vyhraje firma Pí Consulting .s.r.o, která za částku 18 456 760,45 Kč, bez dph, včetně dotace z operačního programu jihojih, uvede jako jednu z hlavních příčin, chybějící pokračování dálnice D3 ve směru na ČB a dále, to, že ve Veselí na náměstí mají guláš se šesti + větrník za 59 Kč.
Stačí pár brček a průzkum ve stylu "dělej pí.., připiš tam dalších deset čárek, ať ve středu nemáme školu!". A na MD mohou ihned po takovém průzkumu zřídit speciální tým, který bude mít jako jediný úkol, zjistit příčiny a důsledky otevření D3 na obrovský nárust tranzitu ve Veselí/L. Tým po půl roce zjistí, že nemá dostatek objektivních možností jak tento stav analyzovat a bude tak vyhlášeno výběrové řízení, které vyhraje firma Pí Consulting .s.r.o, která za částku 18 456 760,45 Kč, bez dph, včetně dotace z operačního programu jihojih, uvede jako jednu z hlavních příčin, chybějící pokračování dálnice D3 ve směru na ČB a dále, to, že ve Veselí na náměstí mají guláš se šesti + větrník za 59 Kč.
Brno České Budějovice Plzeň Ústí/L. Hradec Králové
Bratislava (SK) Wien (A) Linz (A) Nürnberg (D) Dresden (D) Wroclaw (PL)
Bratislava (SK) Wien (A) Linz (A) Nürnberg (D) Dresden (D) Wroclaw (PL)
A nevadí tomu novému asfaltu opět děštivé počasí???
Zdržuji se hlavně jižně od Dunaje, ale rád se podívám i na severní břeh a sem tam i na západ od Rýna.
Tak to je fail. 
Prskněte to tam, ať na to můžou jak jsme slíbili, potom to tam prskneme ještě jednou.
Prskněte to tam, ať na to můžou jak jsme slíbili, potom to tam prskneme ještě jednou.
No.jen by mě zajímalo, za kým jde platba za nový asfalt.