[D4] Skalka – Háje – Milín – Lety
Re: R4 Skalka – Háje – Milín – Lety
Podíval kam? Do situačky? protože na tom videu je opravdu zúžení stoupacího pruhu a pak začíná zas odbočovací. Btw. toto řešení z D5 se mi moc nelíbí...
Do situačky. Ale mějme na paměti, že projekt je živá věc, takže klidně může platit stav z videa.
Doplnění: ještě jednou jsem se podíval, tentokrát do podélňáku a tam je, že před křižovatkou se napojí levý pruh do prostředního a teprve pak bude začínat odbočovací pruh. Toto je stav z loňska.
Doplnění: ještě jednou jsem se podíval, tentokrát do podélňáku a tam je, že před křižovatkou se napojí levý pruh do prostředního a teprve pak bude začínat odbočovací pruh. Toto je stav z loňska.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Zdravím, nějaké info o výběru zhotovitele? Nebo jsem zaspal a už se brousí někde krompáče? 
zdroj: Zpravodaj ŘSD ČR 2013/1V letošním roce bude pokračovat zadávací řízení na stavbu středočeské části R4 mezi Skalkou a křižovatkou II/118 (délka 4788 metrů), která je připravena k realizaci. S omezenými finančními prostředky bude zahájena také stavba jihočeské části R4 v úseku Lety–Čimelice (délka 2591 metrů), která je rovněž připravena k realizaci.
Je tam i seznam zahajovaných staveb pro rok 2013...
Křižovatka Lety: všechny na podzim zasazené kolíky jsou dávno přerostlé plevelem, popř. obilím. Stavební aktivita na bodě mrazu.
Třeba se příští rok zazelenají i ty kolíkyadamos píše:Křižovatka Lety: všechny na podzim zasazené kolíky jsou dávno přerostlé plevelem, popř. obilím. Stavební aktivita na bodě mrazu.
;o) oni uz tam ani nejsou. Alespon na leve strane ve smeru CB-Praha. Ono je tam obyli a tak bych rekl, ze pri seti to neprezil ani jeden. Ale na druhou stranu je pravda, ze na prave strane je cele pole plevelu. tj. vubec nezaseto. Tezko rict za z duvodu krizovatky, ci z duvodu ze se proste nechtelo zasevat.
Koliku jsem si uz ani nevsiml ve stoupani pred krizovatkou ve smeru od Prahy.
Koliku jsem si uz ani nevsiml ve stoupani pred krizovatkou ve smeru od Prahy.
V tom směru CB - Praha vlevo jsem koukal, ještě než vyrostlo obilí, a kolíky byly rozoraný v poli. Sem tam se nějaký pokácený a rozjetý válel ...
... což o to, napíchání nových kolíků asi není něco, co se nadá obratem udělat znovu. Ale co mne více zajímá je, že v rozpočtu SFDI byla alokována nemalá částka na letošní rok a výstavbu R4 Dubenec - křižovatka II/118???
Tak kde to vázne? Je vybrán zhotovitel? Kdy se plánuje kopnutí do země? Díky
Tak kde to vázne? Je vybrán zhotovitel? Kdy se plánuje kopnutí do země? Díky
Ještě nebyla ani vypsána soutěž.
No právě, při tom by si to Dubenec a řidiči zrovna tam zasloužili ... ostatní úseky klidně mohou počkat. Přeci jen máme důležitější stavby.
Soutěž by se měla vyhlašovat během podzimu, společně s tím se řeší i vypsání dalších stavebních tendrů ve snaze přes zimu dosoutěžit, aby jaro už byl zhotovitel, realizační dokumentace a mohlo to jet...
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
... a že jsem tak smělý, Martini, které pak další stavby klepou na dveře výběrového řízení?
5 km SPMV + jedna MÚK + doprovodná komunikace, to vše odhadujou na 800 mil? Slušné!!
.... a přitom žádné Polabí či roviny okolo Břeclavi, ale naopak seriozní stoupání.... si tak říkám, že jestli to za těch 800M Kč fakt postaví, tak je to skvělá zpráva...adamos píše:5 km SPMV + jedna MÚK + doprovodná komunikace, to vše odhadujou na 800 mil? Slušné!!
To jsou jen předběžné informace o chystané soutěži.
Ale do VŘ se píše projektová cena, nebo ne?
taky se tam uvádí předpokládaná cena zakázky.
No stavby na R4 jsou všechny celkem levné podle odhadovaných cen v projektu. Na 1 km vychází velmi dobře.
V prostoru budoucího úseku Skalka - Háje se minulý týden pohybovali geodeti a umísťovali kolem stávající komunikace kolíky, Nevíte někdo co znamenají?
No ne, že by konečně?
Kolíky většinou znamenají vytyčení budoucí trasy, ale nechce se mi věřit, že by stavbu podeváté neodložili na následující rok.
Kolíky většinou znamenají vytyčení budoucí trasy, ale nechce se mi věřit, že by stavbu podeváté neodložili na následující rok.
dle vseho nabylo stavebni povoleni pravni moc 21.9.2013. Nyni by se mel tedy vybirat dodavatel stavby. Predpokladane zahajeni stavby 3/2014. Pokud se dodavatel vybere a nikdo neodvola.
Tak k čemu kolíky nyní ? Vždyť jich na jaře bude 1/2 ?
zahájení územního řízení na stavbu okružní kižovatky
http://www.obec-dubenec.cz/e_download.p ... %C3%AD.pdf
http://www.obec-dubenec.cz/e_download.p ... %C3%AD.pdf