D47 - aktuální stav
Re: D47 - aktuální stav (srpen 2009)
Já bych zůstal oběma nohama na zemi, v jednom článku je jen "listopad" a ve druhém stojí doslova "Podle neoficiálních informací by to mohlo být 24. listopadu.".
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Tak z Bravantic do Hl.Životic není problém, tam je to měsíce hotovka.
Jak to vypadá s úsekem z Bělotína do Hl.Životic nevím, osobně jsem tam nebyl.
Jak to vypadá s úsekem z Bělotína do Hl.Životic nevím, osobně jsem tam nebyl.
R48 -> D48 se podařilo!
Takže už to máme i trošku oficiálně, mělo by se slavnostně otvírat 24.11.
Byly doplněny všechny letošní termíny zprovoznění D a R (mimo kousíčku D3):
http://www.ceskedalnice.cz/dalnicni-sit/ve-stavbe
Byly doplněny všechny letošní termíny zprovoznění D a R (mimo kousíčku D3):
http://www.ceskedalnice.cz/dalnicni-sit/ve-stavbe
no nevím, zatím to moc nevypadá, že by se tu měla za necelých osm týdnů prohánět auta..... (fotky z úseku 4705 - most přes údolí potoka Luha dnes odpoledne) 
- Přílohy
-
- 30092009(007).jpg (93.61 KiB) Zobrazeno 7550 x
-
- 30092009(003).jpg (95.32 KiB) Zobrazeno 7555 x
Jo to jsme si říkali před otevřením D8ky na estakádě Knínice v létě 2006 taky. A stihlo se to... Tam nebyl začátkem léta ještě vůbec vidět poslední pilíř mostu.
Re: D47 - aktuální stav (jaro 2009)
Po dálnici do Prahy už za měsíc
Ostrava - Přesně měsíc před Vánoci dostanou řidiči v kraji dlouho očekávaný dárek. Ostravsko už nebude dálničně odříznuto od zbytku republiky. Dálnice D 47 se spojí s autostrádou D 1 vedoucí přes Brno do Prahy.
Úterý 24. listopadu, 11 hodin dopoledne. To je termín, kdy by podle zjištění Deníku měly být slavnostně otevřeny dva celkově třicetikilometrové úseky dálnice D 47, díky nimž se moravskoslezská autostráda konečně napojí na českou dálniční síť...
Ostrava - Přesně měsíc před Vánoci dostanou řidiči v kraji dlouho očekávaný dárek. Ostravsko už nebude dálničně odříznuto od zbytku republiky. Dálnice D 47 se spojí s autostrádou D 1 vedoucí přes Brno do Prahy.
Úterý 24. listopadu, 11 hodin dopoledne. To je termín, kdy by podle zjištění Deníku měly být slavnostně otevřeny dva celkově třicetikilometrové úseky dálnice D 47, díky nimž se moravskoslezská autostráda konečně napojí na českou dálniční síť...
-
marecek.ch
Tak prý bude otevřený i obchvat Fulneku, to je zajímavé, jsem zvědav, zda to i až skoro na hranice okresu Opava bude super mimo obce...andy píše:Po dálnici do Prahy už za měsíc
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Takže nakonec to kolem těch Životic stihli?marecek.ch píše: Tak prý bude otevřený i obchvat Fulneku, to je zajímavé, jsem zvědav, zda to i až skoro na hranice okresu Opava bude super mimo obce...
R48 -> D48 se podařilo!
Ale obchvat Fulneku je jen malá část ze stavby Hl. Životice - obchvat. Asi 1-2 km.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
No mně jde hlavně o tu část, kdy od Ostravy sjedu z D1 v Hl. Životicích a pak po I/57 dojedu do Kunína a pak do NJ !!!!
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
To je část od D1 směrem na sever, tedy na Fulnek?Lenny píše:Ale obchvat Fulneku je jen malá část ze stavby Hl. Životice - obchvat. Asi 1-2 km.
R48 -> D48 se podařilo!
Ja chápu obchvat Fulneku od silnice I/47 dál na Vrchy. Zbytek je podle mě obchvat Životoc.
D47 už máme, teď ještě D48
Docela by mě zajímalo,kudy je plánována přeložka směrem na Vrchy.Jestli to bude v téhle trase,která se nabízí viz.Lenny píše:Ja chápu obchvat Fulneku od silnice I/47 dál na Vrchy. Zbytek je podle mě obchvat Životoc.
-
rumpeak
- Bydliště: Ostrava (předtím Bruntál a předtím Havířov) - když se stěhuji, tak jedině někam, kudy vede I/11 :)
Pokud už se bude stavět něco nového, doufá, že součástí bude i obchvat Vrchů a ne že to povede středem obce. Ale je to zaímavá informace.viky píše:Docela by mě zajímalo,kudy je plánována přeložka směrem na Vrchy.Jestli to bude v téhle trase,která se nabízí viz.Lenny píše:Ja chápu obchvat Fulneku od silnice I/47 dál na Vrchy. Zbytek je podle mě obchvat Životoc.http://www.mapy.cz/?query=#mm=TP@dm=141 ... 54144@z=13 ,bude to pikantní v tom,že se silnice vrátí do své původní stopy,kde už kdysi vedla
Moc se tam toho nezměnilo (4705 ,most 5201!!!).
http://www.ceskedalnice.cz/video/d47-sikme-rijen-2009
http://www.ceskedalnice.cz/video/d47-sikme-rijen-2009
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Co se ti nezdá, už je na něm položený asfalt, chybí jen kousek povrchu před mostem, osadit svodidla a nakreslit vodorovné značení a je hotovo.
R48 -> D48 se podařilo!
No v první chvíli ve mě hrklo že za 9 dní to nemůžou dodělat, ale pak jsem si všiml data pořízení 21.10 a uklidnilo mě to
To co se mi nezdá. je pracovní tempo,té slovenské stavební firmy.Snad tam vidíš ty dva pilíře,na druhé srtaně.Je fakt ,že v srpnu tam byli 4,ale zima je před náma a v mrazu se betonovát nedá ,jedině s chemii ,ale na ní asi peníze nebudou.Martin z Ostravy píše:Co se ti nezdá, už je na něm položený asfalt, chybí jen kousek povrchu před mostem, osadit svodidla a nakreslit vodorovné značení a je hotovo.
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Doufejme, ze Frantisek Kovac to ma pevne v rukou ...Honda píše: To co se mi nezdá. je pracovní tempo,té slovenské stavební firmy.
„Ak by sme to nestihli, tak Inžinierske stavby v Čechách skončili”
-
prajzák Jerry
D1-na nějakou dobu.
Vzhledem k neúplnému otevření D1 (Hranice-Bílovec) ve všech pruzích se ptám :
Které MÚK nebudou otevřeny celé a které směry nebudou (zatím, do léta příštího roku) průjezdné ? Dík.
Které MÚK nebudou otevřeny celé a které směry nebudou (zatím, do léta příštího roku) průjezdné ? Dík.
Re: D1-na nějakou dobu.
Na úseku je jedna MÚK, která dle mne bude částečně otevřena a to s I/57 v tom směru, ve které to lze (tedy sjezd z Prahy a nájezd na Ostravu) a na navazující stavbě MÚK Butovice otevřena zatím nebude vůbec. Možná ale v rámci bezpečnosti provizorního provozu 2+2 na jedné polovině dálnice nebude otevřena tato MÚK ani částečně. Uvidíme už za pár dní.
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
Re: D1-na nějakou dobu.
Dvě, Mankovice a Hladké Životice. Ale nevím co bude či nebude otevřené.martini píše:Na úseku je jedna MÚK...